SOS מטבח

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
המסתי 100 גר' מטבעות שוקולד לבן פרווה (מהסוג שמוכרים בחנות למוצרי אפיה)
עם כף שמן.
זילפתי אותו לתבנית אותיות והקפאתי להתקשות.
אחרי שסידרתי את האותיות על העוגה אני שמה לב שהן ממש מתרככות עד נמסות
האם זה בגלל השמן?
הוא היה מיותר?
כרגע הכנסתי לקירור שתישמר הצורה
אבל מה יהיה מחר, כשאוציא את העוגה?
@shira bira @hbecker
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
המסתי 100 גר' מטבעות שוקולד לבן פרווה (מהסוג שמוכרים בחנות למוצרי אפיה)
עם כף שמן.
זילפתי אותו לתבנית אותיות והקפאתי להתקשות.
אחרי שסידרתי את האותיות על העוגה אני שמה לב שהן ממש מתרככות עד נמסות
האם זה בגלל השמן?
הוא היה מיותר?
כרגע הכנסתי לקירור שתישמר הצורה
אבל מה יהיה מחר, כשאוציא את העוגה?
@shira bira @hbecker
העוגה היתה חמה?

שוקולד לבן נמס מהר ממש, מכל מגע
אם תכניסי לקירור אני מאמינה שיהי בסדר מחר
בהנחה שיהיה במקום ממוזג
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
העוגה היתה חמה?

שוקולד לבן נמס מהר ממש, מכל מגע
אם תכניסי לקירור אני מאמינה שיהי בסדר מחר
בהנחה שיהיה במקום ממוזג
לא היתה חמה.
אז השמן הוא לא הסיבה? כי שקלתי להכין אותיות חדשות בלי שמן....
תודה!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא היתה חמה.
אז השמן הוא לא הסיבה? כי שקלתי להכין אותיות חדשות בלי שמן....
תודה!!!
קשה לזלף שוקולד לבן ללא שמן
אבל אולי שמת ותר מיד שמן
כמה שמת?
בשוקולד לבן שמים ממש ממש מעט

צריך ממש חצי כפית ל 100 גרם שוקולד
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
קשה לזלף שוקולד לבן ללא שמן
אבל אולי שמת ותר מיד שמן
כמה שמת?
בשוקולד לבן שמים ממש ממש מעט

צריך ממש חצי כפית ל 100 גרם שוקולד
כף שמן ל-100 גר' :(
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אמממ, מוזר, אני שמה כף ל100 גרם, ולא נמס מהר.
אולי היה תחת מגע הרבה זמן?
קיץ
צריך פחות
ולפעמים זה תלוי גם בשוקולד עצמו

אני שמה כף שמן בשוקולד מריר. בלבן פחות מחצי מזה
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
חשוב להבדיל בין סוגי עוגות הגבינה שמגיבים באופן שונה להקפאה:

1. עוגת גבינה קרה ללא אפיה- ניתן להקפיא והתוצאה תהיה טובה. השינוי במרקם לא יהיה משמעותי. חשוב מאד לאטום היטב היטב כיון שהיא סופחת ריחות וטעמים בקלות.

2. עוגות גבינה מסוג טורט- ("הקלאסיות" והותיקות) המבוססות על קצף חלבונים וגבינה לבנה ולרוב גבוהות, אוויריריות ,רטובות וחמצמצות סופחות עוד יותר נוזלים בהקפאה ולכן לא מומלץ להקפיא אותן.

3. עוגות גבינה "ניו יורק"- המבוססות על תחתית פריכה (שברי עוגיות/ ביסקויטים/בצק פריך) ובלילתן עשויה מגבינת שמנת/גבינה לבנה מסוננת + ביצים שלמות תהיינה טובות בד"כ בהקפאה.
שוב. יש להקפיד על אטימה מוחלטת.
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אגב, סתם שאלה לדעת לפעם הבאה:
הכנתי עוגה שמצופה בבצק סוכר, הקפאתי אותה, וכשהוצאתי היו נזילות-זה נהפך למין מסטיק נוזל. מה היה הבעיה?
הבצק סוכר היה די בעובי סביר. היה קרם מתחת אבל יציב.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אגב, סתם שאלה לדעת לפעם הבאה:
הכנתי עוגה שמצופה בבצק סוכר, הקפאתי אותה, וכשהוצאתי היו נזילות-זה נהפך למין מסטיק נוזל. מה היה הבעיה?
הבצק סוכר היה די בעובי סביר. היה קרם מתחת אבל יציב.
אני חושבת שעוגות כאלו נפגמות בקירור ובטח בהקפאה.
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

אמא רחל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש לי חבילת ביסקוויטים ענקית
איך אני יודעת כמה יחדות בערך זה 250 גרם?
 

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש לי מילוי של דעלקעלך שנשאר לי. מילוי חלבי נוזלי.
איך אני מוציאה מזה עוגה?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה