SOS מטבח

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
שאלה לגבי עדשים כתומות- כהכנה לפני קציצות
בבישול מכניסים למים רותחים, או שאפשר למים פושרים ולהרתיח?
@hbecker ?
@shira bira ?
או יתר האלופות כאן...
תודה רבה
אני בפשטידת עדשים רק חולטת במים רותחים ולא מבשלת
כך נשארת קראנצ'יות כייפית כזו

אם את רוצה לטחון אותם ולהוסיף טחון לתערובת אז את יכולה בהחלט לבשל, אפשר ממים רותחים ישירות
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
אני יוצקת לאינגליש מצופה בניילון נצמד ואחרי קירור מחלצת עם הניילון וחותכת לריבועים.
זה טיפ מעולה לכל מה שאמור לעבור כדרור.
בעיני כדרור הוא עבודת פרך דביקה והתוצאה(בעיני כמובן) לא אסטטית.
מקפיאים שטוח, חותכים קוביות קטנות וזורים את הקקאו/סוכרית/קוקוס/קרוקנט. אם מנערים בתוך שקית אפשר בשניות לקבל תוצאה מוקפדת למהדרין.
 

אספמיה

משתמש מקצוען
כמה כוסות זה קילו קמח?
והאם ניתן לחלק לשלוש את המתכון המפורסם של רוגעלך מעיתון קטיפה?
אם כן, זמן ההתפחה יכול להיות יותר קצר או שזה לא קשור?
תבורכנה העונות!!
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
כמה כוסות זה קילו קמח?
והאם ניתן לחלק לשלוש את המתכון המפורסם של רוגעלך מעיתון קטיפה?
אם כן, זמן ההתפחה יכול להיות יותר קצר או שזה לא קשור?
תבורכנה העונות!!
כמה כוסות זה קילו קמח?
7 כוסות קמח = קילו קמח
כול מתכון אפשר לחלק לכמה שרוצים.
וההתפחה זה עד שהכמות מכפילה את עצמה.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
כמה כוסות זה קילו קמח?
והאם ניתן לחלק לשלוש את המתכון המפורסם של רוגעלך מעיתון קטיפה?
אם כן, זמן ההתפחה יכול להיות יותר קצר או שזה לא קשור?
תבורכנה העונות!!
כוס ח"פ פשוטה שתיה קרה=100 גר' קמח.
שקלתי.
זמן ההתפחה לא קשור לכמות.
 

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
ערב טוב,
איך יודעים כמה כפות פודינג שוות לחבילת פודינג רגילה?
המשקל התקלקל ואין לי אפשרות לשקול 80 ג'....
יש לי בבית רק חבילת פודינג של קילו ובמתכון צריך חבילת פודינג בודדת.
תודה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ערב טוב,
איך יודעים כמה כפות פודינג שוות לחבילת פודינג רגילה?
המשקל התקלקל ואין לי אפשרות לשקול 80 ג'....
יש לי בבית רק חבילת פודינג של קילו ובמתכון צריך חבילת פודינג בודדת.
תודה!
בכף מדידה שטוחה ומדויקת יש 10 גרם פודינג
 

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ערב טוב, יש בעיה להקפיא שמנת מתוקה חלבית?
שכוייח לעונות
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ערב טוב, יש בעיה להקפיא שמנת מתוקה חלבית?
שכוייח לעונות
אין בעיה.
רק שימי לב שאחרי ההפשרה, כשאת מקציפה אותה,
היא עלולה ביתר קלות להתפרק לחמאה ורוויון, אז תקציפי בזהירות ועם השגחה.
 

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
שלחתי מישו לקנות לי שוקולד חלב לצורך המסה לציפוי מגנומים ביתיים
חזרה לי עם השוקולד האוורירי של פרה
זה ימאס לי ?
@
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שלחתי מישו לקנות לי שוקולד חלב לצורך המסה לציפוי מגנומים ביתיים
חזרה לי עם השוקולד האוורירי של פרה
זה ימאס לי ?
@
לכאורה אמור להתנמס. שימי לב שיש לחמם שוקולד חלב בעדינות.
רק בבין מארי או בפולסים קצרים מאד במיקרו.
כמו כן, מומלץ לערבב אותו עם מריר. אחרת הציפוי יימס בקלות.
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אפשר לבקש פה קישור לאשכול?
זכורני שפעם מישהי העלתה אשכול שבו פרטה מה עשתה עם בלילת בלינצעס שלא יצאו יפה
מישהי יודעת על מה מדובר?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה