אם הריח טוב אין בעיהגבינת טוב טעם, תאריך אחרון לפני יומיים, קריטי או שאפשר להשתמש?
אם הריח טוב אין בעיהגבינת טוב טעם, תאריך אחרון לפני יומיים, קריטי או שאפשר להשתמש?
הבעיה בגבינת טוב טעם שהרה פעמים היא מתקלקלת לפני התאריך.אם הריח טוב אין בעיה
אני לא אוהבת לקנות אותה כי היא יקרה.הבעיה בגבינת טוב טעם שהרה פעמים היא מתקלקלת לפני התאריך.
לכן אני לא אוהבת לקנות אותה.
לא יודעת.אני לא אוהבת לקנות אותה כי היא יקרה.
במה היא טובה יותר מגבינה מסוננת?
בקיצור, אז גם שם אין פיתרון...מידע שימושי - יש לך סוד שהשוקולד צ'יפס לא ישקע בתחתית העוגה?
אז שתפי אותי בבקשה, קבוע כשאני מכינה עוגה עם שוקולד צ'יפס, מערבבת היטב ובסוף מגלה אותם בתחתית. (ניסיתי לערבב אותם עם קמח, לא עזר)www.prog.co.il
לכאורה כן.לא כזה SOS, אבל עדיין...
אם אין לי פירורי לחם בשביל קציצות שמורכבות בעיקר מעוף טחון ועדשים כתומות מרוסקות-
קמח יעשה גם את העבודה?
עכשיו אני נזכרת שאפשר גם עם פרוסת לחם שהרטבת וסחטת
מדייקת אותך. כי שכנותנים עצות הן חייבות להיות מדוייקות.השאלה היא אם הפירורים באים לרכך את הקציצה או לאוורר אותה (מלש' אווריריות)
כי מניסיוני, לחם רטוב וסחוט, נותן רכות לקציצות, ופירורי לחם יבשים סופחים את הנוזלים ובעצם יוצרים אווריריות בקציצות.
מקווה שהובנתי
לא כדאי. הוא רק יהרוס את המתכון.במתכון הנ"ל לדעתכם אפשר להמיר את הקורנפלור לקמח תפו"א??מלבי קלאסי כמו שצריך: מתכון למלבי מנצח של חיים כהן - Rex
מלבי? זה קל! חיים כהן מגיש - מתכון פשוט ומנצח להכנת הקינוח שהפך ללאומי: מלבי שמנת עם פיסטוקים קלויים, בדיוק כמו שמגיש במסעדותיוwww.rex.co.il
תודההלא כדאי. הוא רק יהרוס את המתכון.
תודה על ההסבר המפורט!!שירה בירה צודקת, קורנפלור הרבה יותר מעודן מקמת תפו"א, כלומר קמח התפו"א בהרבה יותר "יציקתי" במגע עם נוזלים, את יכולה לבדוק את זה בהכנסת כפית של כל אחד מהם לכוס מים, ולערבב.
שניהם ישקעו בהמתנה ממושכת לתחתית.
אבל-את הקורנפלור ניתן לערבב מחדש ו"לפתוח" אותו, את קמח תפו"א קשה יותר, הוא דביק מאוד ולא נותן את אותו אפקט שנותן הקורנפלור.
מקווה שעזרתי גם לדברים אחרים
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: