האמת, זה התחיל מזה שרציתי לצלם.
כ"כ הרבה כלים יפים יש בפסח... פספוס לא לצלם...
אז הנה תמונות, וגם המתכון המשגע של הגלידה.
לצערי הגלידה של פסח לא שיתפה יפה פעולה, ונמסה לה מהר מאד....
גלידה
בסיס
6 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להקציף חלבון עם סוכר,
להוריד מהירות למינימום ולהוסיף חלמונים ושמן.
להכניס לתבנית בינונית ולהקפיא.
לטעמים שונים להוסיף אחת מהאפשרויות:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שקדים/ אגוזים
להכניס למחבת, ולקלות כד שהסוכר נמס/ משחים, לערבב כל הזמן, לקרר ולרסק גס בפוד.
סירופ שוקולד
2 ביצים
חצי כוס שמן
2 כפות קקאו
6 כפות סוכר
כף יין
לבלנדר כ 7דקות.
אם אתם לא אוכלים קקאו, זה מספיק טעים גם בלי הסירופ שוקולד.
כ"כ הרבה כלים יפים יש בפסח... פספוס לא לצלם...
אז הנה תמונות, וגם המתכון המשגע של הגלידה.
לצערי הגלידה של פסח לא שיתפה יפה פעולה, ונמסה לה מהר מאד....
גלידה
בסיס
6 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
להקציף חלבון עם סוכר,
להוריד מהירות למינימום ולהוסיף חלמונים ושמן.
להכניס לתבנית בינונית ולהקפיא.
לטעמים שונים להוסיף אחת מהאפשרויות:
- 2 כוסות שקדים טחונים
- 3 כפות מיץ תפוזים
- 3 כפות קפה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שקדים/ אגוזים
להכניס למחבת, ולקלות כד שהסוכר נמס/ משחים, לערבב כל הזמן, לקרר ולרסק גס בפוד.
סירופ שוקולד
2 ביצים
חצי כוס שמן
2 כפות קקאו
6 כפות סוכר
כף יין
לבלנדר כ 7דקות.
אם אתם לא אוכלים קקאו, זה מספיק טעים גם בלי הסירופ שוקולד.
נערך לאחרונה ב: