אף תגובה פה לא אמרה את זהולכל מי שאומר שאפשר לשבוע מירקות ומפעם ב-3 שעות ובמיעוט פחמימות
דברו על עידוד ילדים לנשנושי ירקות ופירות בין הארוחות.
אף תגובה פה לא אמרה את זהולכל מי שאומר שאפשר לשבוע מירקות ומפעם ב-3 שעות ובמיעוט פחמימות
1. יותר זול לי לתת להם המון פירות וירקות, מאשר שכל שבוע ילד אחר יהיה מקורר \ גרון \ אוזניים. במקרה הטוב רק אחד בכל פעם...
לא.אף תגובה פה לא אמרה את זה
ההבדל ה"קטן" הוא שבתזונה בריאה פלפל או תפוח מספיקים לגמרי לשובע (זה מה שהילדים שלי אוכלים דרך קבע בין הארוחות)
לטווח ארוך ירקות בעלי סיבים משביעים יותר מפחמימה ריקה.לא.
אמרו כאן שירקות ופירות משביעים יותר מפחמימות, ולכן משתלם יותר כלכלית לקחת תפוח מאשר כמה בסקויטים.
אני קונה פירות וירקות במחירים יקרים מאד מודעת בהחלט למחיר אבל מוכנה לשלם אותו כי לשמחתי הילדים אוכלים פירות וירקות בהנאה ואני אסירת תודה על כל מקל גמבה או גזר כי אני בגילם אכלתי רק מלפפון.
את מוזמנת לעיין באשכול ולראות שלא יצאתי בקביעה כזו. מי אני שאצא. רק רופא כל בשר יכול.ונראה לי שלבוא ולהגיד להם שבגלל זה הילדים שלהם חולים ומבלים יותר אצל הרופאים או דברים דומים, זה גם לא מדויק עובדתית וגם עשוי לזרות מלח על הפצעים.
את מוזמנת לעיין באשכול ולראות שלא יצאתי בקביעה כזו. מי אני שאצא. רק רופא כל בשר יכול.
אני התמקדתי אך ורק בדרכים לעידוד אכילת מגוון פירות וירקות אצל ילדים כי כולנו מודעים לערכם התזונתי. כל דיון על מחלות חורף או שיקולים כלכליים לא רלוונטי מבחינתי.
אף תגובה פה לא אמרה את זה
אבל מי אמר שאת מדגם מייצג? ואת לא ילדה.בדיוק מה שאמרו פה.
אני אוכלת 2 מנות פחמימה פעם ב-6 שעות ומנה פחמימה כארוחת ביניים באמצע - 6 ארוחות ביום כמו שהציעו פה.
כדי לא לרעוב מציעים לי לנשנש ירקות מעבר .... לא עובד. בדוק.
אבל מי אמר שאת מדגם מייצג? ואת לא ילדה.
לא הבנתי מה רע בלעודד ילדים לאכול פירות וירקות בין הארוחות. לא מופרך שזה יספק אותם.
צר לי שכך זה התפרש. אני בטוחה שהתנשאות לא היתה הכוונה של הכותבות.יש רע בלתת תחושה כאילו מי שהילדים שלה לא שבעים מירקות אז משהו לא בסדר.
או סתם במן התנשאות שחוזרת ונשנית כאן ב"הילדים שלי לא רעבים.. זו הוכחה שאין צורך בפחמימות ביניים..."
בהחלט.ניסית?
אל תתרגשי.אין רע בלעודד. יש רע בלתת תחושה כאילו מי שהילדים שלה לא שבעים מירקות אז משהו לא בסדר.
או סתם במן התנשאות שחוזרת ונשנית כאן ב"הילדים שלי לא רעבים.. זו הוכחה שאין צורך בפחמימות ביניים..."
אז בדיוק כמו שאני לא מדגם מייצג
גם הילדים שירקות מספקים אותם כנישנוש אינם הוכחה לכלום ואינם מדגם מייצג.....
כל אחד והטבע שלו וכמויות האוכל שמספקות אותו.
אין רע בלעודד. יש רע בלתת תחושה כאילו מי שהילדים שלה לא שבעים מירקות אז משהו לא בסדר.
אז בדיוק כמו שאני לא מדגם מייצג
גם הילדים שירקות מספקים אותם כנישנוש אינם הוכחה לכלום ואינם מדגם מייצג.....
כל אחד והטבע שלו וכמויות האוכל שמספקות אותו.
סיבות ישנן והן טובות מאד :אין שום סיבה שבעולם שילד יקבל בארוחת ביניים פרות וירקות בלבד.
לגמרי.אפשר לקבל את העובדה שיש כאלו שזה כן מספק אותם.
או שפשוט זה המצב אצל חלק מן הילדים. כן אופטימלי או לא הוא פשוט קיים.שזה המצב האופטימלי.
לגמרי.
ואפשר גם לקבל את העובדה שזה המצב האופטימלי.
חבל להרגיש שזו התנשאוות.
יש לי ילדים שלא צריכים בכלל ארוחת ביניים.או שפשוט זה המצב אצל חלק מן הילדים. כן אופטימלי או לא הוא פשוט קיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: