לבשל 3 שעות???בלת"ק
הבשר שיוצא לי הכי טעים בחמים זה אסאדו,
אבל אני מבשלת בגללו את החמין לפחות 3 שעות
שווה.
גם רך וגם משביח את החמין פי 4!
לא בהכרח נתח גדולאולי זה נכון בנתח גדול
לזוג צעיר עם סיר קטן וחתיכת בשר זה לא נכון מניסיון אישי
כמובן בבשול איטי
יש 8 ויש 8גם אני ממליצה על בשר מס' 8, לטגן בצל עם תבלינים להוסיף את הבשר (כגוש) לטיגון ולכסות במים, אחרי 2-3 שע' הוא יוצא רך והטעם שלו- מעדן, הכיף הגדול גם שהוא ניתן לאכילה כולו, אין בו כמעט שומן זה נטו בשר.
אני מפרקת ו"פותחת" אותו אחרי הבישול, לפני ההגשה.
אני מכין לאנשים אחרים (למשפחה) והם אומרים לי אם זה יצא רך...אמרת שאתה צמחוני, לא?
לא עזר...גם לי היה ככה בשנים הראשונות, עד ששמעתי מתי שהוא את הרעיון הבא ומאז הבשר יוצא רך ממש
אני מפשירה את הבשר לילה קודם, מפזרת מעליו אבקת סודה לשתיה ומניחה במקרר
יש כאלו שיאמרו שזה לא הדבר הכי בריא בעולם, אבל עדיין אני עושה את זה והבשר יוצא מעולה
אני משתמשת בבשר מספר 8
שמעתי ממישהי שעושה את אותו רעיון גם עם חלקים פחות שומניים ויוצא לה טוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: