תודה רבה רבה!
התשובות שלכן מפורטות ומאד מקילות על ההכנה למרות השוני.
ואם אפשר להוסיף שאלה -
אני רואה שהם מביאים שם מתכונים שנראים מעולים, אבל נראים כבדים - כבדים כאלו, וממש מוציאים את החשק. מהסוג שדי קשה לאכול ממנו כמות בהנאה.
וקצת מוגזם בקלוריות
יש לכן רעיון להחליף את המתכון במשהו יותר קליל?
זה יעזור לי להכין ולהנות מזה עם כולם, שלא ישאירו הכל בשבילי
ראיתי במתכון שהניחו גם שמן קוקוס, גם חמאה וגם שתי ביצים. אוכל להשמיט את הביצים? זה נראה לי יותר מדי.
TBS - משום מה לא מצוין אם זו כפית או כף.
המתכון: (הפעם לא כתבו כמויות)
בקערה מניחים
סוכר
חמאה
שמן קוקוס
טורפים ידנית עד לאיחוד וקבלת מרקם חלק,
מוסיפים 2 ביצים
טורפים,
ומוסיפים 2 כפ(י)ות וניל
ו - 1/2 כוס קמח
1/2 כוס אבקת קקאו (ואולי cocoa היא כמו שוקולית?)
1/4 כפ(ית) מלח
וטורפים עד לאיחוד.
כאן מוסיפים 3/4 כוס שבבי החמאה המקורמלת ומערבבים עם כף, שיטמעו בתערובת.
לעניות דעתי, אפשר לוותר כאן על הביצים.
האם זה נכון?
ואם מישהי תוכל לומר לי את הכמויות המתאימות לדעתה לסוכר, לשמן קוקוס ולחמאה - זה יעזור לי גם כן.
המון תודות! ותזכו למצוות