אפחת לא יודעת???שאלה דחופה!!!
שוקולד מריר פרה מתאים לטמפרור בשיטת הזרעה??????
אשמח מאד למענה
אפחת לא יודעת???שאלה דחופה!!!
שוקולד מריר פרה מתאים לטמפרור בשיטת הזרעה??????
אשמח מאד למענה
אני נוגעת ביד, אם מכירים את העוגה הכי קל להבין לפי מגע מתי העוגה מוכנהאיך יודעים שבראוניס מוכנים? עם נעיצת קיסם?
(עוגה כושית דחוסה)
לכמה זמן?אני רוצה להכין פחזניות ולמלא אותם בשמנת+חלב מרוכז, זה יהיה חייב להיות בהקפאה.?
אני רוצה להשאיר את זה במקרר/חוץ, בלי מקפיאלכמה זמן?
הבנתי. לכמה זמן את הולכת להשאיר במקרר? עד שבת?אני רוצה להשאיר את זה במקרר/חוץ, בלי מקפיא
בורקיטסהצילווווווווו
התחלתי להכין לחמניות ופתאום גיליתי שאין שמרים!
שמתי כבר בקערה מלח, שמן וקמח (4.5 כוסות)
אולי יש למישהי רעיון איך אפשר להציל את החומרים? מה אפשר לעשות עם זה
תכיני עוגת טורטאשמח לרעיון מה אפשר לעשות עם כמות גדולה של ריץ מוקצף שנשאר לי...
בטח שמתאים!!אפחת לא יודעת???
ריצ' מוקצף בעוגת שוקולד??שימי בעוגת שוקולד במקום מים [ככה העוגה גם לא תתיבש]
בדוק ומנוסה!בתוך העוגה במקום מים אפשר גם שמנת חמוצה
זו לא סברה שלי. גדולי הקונדיטורים נוהגים כך.
אני לא מוסיפה צמקאו-צימקו מוסיפים לשוקולד כדי שהוא יהיה יציב ולא ימס מהר לדוגמה לציפוי ארטיקים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: