SOS מטבח

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אפשר להחליף את הוויסקי בערק במתכון הבקר של @ה. בקר ?
 

amaizing

משתמש רשום
איך צריך לבשל נכון לקט ירקות קפוא שיתרכך מהר?
במיוחד הגזר הגמדי. תודה
 

prigat

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
במתכון של עוגיות שוקולד צ'יפס אפשר להמיר את הסודה לשתיה באבקת אפיה?
(יש במתכון כבר אבקת אפיה, להוסיף עוד?)
@ה. בקר
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אני רוצה להכין קינוח-עוגיות קוקולידה אבל פרווה(כשלפ כמובן!)
להכין עוגיות שוקולד ציפס, ובאמצע קצפת, אבל ריץ ומה עוד להכניס בתוכו שיהיה טעים? אשמח לרעיונות, תודה!
 

גיפט

משתמש מקצוען
אני רוצה להכין קינוח-עוגיות קוקולידה אבל פרווה(כשלפ כמובן!)
להכין עוגיות שוקולד ציפס, ובאמצע קצפת, אבל ריץ ומה עוד להכניס בתוכו שיהיה טעים? אשמח לרעיונות, תודה!
פודינג (יש רק חת"ס אם אתם אוכלים)
אני הכנתי קוקילידות מהמתכון הרגיל והמרתי את הקמח בקמח שקדים (מאמינה שאפשר גם בשילוב תפו"א ומצה)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
להכין עוגיות שוקולד ציפס, ובאמצע קצפת, אבל ריץ ומה עוד להכניס בתוכו שיהיה טעים? אשמח לרעיונות, תודה!
קפה,
מחית פרלינה,
אגוזים קצוצים,
שקדים מסוכרים קצוצים,
סתם קקאו
 

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם אני רוצה להכפיל כמות של בצק לחלות, אפשר פשוט להכפיל חומרים, או שעדיף ב2 קערות שונות?
 

וילה

משתמש פעיל
אם זה יותר מ- 2 קילו לא כדאי, גם בגלל הקושי בהכנה ובלישה וגם העיסה עצמה לא מומלץ
ובכללי עדיף להכין קילו - קילו יוצא יותר טוב ותופח מעולה יותר!
 

יעללל

משתמש רשום
הכנתי 2 קילו בצק
המתכון הרגיל והמוכר...
לאחר האפייה עולה ריח חזק של שמרים מהחלות/לחמניות
עכשיו הטעם רגיל
אבל כדאי להסתמך על החלות האלו לשבת ? או לזרוק ולהכין חדש ?
 

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני רוצה להכין עוגיות ממתכון שגזרתי מעיתון.
האם הגיוני שרשום במתכון 5 ביצים? נראה לי כמות מוגזמת לבצק עוגיות שאמור להיות נוח לרידוד.
היבשים במתכון הם 2.5 כוסות קמח, כוס אגוזים טחונים, כוס סוכר, וכוס שקדים טחונים. 0.75 כוס שמן.
מה אומרות?
 

saryk

משתמש מקצוען
הכנתי עיסת פלאפל ללא גלוטן (ברגיל אני שמה לחם סחוט, קמח וביצים. פה שמתי מעט טחינה גולמית להסמכה )
החלק שטיגנתי יצא ממש יבש- בפנים, לא עסיסי מספיק.
העיסה מרגישה כן מגובשת, מה כדאי להוסיף לעיסה שנותרה? מים? ביצה?
מה יכל לגרום לזה? הטחינה אולי??
 

סבא ישראל

משתמש מקצוען

אם את רוצה מלא אשכולות בנושא תכתבי בגוגל פרוג בצק חמוץ
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה