דרוש מתכון יש לך המלצה לקינוח מנצח?

דירה חדשה

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים

בני ברקים...

משתמש פעיל
עוד רעיונות? משהו אישי, (מפנק), טעים, ומכובד (לא חייב לעמוד בכל הקרטיריונים ;))
מוזמנות להפריז :)
תודה לכולן!
 

beedebi

משתמש פעיל
כיפות מוס שוקולד.
ממיסים שוקולד מריר עם שמן ומצפים בעזרת כפית/מכחול חדש, פנים של תבניות כיפות מסיליקון, מקפיאים. ממלאים בעזרת שקית זילוף מוס שוקולד. יפה וטעים גם כך, יותר מיוחד: לעשות עוגת בסיס של רולדת שוקולד/וניל שטוחה על נייר אפיה, ולקרוץ ממנה עיגולים להניח מעל המוס. להקפיא ולחלץ, לשמור בקופסה אטומה במקפיא, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.
 

beedebi

משתמש פעיל
קרמבו מוקה תוצרת בית של קרין גורן.
ממליצה לך על האתר של מלכי אדלר.
 

8020088

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יותר מיוחד: לעשות עוגת בסיס של רולדת שוקולד/וניל שטוחה על נייר אפיה, ולקרוץ ממנה עיגולים להניח מעל המוס. להקפיא ולחלץ, לשמור בקופסה אטומה במקפיא, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.
לא הבנתי את הקטע האחרון
תודה
 

בני ברקים...

משתמש פעיל
לא הבנתי את הקטע האחרון
תודה
יש כל מיני אפשרויות, אחת מהן:
לקרוץ מעוגה גדולה עיגולים עיגולים ועל כל עיגול לשים כיפת מוס - משדרג ממש

ליותר השקעה: להכניס עיגול של עוגה בתוך הכיפה, לפני ההקפאה (ככה לא רואים שיש בפנים עוגה, וזה "הפתעה")
בהצלחה!
 

מעין בר

משתמש פעיל
800 גר' פירות יער קפואים
1.5 קילו תותים קפואים.
2 קצפת צמחית
3 כפות קרם לוטוס.
אופן הכנה:
שכבה 1.
מרסקים את הפירות יער + רבע מהתותים (אחרי שהופשר) + 5 כפות סוכר + (עדיף לטעום לראות אם זה מספיק מתוק. מכניסים לתבנית בינונית ומקפיאים.
שכבה 2. מקציפה ריץ (לשמור שהקצפת תשאר קצת נוזלי) +חצי חבילת פודינג וניל + 3 כפות שטוחות קרם לוטוס (או לפי הטעם) מוסיפים מעל הפירות יער ושוב מקפיאים.
שכבה 3.
מרסקים את התותים עם סוכר ומוסיפים מעל הקצפת ומקפיאים.
אני הגשתי את זה בצלחת מלבן ארוכה מעל זילפתי רוטב פירות יער ופירות חתוכים ליד(קיוי מנגו ורימון)
* להוציא חצי שעה לפני ההגשה,
בהצלחה!!
תודה על המתכון
יצא פיצוץ , הוספתי טראפלס שוקולד
מצרפת תמונה
 

קבצים מצורפים

  • IMG-20231017-WA0008.jpg
    IMG-20231017-WA0008.jpg
    KB 165.3 · צפיות: 266

מעין בר

משתמש פעיל

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עוגת גלידה
המתכון הוא בתבנית בינונית
אני אוהבת לעשות בכוסיות : מפוררת ביסקוויטים ומערבבת אותם עם טיפה יין ושמה בתחתית כל כוס
לשוקולד:
3 כפות קקאו
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מים
להמיס על האש ולכבות
להוסיף:
1/2 מרגרינה
100 גרם שוקולד מריר
4 חלמונים (לא חובה)

להקציף
4 חלבונים
ולהוסיף את השוקולד

לטבול ביסקוויט ביין ולשטוח בתבנית
לשפוך מעל את השוקולד ולהקפיא

להקציף:
ריץ'
2 כפות סוכר
2 כפיות קפה נמס
לשפוך על השוקולד ולהקפיא
מצרפת תמונה
צפה בקובץ המצורף IMG_1017.JPG
 
נערך לאחרונה ב:

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עוד משהו אחד הדברים!
כדורי חמאת בוטנים
ממיסים 200 גרם שוקולד מריר וכוס חמאת בוטנים
מקציפים ריצ' של 250 מ"ל
טוחנים 10 ביסקוויטים
מערבבים הכל ביחד
מקפיאים ל-שעתיים
יוצרים כדורים וטובלים בקרוקנט בוטנים
IMG-20221222-WA0042.jpeg
 

בני ברקים...

משתמש פעיל
עוגת גלידה
המתכון הוא בתבנית בינונית
אני אוהבת לעשות בכוסיות : מפוררת ביסקוויטים ומערבבת אותם עם טיפה יין ושמה בתחתית כל כוס
לשוקולד:
3 כפות קקאו
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מים
להמיס על האש ולכבות
להוסיף:
1/2 מרגרינה
100 גרם שוקולד מריר
4 חלמונים (לא חובה)

להקציף
4 חלבונים
ולהוסיף את השוקולד

לטבול ביסקוויט ביין ולשטוח בתבנית
לשפוך מעל את השוקולד ולהקפיא

להקציף:
ריץ'
2 כפות סוכר
2 כפיות קפה נמס
לשפוך על השוקולד ולהקפיא
מצרפת תמונה
צפה בקובץ המצורף 1477502
וואו מהמם! תודה!
אבל חייב גם מתכון לקוביה החומה (חיתוכית) שם בצלחת... ;) תודה
 

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
וואו מהמם! תודה!
תודה!
אבל חייב גם מתכון לקוביה החומה (חיתוכית) שם בצלחת... ;) תודה
בשמחה הנה
עוגת כדורי שוקולד
לרסק 500 גרם ביסקוויטים
מבשלים בסיר:
חבילת מרגרינה
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
4 כפות ליקר / יין
להוסיף את הביסקוויט
לשטוח בתבנית ח"פ ולקרר
להמיס 2 חבילות שוקולד
6 כפות גדושות חמאת בוטנים
ולשפןך מעל
להקפיא ולחתוך לקוביות
 

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עוד שאלונת, העוגת גלידה אמורה להיות קפואה? (בתמונה זה נראה מוס, לא?)
בכוונה זה כמות קטנה בכוס? כדי לא להכביד וכו' או שאת השכבה של השוקולד אי אפשר לאכול הרבה?
אני מוציאה אותה בערך 10 דק' לפני ההגשה ככה היא חצי מופשרת
האמת שנראה לי שבשביל כוסות צריך להכפיל את כמות הריצ' בשביל שיהיה יותר גבוה (כבר לא היה לי כח להקציף עוד ריצ' וכו')
מבחינת השוקולד, הוא טעים (לא מר הוא משהו כזה) אבל לא נראה לי כדאי שיהיה יותר גבוה, זה יהיה מידי הרבה
 

בני ברקים...

משתמש פעיל
להקציף:
ריץ'
2 כפות סוכר
2 כפיות קפה נמס
לשפוך על השוקולד ולהקפיא
מצרפת תמונה
צפה בקובץ המצורף 1477502
במקום ריץ' אחד לשים שתיים? או להכפיל הכל?
ושוב תודה! הכל מונח בצורה כל כך יפה ואסתטית בצלחת... לקבל כזו מה אחרונה, שווה :) ומגרה
 
נערך לאחרונה ב:

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
להכפיל הכל
אני קונה בסופר רגיל של השף הלבן יש גם מיכל של 500 מ"ל (שזה כמות כפולה)
אז אני לא מבינה בריצ'ים כאלה....

תודה:giggle:
 

AVIG1000

משתמש פעיל
תודה!

בשמחה הנה
עוגת כדורי שוקולד
לרסק 500 גרם ביסקוויטים
מבשלים בסיר:
חבילת מרגרינה
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
4 כפות ליקר / יין
להוסיף את הביסקוויט
לשטוח בתבנית ח"פ ולקרר
להמיס 2 חבילות שוקולד
6 כפות גדושות חמאת בוטנים
ולשפןך מעל
להקפיא ולחתוך לקוביות
תודה! מעולה ממש!
 

חיפושיתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עוגיות רעידת אדמה, אני אומרת לך יחסלו את זה
Screenshot_20220827-231327_WhatsApp.jpg
 

חיפושיתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הכנתי את זה פעם לקידוש, זה של פיית העוגיות, אם לא פותח לך תגידי לי אני יעלה לך
זה עוגת בראוניז פאדג עם קרמל מלוח תעשי למעלה גנאש. יוצא מהממם. תעשי את זה חיתוכיות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה