SOS מטבח

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תודה רבה!!
כמה פודינג ומתי להוסיף?
השאלה אם התותים לא יהפכו את זה לרך, אני רוצה לזלף, לא יודעת יחסים.
היה פה מתכון של @ה. בקר של קצפת עם תותים, והיה שם שוקולד לבן, כדאי להוסיף בגלל התותים?
השוקולד אמור לייצב? לא היה ברור שם היחסים.
אם את שואלת על המתכון הספציפי אז אני מציעה לשאול את @ה. בקר כי זה מאד תלוי יחסים.
 

חנה ש.

צילום אומנותי
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
אני צריכה לדעת בדחיפות יחסים:
אני רוצה להקציף שמנת לזילוף פרח גדול בתוך כוסית, חלק עם תותים. רוצה שזה יהיה יציב, למרות שאפשר להקפיא.
מישהי פה יודעת לומר לי כמויות ורכיבים?
האם עדיף עם פודינג או שוקולד לבן?
@ה. בקר, @shira bira @חנש מי עוד?
1. לא ברור למה התכוונת, את רוצה להוסיף מחית תותים לקצפת?
בעיקרון אחרי שהקצפת מוקצפת את מקפלת מסה נוספת לקצפת בהדרגה,
שמה קצת ואז מוסיפה עוד.
לשוקולד את ממיסה אותו ומערבבת אותו עם חלק מהקצפת לפני שהתחלת להקציף,
מקררת ואז מוסיפה אותה לכל הקצפת ומקציפה ביחד.
חשוב שהמחית לא תהיה מידי נוזלית.
זה כמובן ידלל קצת את הקצפת.
לא יודעת איזה מתכון יש לך.
פה יש מתכון:https://kollkvoda.co.il/4501/
 

shaini

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
האם אפשר להקציף קצפת, על גבי קערה עם שאריות קצפת? (מלפני חצי שעה)
או שחובה על קערה נקייה לחלוטין?
 

מילתא אוושא

משתמש רשום
האם אפשר להכין בלינצעס כולל המילוי (שמנת+גבינה) כבר מהיום?
שישמר עד מחר בלילה ורביעי בבוקר.

תודה רבה!
 

אילה ג

משתמש פעיל
1. לא ברור למה התכוונת, את רוצה להוסיף מחית תותים לקצפת?
בעיקרון אחרי שהקצפת מוקצפת את מקפלת מסה נוספת לקצפת בהדרגה,
שמה קצת ואז מוסיפה עוד.
לשוקולד את ממיסה אותו ומערבבת אותו עם חלק מהקצפת לפני שהתחלת להקציף,
מקררת ואז מוסיפה אותה לכל הקצפת ומקציפה ביחד.
חשוב שהמחית לא תהיה מידי נוזלית.
זה כמובן ידלל קצת את הקצפת.
לא יודעת איזה מתכון יש לך.
פה יש מתכון:https://kollkvoda.co.il/4501/
תודה, זה חסום לי.
לא בדיוק הבנתי את התהליך.
אני שמה תמונה שיהיה מובן מה אני רוצה.
1718036024835.png

אני רוצה לזלף פרח כזה מקצפת חלבית, יש לי צנתר מיוחד לזה.
ב-3 גוונים, לדוגמא: לבן, ורוד בהיר וורוד כהה, או בגווני החום.
מישהי יודעת לומר לי מתכון להכין קצפת כזו שתהיה מספיק יציבה?
@ה. בקר' @shira bira @חנש, @חני גרינשטיין ,לא זוכרת מי עוד מבינה בזה?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תודה, זה חסום לי.
לא בדיוק הבנתי את התהליך.
אני שמה תמונה שיהיה מובן מה אני רוצה.
צפה בקובץ המצורף 1677604
אני רוצה לזלף פרח כזה מקצפת חלבית, יש לי צנתר מיוחד לזה.
ב-3 גוונים, לדוגמא: לבן, ורוד בהיר וורוד כהה, או בגווני החום.
מישהי יודעת לומר לי מתכון להכין קצפת כזו שתהיה מספיק יציבה?
@ה. בקר' @shira bira @חנש, @חני גרינשטיין ,לא זוכרת מי עוד מבינה בזה?
גנאש חום מוקצף יהיה יציב מאד בתנאי שמקציפים אותו קר מאד
גנאש לבן כנ"ל אבל בתוספת שתי כפות פודינג
 

אילה ג

משתמש פעיל
אם את שואלת על המתכון הספציפי אז אני מציעה לשאול את @ה. בקר כי זה מאד תלוי יחסים.
אני לא שואלת דווקא על מתכון ספציפי, וניסיתי לשאול שם ולא היתה תגובה.
רק שבמתכון הזה:

