לא אוכלים כי הם יותר "טעימים"
אוכלים המון כי הם פחמימה מלאת סוכר טהור, הם ממכרים וגורמים לרצון לאכילת יתר וטשטוש של תחושת השובע.
כמה ביצים קשות את מסוגלת לאכול בלי להתפוצץ? וכמה יחידות מתוך חבילת דובשניות תאכלי ועדיין תהיי מסוגלת לנשנש?
נתת כאן שתי דוגמאות שאני לא אוכלת,
אבל נניח כמה לחם לעומת סלט ירקות.
אני חושבת שהתשובה תלויה כמה אני אוהבת את אותו סלט.
כי אם יש סלט חי, אני מסוגלת לחסל קערה שלמה של שני אנשים,
וכנ"ל גם בעוגה שאני אוהבת. ולחם- רק אם ממש אהיה רעבה אכריח את עצמי לאכול.
כי ככה, אני מסוגלת לאכול לחם רק בשבת.
אוהבים לומר שיש התמכרות לסוכר, ואני אומרת שיש התמכרות לדברים שאוהבים.
פעם אהבתי מאד מרשמלוי'ם, היום לא.
אם יהיו מולי סלט ירקות טעים חי, ומרשמלו, במה אבחר?
ונניח אטעם משניהם, מה אמשיך לאכול בכמויות? ברור שסלט.
(אפילו שאני מרגישה שזה לא עושה לי טוב לבטן).
אני מתעקשת לדייק את התזה, כי חבל.
עובדות שאינן נכונות לא מביאות עודף בריאות, אלא להפך.