SOS מטבח

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
איך יודעים שבראוניס מוכנים? עם נעיצת קיסם?
(עוגה כושית דחוסה)
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אני רוצה להכין פחזניות ולמלא אותם בשמנת+חלב מרוכז, זה יהיה חייב להיות בהקפאה.?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני רוצה להשאיר את זה במקרר/חוץ, בלי מקפיא
הבנתי. לכמה זמן את הולכת להשאיר במקרר? עד שבת?
אם זה יותר מ3-4 ימים הייתי חוששת, אבל לפחות מזה - זה בסדר גמור
(במקרר כמובן)
 

nicky

משתמש מקצוען
הצילווווווווו:ROFLMAO:
התחלתי להכין לחמניות ופתאום גיליתי שאין שמרים!
שמתי כבר בקערה מלח, שמן וקמח (4.5 כוסות)
אולי יש למישהי רעיון איך אפשר להציל את החומרים? מה אפשר לעשות עם זה
 

במילים_אחרות

תרגום אנגלית-עברית עברית-אנגלית
מנוי פרימיום
הצילווווווווו:ROFLMAO:
התחלתי להכין לחמניות ופתאום גיליתי שאין שמרים!
שמתי כבר בקערה מלח, שמן וקמח (4.5 כוסות)
אולי יש למישהי רעיון איך אפשר להציל את החומרים? מה אפשר לעשות עם זה
בורקיטס
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אני רוצה להכין קארמבל אבל עם עוגיות במקום אגוזים,
זה ילך לי? או שהעוגיות יתיבשו?
@java @shira bira
 
נערך לאחרונה ב:

אנונימיצ

משתמש רשום
מנוי פרימיום
אשמח לרעיון מה אפשר לעשות עם כמות גדולה של ריץ מוקצף שנשאר לי...
תכיני עוגת טורט
כשמצטנן תמרחי את הקצפת
תכיני ג'לי פירות
ותשימי מעל -כשמצטנן.

ואם אינ'לך עצבים להתעסק עם זה עכשיו
תוסיפי לריצ' טעמים שונים (שוקולד/ קפה וכו'...)
ותזלפי בכוסות קינוח...
 

רעיוניסט בסדר גודל

והעיקר להתחיל לעשות משהו
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
שימי בעוגת שוקולד במקום מים [ככה העוגה גם לא תתיבש]
 

רעיוניסט בסדר גודל

והעיקר להתחיל לעשות משהו
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בתוך העוגה במקום מים אפשר גם שמנת חמוצה
 

YSRAELA

משתמש חדש
צימקו מוסיפים לשוקולד כדי שהוא יהיה יציב ולא ימס מהר לדוגמה לציפוי ארטיקים
 

אנונימיצ

משתמש רשום
מנוי פרימיום
צימקו מוסיפים לשוקולד כדי שהוא יהיה יציב ולא ימס מהר לדוגמה לציפוי ארטיקים
אני לא מוסיפה צמקאו-
ממיסה שוקולד מוסיפה קצת ח. קקאו וטובלת
חבל להרוס את הטעם של השוקולד בצמקאו...:(
ואגב- לא נמס לי השוקולד בכלל- גם אחרי שעה שזה בחוץ...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה