רחל סרולוביץ
כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
•
המסתי 100 גר' מטבעות שוקולד לבן פרווה (מהסוג שמוכרים בחנות למוצרי אפיה)
עם כף שמן.
זילפתי אותו לתבנית אותיות והקפאתי להתקשות.
אחרי שסידרתי את האותיות על העוגה אני שמה לב שהן ממש מתרככות עד נמסות
האם זה בגלל השמן?
הוא היה מיותר?
כרגע הכנסתי לקירור שתישמר הצורה
אבל מה יהיה מחר, כשאוציא את העוגה?
@shira bira @hbecker
עם כף שמן.
זילפתי אותו לתבנית אותיות והקפאתי להתקשות.
אחרי שסידרתי את האותיות על העוגה אני שמה לב שהן ממש מתרככות עד נמסות
האם זה בגלל השמן?
הוא היה מיותר?
כרגע הכנסתי לקירור שתישמר הצורה
אבל מה יהיה מחר, כשאוציא את העוגה?
@shira bira @hbecker