מכילה הרבה שמן....טחינה באדום??
עד היום ידעתי שטחינה זה בריא!!
מכילה הרבה שמן....טחינה באדום??
טחינה היא בריאה לחלוטין. גם אגוזים.טחינה באדום??
מכילה הרבה שמן....
להגיע למצב שיש השוואה בין קולה לגבינה צהובה זו בדיוק הבעייתיות בכל המדיניות של משרד הבריאות.עלי זה לא משפיע!
סורי, הסימונ ים האלה לא חידשו לי כלום, אני מודעת ותמיד הייתי מודעת לכך שחטיפים וכו' לא בריאים, תמיד ידעתי שבכוס קולה יש 7 כפיות סוכר, תמיד ידעתי שבגבינה צהובה יש הרבה שמן.
אני משתדלת לא לקנות מהם הרבה (גם לפני הסימונים) אבל פעם ב מפרגנת לעצמי בכל זאת.
אם היא מכילה כמויות גדולות של נתרן אז כן..טחינה באדום??
אבל טחינה גולמית עשויה מ 100% שומשום. באמת מישהו/משהו כן הזויאם היא מכילה כמויות גדולות של נתרן אז כן..
על טחינה גולמית לא ראיתי סימוןאבל טחינה גולמית עשויה מ 100% שומשום. באמת מישהו/משהו כן הזוי
רק טחינה ירושלים קיבלה סימון אדום (שומן רווי)טחינה באדום??
טחינה גולמית אין סיכוי שיסמנו באדוםאבל טחינה גולמית עשויה מ 100% שומשום. באמת מישהו/משהו כן הזוי
טחינה גולמית אין סיכוי שיסמנו באדום
אלא אם כן היא מתובלת (ואז תסומן בגלל כמות הנתרן)
טחינה ירושלים קיבלה סימון אדום (שומן רווי)
נס שמפרטים לנו.....גבינ"צ של טרה מסומנת רק על שומן ולא על נתרן. לעומת הגבנ"צ של תנובה שמסומנת גם על כמות גדולה של נתרן. מענין.
הטעם בהתאם...גבינ"צ של טרה מסומנת רק על שומן ולא על נתרן. לעומת הגבנ"צ של תנובה שמסומנת גם על כמות גדולה של נתרן. מענין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: