שמתי במקפיא.להבא תשימי את השמנת 10 דקות לפני ההקצפה במקפיא
בתחילה לא היה לי פודינג, שמתי א. סוכר, ולא התייצב הרבה זמן.שמנת מתוקה חייבים להקציף עם מייצב כלשהו. פודינג למשל
בלעדיו היא פשוט לא תתייצב לזמן ארוך
כמו כן היא חייבת להיות קרה מאד
משך ההקצפה קצר למדי וצריך להשגיח על המיקסר עד שרואים שיש פסגות יציבות.
מה זה פסגות יציבות?
כל פעם שהרמתי את המקצף, השמנת נזלה חזרה.
אחרי שהוספתי פודינג היה יותר יציב, אבל השפיץ ממש התנדנד ולא ידעתי אם זה מספיק אז הקצפתי עוד,
אולי בסוף זה יצא חמאה...לא יודעת. איך מזהים בדיוק?
מה הכוונה מתקצפת יפה? זה לא היה יציב.אפשר להקצייף עם אבקת סוכר והיא מתקצפת יפה
(לא כמו ריצ', אבל בהחלט קצפת.
מה שכן - אם לא משתמשים בה מידית היא נשברת.
תודה לכולם!!