יש קצפת עם תותים, ולא ברור כמה שוקולד לבן צריך.
הענין שלי זה הצבעים והעמידות,
לא'משנה אם זה פודינג או שוקולד לבן.
יכולה לראות את ההודעה שכתבתי קודם?
מאוד יעזור לי .
תודההה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני לא שואלת דווקא על מתכון ספציפי, וניסיתי לשאול שם ולא היתה תגובה.
רק שבמתכון הזה:

יש קצפת עם תותים, ולא ברור כמה שוקולד לבן צריך.
הענין שלי זה הצבעים והעמידות,
לא'משנה אם זה פודינג או שוקולד לבן.
יכולה לראות את ההודעה שכתבתי קודם?
מאוד יעזור לי .
תודההה
גנאש חום מוקצף יהיה יציב מאד בתנאי שמקציפים אותו קר מאד
גנאש לבן כנ"ל אבל בתוספת שתי כפות פודינג
 

אילה ג

משתמש פעיל
@shira bira
תודה רבה.
אני לא יודעת מה היחסים בגנאש,
אבל נרה לי שעכשיו זה מידי מאוחר, כי אני צריכה להכין היום.
אם אני אעשה בגווני החום, בלי תותים,
מה המתכון הכי יציב לשמנת מוקצפת שאפשר לזלף כך?
לבן, חום בהיר וחום כהה?
תודה רבה רבה!!
 

נתן G

משתמש רשום
הכנתי עוגת שמרים גבינה והיא לא נאפתה מלמטה זה נשאר בצק ממש
ואחרי האפיה הקפאתי וכשהוצאתי בחג ראיתי שזה לא אפוי מה אפשר לעשות כדי להציל את העוגה?
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הכנתי עוגת שמרים גבינה והיא לא נאפתה מלמטה זה נשאר בצק ממש
ואחרי האפיה הקפאתי וכשהוצאתי בחג ראיתי שזה לא אפוי מה אפשר לעשות כדי להציל את העוגה?
לאפות שוב.
שימו את התבנית הח"פ (נכון אפיתם בח"פ? זו הסיבה שהעוגה לא נאפתה מלמטה)
בתוך תבנית של התנור.

לפעם הבאה - עדיף לאפות בתבנית קרטון.
 

גויבה

משתמש פעיל
יש לי מתכון לעוגה בתבנית חד"פ ענקית
אני רוצה לעשות חצי כמות באיזה תבנית אני צריכה להשתמש?
@ה. בקר אני אשמח אם תוכלי לעזור לי
 

United

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
הצילוווו שכחתי לשים שמרים ומלח בבצק של החלות😭😭😭

עמד בצד שעתיים ועוד חצי שעה קלוע🙉🙉
** ורק עכשיו קולטת את זה שלא תפח **

יש איך להציל את החלות שלי?😭😭😭
 

United

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
תודה תודה על כל העזרה! 😂

הוספתי בכל זאת שמרים מותססים כמו שקראתי בגוגל ושמתי במקרר נראה מה יהיה מחר...
 

echadmishishim

משתמש מקצוען
אני מחפשת בדחיפות מתכון לקצפת חלבית עמידה מאוד
וגם - האם א ני יכולה להכין את הקצפת היום ולהשתמש במוצ"ש אני מכינה את זה לעוגת מספרים....
ואם כן איך הכי טוב לאחסן עד מוצאי שבת ?
 

תותים בלבן

משתמש פעיל
אני מחפשת בדחיפות מתכון לקצפת חלבית עמידה מאוד
וגם - האם א ני יכולה להכין את הקצפת היום ולהשתמש במוצ"ש אני מכינה את זה לעוגת מספרים....
ואם כן איך הכי טוב לאחסן עד מוצאי שבת ?
מקציפה עם מעט חלב. מוסיפה פודינג וסוכר לפי הטעם ומאחסנת בכלי סגור ואטום.

זה עניין של דקות הקצפה, הייתי ממליצה לך כן לחכות עם זה למוצ"ש יהיה לך טרי יותר.
 

think about it

משתמש מקצוען
@ה. בקר @shira bira וכל אלופות המטבח,
יש לי מאפינס שאני רוצה לזלף עליהם רוזטה
ואחר כך הם אמורים לעבור מסע ארוך עד לאולם של האירוע שלכבודו הם מיועדים :)
מה כדאי לי להוסיף לקצפת כך שהם יהיו עמידים ככל האפשר?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה