אדם צימחוני
משתמש רשום
לידיעתך אני מכין לאנשים (למשפחה)למה @אדם צימחוני אוכל בשר?
לידיעתך אני מכין לאנשים (למשפחה)למה @אדם צימחוני אוכל בשר?
סיר החמין מכוסה בתנור על חום נמוך של כ- 100 מעלותמה החום של החמין כשהוא על הפלטה?
כדי שבשר יתרכך הוא צריך להתבשל בחום נמוך (על סף רתיחה) במשך כמה שעות.
יותר מדי זמן על רתיחה חזקה, על הפלטה או בבישול לפניה, יעשה אותו קשה. אם הפלטה חלשה מדי והבשר לא ממשיך להתבשל עליה, הוא יתבשל פחות מדי זמן ולא יספיק להתרכך (במצב כזה אפשר לבשל יותר זמן לפני שמעבירים לפלטה).
משתמש משקיף אמר שזה הרבה זמןמניסיון שלי גם בשר לחמין יוצא רך ומעולה,
צריך שיהיה מכוסה במים, ורותח במצב מבעבע לפחות 3 - 4 שעות,
תודה אני ינסהגם לי היה ככה בשנים הראשונות, עד ששמעתי מתי שהוא את הרעיון הבא ומאז הבשר יוצא רך ממש
אני מפשירה את הבשר לילה קודם, מפזרת מעליו אבקת סודה לשתיה ומניחה במקרר
יש כאלו שיאמרו שזה לא הדבר הכי בריא בעולם, אבל עדיין אני עושה את זה והבשר יוצא מעולה
אני משתמשת בבשר מספר 8
שמעתי ממישהי שעושה את אותו רעיון גם עם חלקים פחות שומניים ויוצא לה טוב
תנסה 120סיר החמין מכוסה בתנור על חום נמוך של כ- 100 מעלות
כנ"למנסיון שלי רק 8
יוצא רך נמס
לכן כדאי לצרוב לפני כ2 דק’ בכל צד על חום גבוה וזה שומר על הטעם העסיסי של הבשרניסיתי כמה פעמים להשאיר גוש שלם, ואכן היה די רך גם בפנים, אבל החלק הפנימי היה בלי טעם
גושים של בערך 250-400 גר' זה האיזון הנכון לדעתי. מספיק גדול כדי לא להתייבש ומספיק קטן כדי שתהיה ספיגת טעמים.ניסיתי כמה פעמים להשאיר גוש שלם, ואכן היה די רך גם בפנים, אבל החלק הפנימי היה בלי טעם
הבשר בדרך כלל (אצלי לפחות) צף מעל המים, ככה שתמיד יש חלק ממנו בחוץ.אני מכינה צ'ולנט בסיר חשמלי, (קראקפאט),
נתח בשר מס' 2/10/7/8,
מרתיחה את הסיר ביום שישי בבוקר על חום גבוה, לקראת שבת אני מעבירה לחום נמוך,
הבשר יוצא רך מאד, בלי לסגור אותו לפני הבישול וללא סודה לשתיה.
חובה שהבשר יהיה מכוסה בנוזלים!
בלת"קכל שבוע אני עושה חמין וכל פעם עם בשר אחר שאומרים שהוא יותר טוב
ובקיצור הכל יוצא קשה.
אשמח לישמוע על מתכונים מסויימים או בשרים מסויימים שיהייו טובים לחמין או טשולנט
אם אתם הולכים על סגנון כזה ...של היקרים לצולנט...בלת"ק
או בשר אסאדו, או בשר 5.
כןאתה צמחוני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: