נכון. הוא רופא התפתחןתי וגם נקבל פרטי, בהחלט.בגלגול קצר, לכאורה הוא לא פסיכיאטר אלא רופא התפתחותי.
[קביל בהחלט לביטו"ל]
אבל ממה שמצאתי הוא מקבל דרך התפתחות הילד של כללית.
הוא מקבל גם פרטי?
נכון. הוא רופא התפתחןתי וגם נקבל פרטי, בהחלט.בגלגול קצר, לכאורה הוא לא פסיכיאטר אלא רופא התפתחותי.
[קביל בהחלט לביטו"ל]
אבל ממה שמצאתי הוא מקבל דרך התפתחות הילד של כללית.
הוא מקבל גם פרטי?
הייתי ילדה כשהוא אובחן אז אני לא יודעת איך ההורים שלי ידעו לזהות וללכת לאיבחון. באמת מעניין...וואו.
איך עליתם על זה?
לאשתו של האח הנשוי יש גם אספרגר?
@tovat
קודם כל אני מניחה שאת בסערת רגשות קשה. לא קל לקבל כזו בשורה.
אבל תדעי - שאנחנו, נשות חכמת, איתך במצב הסוער והמבולבל הזה. אוהבות כתמיד...
דבר שני,
אם תצטרכי עזרה שנושא הביטוח הלאומי, תוכלי לפנות אלי בפרטי.
(רק אחרי שיש לך את המסמכים הרלויש
@tovat
קודם כל אני מניחה שאת בסערת רגשות קשה. לא קל לקבל כזו בשורה.
אבל תדעי - שאנחנו, נשות חכמת, איתך במצב הסוער והמבולבל הזה. אוהבות כתמיד...
דבר שני,
אם תצטרכי עזרה שנושא הביטוח הלאומי, תוכלי לפנות אלי בפרטי.
(רק אחרי שיש לך את המסמכים הרלוונטיים)
אני ישמח אם תיצרי איתי קשר.בלתק
יש לי שני אחים עם אספרגר, הראשון ב"ה מצא בקלות ונשוי בשמחה כבר מעל חצי שנה לאישה מדהימה. בדיוק שבוע הבא הוא יהיה בן עשרים. ומי היה מדמיין לפני עשר שנים שהוא יהיה נשוי בגיל כזה צעיר...
השני רק בן 13 בתפקוד פחות גבוה אבל כבר מבין ומכיר בזה שהוא חושב ומתנהל אחרת מאחרים ועושה עבודה בעזרת צוות טיפולי כדי להתקדם עוד ועוד וב"ה עם עבודה מתאימה גם אי אס די בתפקוד פחות גבוה מתקדמים מאוד.
היינו שמחים לדעת איך הגדול הצליח כל כך האם הוא היה בטיפול אצל פסיכלוג כל שבוע ומתי גילו לו את זהבלתק
יש לי שני אחים עם אספרגר, הראשון ב"ה מצא בקלות ונשוי בשמחה כבר מעל חצי שנה לאישה מדהימה. בדיוק שבוע הבא הוא יהיה בן עשרים. ומי היה מדמיין לפני עשר שנים שהוא יהיה נשוי בגיל כזה צעיר...
השני רק בן 13 בתפקוד פחות גבוה אבל כבר מבין ומכיר בזה שהוא חושב ומתנהל אחרת מאחרים ועושה עבודה בעזרת צוות טיפולי כדי להתקדם עוד ועוד וב"ה עם עבודה מתאימה גם אי אס די בתפקוד פחות גבוה מתקדמים מאוד.
גם אנו מאוד נשמחאני ישמח אם תיצרי איתי קשר.
כמו כן אני ישמח להיות בקשר עם אנשים נוספים שיש להם קרובים מדרגה ראשונה.
לא חייבים לתת לו את כל המידע בשביל להסביר שהוא קצת שונה (בן כמה הוא?),שאלה חשובה רק למבינים בתחום, האם כדאי להסביר לילד שיש לו אספרגר או לא, הסיבה ללא פשוטה למה לתת לו דימוי עצמי נמוך הסיבה לכן כי הילד מרגיש שהוא שונה קצת הוא חושב אחרת אין לו קודים חברתיים אצל החילונים שהפתיחות בנושא הזה גדולה אומרים להגיד השאלה אצלנו בציבור החרדי שיותר חוששת מסטיגמה ומימלא זה יכול יותר להשפיע לרעה על הילד
[דרך אגב אוטיזם יש לבנים בשיעור הרבה יותר גבוה מבנות]
אני לא מבינה בתחום, רק אמא.שאלה חשובה רק למבינים בתחום, האם כדאי להסביר לילד שיש לו אספרגר או לא, הסיבה ללא פשוטה למה לתת לו דימוי עצמי נמוך הסיבה לכן כי הילד מרגיש שהוא שונה קצת הוא חושב אחרת אין לו קודים חברתיים אצל החילונים שהפתיחות בנושא הזה גדולה אומרים להגיד השאלה אצלנו בציבור החרדי שיותר חוששת מסטיגמה ומימלא זה יכול יותר להשפיע לרעה על הילד
באזור גיל 10היינו שמחים לדעת איך הגדול הצליח כל כך האם הוא היה בטיפול אצל פסיכלוג כל שבוע ומתי גילו לו את זה
1. העבודה שהוא התחיל בגיל 15 זה היה לבד או עם פסיכולוג וכדו'באזור גיל 10
היה מטופל אצל איזו פסיכולוגית עד שהתמרד שנמאס לו..
.באיזהשהו שלב באזור גיל 15 הוא הבין שהוא אכן שונה וברגע שההבנה הזו הבשילה הוא התחיל לעשות עבודה אמיתית עם עצמו (לא מזמן דיברנו על זה שיש אנשים שחושבים כל הזמן מה חושבים עליהם ופניתי אליו בצחוק ואמרתי לו שבטח אצלו אין את ה'בעיה' הזאת. הוא ענה לי שדווקא הכי יש כי זו העבודה שהוא כל הזמן צריך לעשות כדי להתנהל בצורה נורמלית בעולם...)
בגדול- עדיין יש תחומים בהם זה קיים. לדוגמא - הוא לא פונה לאנשים מעצמו בפניות שהם ספונטניות כמו לדוגמא לשאול נציג שירות משהו וכו) אבל בשוטף הוא מתמודד יפה ב"ה
אני ישמח אם תיצרי איתי קשר.
כמו כן אני ישמח להיות בקשר עם אנשים נוספים שיש להם קרובים מדרגה ראשונה.
ללא פסיכולוג אבל כן עם סיוע צוות מהישיבה, הקדשת זמן של ההורים ועוד.1. העבודה שהוא התחיל בגיל 15 זה היה לבד או עם פסיכולוג וכדו'
2. האם הוא ידע שי לו אספרגר או שהוא רק ידע שיש לו בעיה
כדאי להתקשר לייעוץ של עזר מציון הם יודעים להיכן כדאי ללכת.אני זקוק כעת לאבחון של פסיכולוג התפתחותי עבור קביעת אוטיזם
עברתי כאן על כל השרשור וראיתי שיש רק טלפונים פסכיאטרים
אך לא מצאתי טלפון של פסיכולוג התפתחותי שאפשר לפנות אליו באופן פרטי (אם יש אזור המרכז - הכי טוב)
מישהו מכיר יודע ? ויוכל לכתוב כאן
יעזור לי מאוד
ישר כח
אני עוסקת בתחום.שאלה חשובה רק למבינים בתחום, האם כדאי להסביר לילד שיש לו אספרגר או לא, הסיבה ללא פשוטה למה לתת לו דימוי עצמי נמוך הסיבה לכן כי הילד מרגיש שהוא שונה קצת הוא חושב אחרת אין לו קודים חברתיים אצל החילונים שהפתיחות בנושא הזה גדולה אומרים להגיד השאלה אצלנו בציבור החרדי שיותר חוששת מסטיגמה ומימלא זה יכול יותר להשפיע לרעה על הילד
ד"ק יעקב וינברג חדרה 0522790830אני זקוק כעת לאבחון של פסיכולוג התפתחותי עבור קביעת אוטיזם
עברתי כאן על כל השרשור וראיתי שיש רק טלפונים פסכיאטרים
אך לא מצאתי טלפון של פסיכולוג התפתחותי שאפשר לפנות אליו באופן פרטי (אם יש אזור המרכז - הכי טוב)
מישהו מכיר יודע ? ויוכל לכתוב כאן
יעזור לי מאוד
ישר כח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: