הלכתית זה אסור צריך שיהיה לפחו שליש בישול לפני שבתלהשים את הבשר שנייה לפניי שבת שיהיה כמה שפחות בישול
הלכתית זה אסור צריך שיהיה לפחו שליש בישול לפני שבתלהשים את הבשר שנייה לפניי שבת שיהיה כמה שפחות בישול
איזה סיר מומלץ?יכול להיות תלוי בסוג ואיכות הסיר,
כן, 'הסיר',
אני החלפתי סיר, ומאז הטשולנט יוצא טוב וגם הבשר לא מתייבש,
בהצלחה
מותר (גמ' מפורשת).הלכתית זה אסור צריך שיהיה לפחו שליש בישול לפני שבת
תנסו בשר ראש ותראו ישועות...
צריך לבדוק בערב שבת שהבשר מכוסה לחלוטין,
בנוסף להניח עליו סילאן או דבש מייד כשמכניסים אותו.
ולפני שבת לבדוק שיש מספיק נוזלים במידת הצורך להוסיף מים מהמרק.
אני קונה בשר טרי ביום שישי בבוקר וישר לתוך הצ'ולנט
יוצא רק כמו חמאה
תנסה "לסגור" אותו בטיגון עם טיפה שמן לפני
עוזר להשאיר את הנוזלים בפנים הבשר , יוצא עסיסי יותר , מניסיון
אחרי מחקר של 6 שנים,
הפטנטים המרכזיים הם:
1. להפשיר את הבשר עד הסוף ולא לבשל אפילו אם מעט קפוא (הכי חשוב!).
2. עדיף בישול איטי שכמעט ולא מבעבע למשך הרבה שעות ולא על אש בינונית או גבוהה.
3. הבשר מתייבש הרבה פעמים כי חותכים לחתיכות וכל העסיסיות יוצאת לטשולנט,
לכן כדאי לבשל את כל הגוש ששמים, או חתיכות כמה שיותר גדולות, כך נשמרת העססיות ולא מתייבש.
4. לא לבשל עד שהבשר ממש ממש רך, אלא להשאיר מעט לפלטה, כך שלפני שבת יהיה מוכן אך עוד מעט ישבח יותר.
את כל זה ניסיתיכדאי לצרוב את הבשר לפני הבישול מכל הכיוונים
זה הפיתרון הכי טוב.את כל זה ניסיתי
הפיתרון היחיד שעזר זה לשים את הסיר על גבי משהו שיקבל חום ויבעבע אבל רק קצת וזה עזר
אתה רוצה את מה שנשאר??????תכינו סיר קצת יותר גדול ממה שאתם צריכים
תדאגו שהבשר יהיה כולו מכוסה
זה קורה לא רק בסיר קטןאני מבשל די הרבה ברוך השם בהצלחה גדולה אבל יש משהו אחד שמשגע אותי כל פעם
הטשולנט בשבת בבוקר יוצא טעים אבל הבשר כל שבוע מתיבש ניסיתי את כל הסוגי בשרים
עד שתפסתי שבגלל שאני עושה כמות מאד קטנה אז החום שהוא מקבל מהפלטה הוא הרבה יותר מסיר גדול וסטנדרטי ולכן הוא מתבשל הרבה יותר ולכן הבשר מתיבש
לא נעים לי לנפץ אץ המיתוס..אבל אני מכניסה קפוא ממש!!! מהמקפיא...לסיר רותח...אחרי מחקר של 6 שנים,
הפטנטים המרכזיים הם:
1. להפשיר את הבשר עד הסוף ולא לבשל אפילו אם מעט קפוא (הכי חשוב!).
2. עדיף בישול איטי שכמעט ולא מבעבע למשך הרבה שעות ולא על אש בינונית או גבוהה.
3. הבשר מתייבש הרבה פעמים כי חותכים לחתיכות וכל העסיסיות יוצאת לטשולנט,
לכן כדאי לבשל את כל הגוש ששמים, או חתיכות כמה שיותר גדולות, כך נשמרת העססיות ולא מתייבש.
4. לא לבשל עד שהבשר ממש ממש רך, אלא להשאיר מעט לפלטה, כך שלפני שבת יהיה מוכן אך עוד מעט ישבח יותר.
כנראה שזה תלוי גם בנתח עצמו,לא נעים לי לנפץ אץ המיתוס..אבל אני מכניסה קפוא ממש!!! מהמקפיא...לסיר רותח...
ויוצא בבוקר השבת...חמאה!!!!
הנתח הוא 88...
גמ'ני עושה ככהלא נעים לי לנפץ אץ המיתוס..אבל אני מכניסה קפוא ממש!!! מהמקפיא...לסיר רותח...
ויוצא בבוקר השבת...חמאה!!!!
הנתח הוא 88...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: