דגים דג סלומון שלם אפוי בתנור

FLY HIGH

משתמש מקצוען
יש למישהי מתכון מוצלח לשבע ברכות חלבי?
ואם יש תמונות - תבוא עליכם הברכה...
 

צריח

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
 

FLY HIGH

משתמש מקצוען

תודה!!
מנסיון?
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

מנסיון, יוצא טעים ומרשים
 

FLY HIGH

משתמש מקצוען

מנסיון, יוצא טעים ומרשים

נראה שלימות!!!!!!!!!!!!!
תודה!!
אני תקועה עם עשבי תיבול בגלל שמיטה...
אוףףףףףף.
יש לי כמה מתכונים טובים אבל הכל לא שייך כי יש ירקות וכו'.
נראה לי אני אצטרך להשאר על הטריאקי וחרדל-דבש.
 

r.e.d.

משתמש מקצוען
מתכון הכי מוצלח
3/4 כוס קטשופ
3/4 כוס מיונז
כפית מלח
גבישי שום
כפית חרדל

לערבב היטב,

למרוח על הדג
לתנור ולאפות
 

הי אני אפרת

משתמש סופר מקצוען
מתכון הכי מוצלח
3/4 כוס קטשופ
3/4 כוס מיונז
כפית מלח
גבישי שום
כפית חרדל

לערבב היטב,

למרוח על הדג
לתנור ולאפות
אני מכינה דומה אבל שונה: מיונז, חרדל ודבש
מורחת על הדג ומפזרת מעל פרוסות שקד מולבן
טעיייםםם
 

צלמת אלופה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אין לי מתכון אבל לא מזמו אכלתי באירוע סלומון שלם עם שברי פיסטוק מעל
לדעתי החומר המקשר היה סוג של רוטב על בסיס מיונז
היה טעים בטירוף
אולי מישהי פה תדע לתת לך למתכון
 

מלכי וולף

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אין לי מתכון ספציפי,
אבל אם כבר שבע ברכות חלבי, שימי חמאה במקום שמן
(כמובן אם אתם וגם הצד השני אוכלים דג עם חלב)
 

צריח

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
איזה עדות למשל?

כנראה זה מחוסר ידיעה של ההלכה
 

צריח

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אצלנו (ספרדים) לא אוכלים!
כנראה מחוסר ידיעה של ההלכה

 

MJ

משתמש רשום
יש מתכון עסיסי עם פירורי שניצל
מורחים על הדג רוטב - חרדל, שום, חומץ, שמן וסוכר
ואז מכסים עם פירורים זהובים
אופים
כשמוכן שמים מעל עוד מהרוטב
טעים ברמות
 

תותית 25

משתמש רשום
קשה לי לתת כמויות כי זה תלוי בגודל של הנתח אבל הבסיס הוא: פטרוזיליה,כוסברה,בזיליקום,פיסטוקים ושיני שום במעבד מזון יחד עם המון שמן זית, לטחון הכל
לפזר מלח ופלפל בנדיבות מעל הדג, למרוח אותו בחרדל ומעל לשפוך את כל הפסטו הטעים שהכנו, ניתן לשדרג ולפזר מלמעלה פירורי לחם/ עוד פיסטוקים שהם שבורים גס(אפשר גם שקדים פרוסים)
אופים ב180-200 מעלות עד שמזלג ננעץ באמצע הסלמון והוא רך. כמובן שיש כאלו שאוהבים אותו יותר "עשוי" לשיקולך :)
יש עוד סגנון:
טריאקי,חרדל, מלח, פלפל, פפריקה, סילאן(דיי בנדיבות) והרבה שמן זית מערבבים בקערה ושופכים מעל הדג, מפזרים שיני שום קצוצות והרבה כוסברה, ג"כ באפייה כנ"ל
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
יש לי מתכון לפילה סלמון שלם (כלומר 1/2 סלמון מובן?)

1/2 כוס מיונז
1/4 כוס דבש
2 כפות חרדל
2 כפות קטשופ
3 שיני שום כתוש
פלפל שחור + מלח לפי הטעם
פפריקה מתוקה

שמים את הדג בתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה ואפילו 2 (אחד על השני - ככה אפשר להעביר את הדג למגש בקלות - עם הנייר, ואח"כ מוצאים את הנייר מהמגש....)

שמים במקרר ל24 שעות (כמובן שאפשר לדלג, אבל זה משדרג מאוד

אופים שעה מכוסה 175° + 10-15 דקות ללא כיסוי
בהצלחה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  11  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה