מתכון??דווקא הפיתות הביתיות שאני מכינה
ממש טעימות נכון שהם נקרעות הרבה יותר מהר משל החנות
אבל הטעם והטריות שאוכלים ישר מהמחבת זה שמיים וארץ
ואל תשכחו שהפיתות בחנות בצק כמעט
יש היום תוכניה אצלנו ללמוד על חיטה, הראשונה משבעת המינים.לקנות במכולת.
תכל'ס, הפיתות הביתיות, מוצלחות ככל שתהיינה, טובות לניגוב, לא למילוי.
גם אם נוצר כיס יפה, הן נקרעות ברגע שממלאים אותן.
הרעיון שהפיתה תקבל חום במחבת מ2 הצדדים כך זה יוצר את הכיסמתכון??
וחייבים במחבת? תנור לא טוב?
גם של שובע מעולות!סתם לידיעה,הפיתות של מאפיית אריאל יחסית עמידות. וגם טעימות.
יש לי מתכון מושלם באמת!לקנות במכולת.
תכל'ס, הפיתות הביתיות, מוצלחות ככל שתהיינה, טובות לניגוב, לא למילוי.
גם אם נוצר כיס יפה, הן נקרעות ברגע שממלאים אותן.
את יכולה לפרט שלב שלב איך בדיוק משתמשים בזה?לנו יש טאבון חשמלי פשוט (צרפתי תמונה , יש לקנות בעזרה ואחווה ולא יקר. אפשר גם לקנות בכפר - למי שמעז להגיע לשם...) - יוצאות לנו פיתות מושלמווווות!!!!!!! אווריריות, עם כיס טעימות ישר מהטאבון. .(מתכון רגיל של בצק, כמו של החלות)
צפה בקובץ המצורף 813475
עשיתי את זה.אני דווקא מכינה מתכון שממש יוצא בו כיס יפה והילדים ממלאים שם בכיף דברים,
צריך קצת מיומנות בשביל פיתה טובה, לקלוט את החום הדרוש.
המתכון הוא של @אפרת 10 (נראה לי) ההכנה אני עושה קצת שונה.
קילו קמח
כף מלח
כף סוכר
2 כפות שמרים
3 כוסות מים חמימים(של 200 מ"ל)
מעבדים לבצק, מתפיחים להכפלה,
יוצרים פיתות בעובי בערך סנטימטר וחצי על משטח מקומח מאוד ומחכים להתפחה של כ 10/15 דקות (להניח אותם גם על משטח מקומח שלא ידבקו למשטח)
מטגנים אותם(ללא שמן) על מחבת חם בערך 2 דקות מכל צד, הפיתה מתנפחת ממש וזה מה שיוצר את הכיס.
בתאבון!
זריזה,עשיתי את זה.
בתנור- לא במחבת!
יצא מעולה! מושלם. כיס גדול ועמיד. לא נקרע.
מצאתי את המתכון של @אפרת 10 שם היא כותבת הוראות לאפיה בתנור.זריזה,
איזה כיף לך!
אני נסתי פעם אחת בתנור ולא הלך,
אני עומדת המון! זמן לטגןם אחד אחד במחבת,
אולי ננסה שוב בתנור,
עשית בדיוק לפי ההוראות שכתבתי? ועל איזה חום ולכמה זמן?
אז נסתי כמו ההוראות שלה ולא הלך לי,מצאתי את המתכון של @אפרת 10 שם היא כותבת הוראות לאפיה בתנור.
הרעיון זה להנכיס לתנור בחום גבוה מאד, 250, ואז הפיתות מקבלות מכת חום ומתנפחות, ונהיה כיס מושלם.
היא כותבת לאפות 7 דקות, האמת לא הסתכלתי על השעון, הוצאתי כשהתחיל להזהיב מלמעלה.
היא גם כותבת לשים רבע שעה לפני האפיה במקרר, אני לא עשיתי את זה, והיה בסדר, אולי כי קר היום מאד.
זה המתכון המקורי שלה:
מאפים - פיתות כיס נפתחות - כמו במאפיה! כל הטיפים כאן>>>
נפלתי לאחרונה לפחמימות, זה ממש לא קורה תמיד, אבל זה מתכון כל כך שווה שעד שעליתי עליו - הוא מצליח בכל מצב! אם עד עכשיו היינו צריכים לקוות שהפיתות יפתחו ויווצר כיס (אצלי בכולופן :confused:) אחרי כמה נסיונות הגעתי לפטנט העקרוני שעובד לפתיחת הכיס של הפיתה. שיתפתי את המתכון הזה בניוז האחרון שלי -...www.prog.co.il
כשאני אכין, אני אצלם בל"נ ואעלה תמונותאת יכולה לפרט שלב שלב איך בדיוק משתמשים בזה?
תודה, עוקבת... (פשוט יש לי את המכשיר הזה ופעם ניסיתי וממש לא הלך לי)כשאני אכין, אני אצלם בל"נ ואעלה תמונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
סילבוס חדש ל-2024!
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קמו
א הַלְלוּיָהּ הַלְלִי נַפְשִׁי אֶת יְהוָה:ב אֲהַלְלָה יְהוָה בְּחַיָּי אֲזַמְּרָה לֵאלֹהַי בְּעוֹדִי:ג אַל תִּבְטְחוּ בִנְדִיבִים בְּבֶן אָדָם שֶׁאֵין לוֹ תְשׁוּעָה:ד תֵּצֵא רוּחוֹ יָשֻׁב לְאַדְמָתוֹ בַּיּוֹם הַהוּא אָבְדוּ עֶשְׁתֹּנֹתָיו:ה אַשְׁרֵי שֶׁאֵל יַעֲקֹב בְּעֶזְרוֹ שִׂבְרוֹ עַל יְהוָה אֱלֹהָיו:ו עֹשֶׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ אֶת הַיָּם וְאֶת כָּל אֲשֶׁר בָּם הַשֹּׁמֵר אֱמֶת לְעוֹלָם:ז עֹשֶׂה מִשְׁפָּט לָעֲשׁוּקִים נֹתֵן לֶחֶם לָרְעֵבִים יְהוָה מַתִּיר אֲסוּרִים:ח יְהוָה פֹּקֵחַ עִוְרִים יְהוָה זֹקֵף כְּפוּפִים יְהוָה אֹהֵב צַדִּיקִים:ט יְהוָה שֹׁמֵר אֶת גֵּרִים יָתוֹם וְאַלְמָנָה יְעוֹדֵד וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים יְעַוֵּת:י יִמְלֹךְ יְהוָה לְעוֹלָם אֱלֹהַיִךְ צִיּוֹן לְדֹר וָדֹר הַלְלוּיָהּ: