דרוש מידע בשר לחמין

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בלת"ק
הבשר שיוצא לי הכי טעים בחמים זה אסאדו,
אבל אני מבשלת בגללו את החמין לפחות 3 שעות
שווה.
גם רך וגם משביח את החמין פי 4!
 

בת שבע ו

משתמש צעיר
גם אני ממליצה על בשר מס' 8, לטגן בצל עם תבלינים להוסיף את הבשר (כגוש) לטיגון ולכסות במים, אחרי 2-3 שע' הוא יוצא רך והטעם שלו- מעדן, הכיף הגדול גם שהוא ניתן לאכילה כולו, אין בו כמעט שומן זה נטו בשר.
אני מפרקת ו"פותחת" אותו אחרי הבישול, לפני ההגשה.
 

יוא"ב ארז

משתמש צעיר
כול בשר כמעט הוא טוב לחמין מהסיבה הפשוטה שזה בישול איטי וארוך...
רק שהכול תלוי בבישול הראשוני שלו איך הוא נעשה כל חלק בצורה מעט שונה חוץ מחלקים 8 ו5 שהם רכים מאד יחסית ואיך שתבשל אותם ייצא רך...
 

blue eagle

משתמש מקצוען
גם אני ממליצה על בשר מס' 8, לטגן בצל עם תבלינים להוסיף את הבשר (כגוש) לטיגון ולכסות במים, אחרי 2-3 שע' הוא יוצא רך והטעם שלו- מעדן, הכיף הגדול גם שהוא ניתן לאכילה כולו, אין בו כמעט שומן זה נטו בשר.
אני מפרקת ו"פותחת" אותו אחרי הבישול, לפני ההגשה.
יש 8 ויש 8
יש אחד שאני לא סובל אפי' שרך ויש אחד שהוא נקרא בננה שהוא מאוד מוצלח!
 

אדם צימחוני

משתמש רשום
גם לי היה ככה בשנים הראשונות, עד ששמעתי מתי שהוא את הרעיון הבא ומאז הבשר יוצא רך ממש
אני מפשירה את הבשר לילה קודם, מפזרת מעליו אבקת סודה לשתיה ומניחה במקרר
יש כאלו שיאמרו שזה לא הדבר הכי בריא בעולם, אבל עדיין אני עושה את זה והבשר יוצא מעולה
אני משתמשת בבשר מספר 8
שמעתי ממישהי שעושה את אותו רעיון גם עם חלקים פחות שומניים ויוצא לה טוב
לא עזר...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה