את קולעת את החלה ואז שמה בתבנית אובלי?נכון, אפיתי בכזו צורה
אבל בסוג של התבניות שמבפנים זה זהב ובחוץ שחור.
תבנית קצת יותר קשיחה.
כמובן שהתבנית עומדת על תבנית תנור ולא על רשת.
מדהים ונראה באמת טעים.לא יודעת למה התמונות לא עולות יפה, מנסה כאן שוב.
צפה בקובץ המצורף 1463816
סורי רק עכשיו רואה.מדהים ונראה באמת טעים.
איך את יוצרת את הצורה העגולה הזו.
עם תבנית? כדורים אחד ליד השני?
אשמח לתשובה מהר כי הבצק כבר תופח...
תודה רבה
יכול להיות ועדיין הכוסמין יכול לצאת נפלא ולגובה אם ניתן לו גדר מתאימה ומחזיקה.כוסמין תופח יותר לרוחב ופחות לגובה. אולי זו הבעיה?
ברור. אם אין לו מקום לתפוח לרוחב הוא תופח לגובה.. (למשל בסופגניות הוא מאכזב, ולקח לי זמן להבין למה..)יכול להיות ועדיין הכוסמין יכול לצאת נפלא ולגובה אם ניתן לו גדר מתאימה ומחזיקה.
יכול להיות שהבצק היה רטוב מידי?@רוחי בלבוחי
ניסיתי להתפיח בתנור על 50 מעלות החלות תפחו לרוחב ולא לגובה
יצאו חלות גדולות מאד אבל יחסית שטוחות הן היו טעימות ורכות מאד אבל המראה לא היה יפה כמו שאני רגילה,
בכללי בכל התקופה האחרונה אם אני לא מכניסה את החלות בתוך כמה דקות לתנור הן תופחות ואז צונחות.
ונהיות שטוחות.
אני אופה שנים חלות ועד היום לא קרה לי
יש לך אולי מושג או רעיון מה יכול לגרום לזה? הקמח? השמרים?
לקילו קמח שלוש כוסות מים זה בסדר לא רטוב מידי.יכול להיות שהבצק היה רטוב מידי?
עניתי למישהי ששאלה למה שלה תופח לצד ולא עולה...לקילו קמח שלוש כוסות מים זה בסדר לא רטוב מידי.
לא חושבת שהבצק היה רטוב מידיעניתי למישהי ששאלה למה שלה תופח לצד ולא עולה...
גם לי בדיוק ככה....@רוחי בלבוחי
ניסיתי להתפיח בתנור על 50 מעלות החלות תפחו לרוחב ולא לגובה
יצאו חלות גדולות מאד אבל יחסית שטוחות הן היו טעימות ורכות מאד אבל המראה לא היה יפה כמו שאני רגילה,
בכללי בכל התקופה האחרונה אם אני לא מכניסה את החלות בתוך כמה דקות לתנור הן תופחות ואז צונחות.
ונהיות שטוחות.
אני אופה שנים חלות ועד היום לא קרה לי
יש לך אולי מושג או רעיון מה יכול לגרום לזה? הקמח? השמרים?
לא.אמרו לי שאולי אני שמה כף גדושה מידי של שמרים, יכול להיות?
בע''ה יהיה טעים ואוורירי.עשיתי אתמול בתבנית תנור. 3 חלות בכל פעם לפי השיטה שלך עלו גבוהות ויפות
נראות מיליון דולר..
נקווה שגם טעימות בעה ולא בצקיות בפנים(זה הכי מפחיד אותי)
מה שכן-
לקח לי המון זמן לעשות חלות. כל פעם תבנית לחכות שיתפח בתנור לעלות ת'מעלות להוריד לחכות לעלות...
בנתיים בין לבין רחצתי כלים טיגנתי שניצלים הכנסתי מכונה..
תודה רבה
תני לזה שעה תפיחה ותתחילי לטפל בזה.יש כזה דבר לתפוח יותר מידי?
החלות כבר מוכנות ובהקפאה מיום רביעי....תני לזה שעה תפיחה ותתחילי לטפל בזה.
באפייה שימי בתבניות ח''פ על תבנית תנור זה ייתן לזה גובה ולא ישתטח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: