SOS מטבח

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אוקי, אז ככה, זו היתה טעות שלי...
היה כתוב 1.5- 2 כוסות מים, במקום לקרוא כמו שצריך שמתי 2.5 כוסות... :eek:
תודה על העזרה...
נקווה שיצא מזה משהו:rolleyes:
נשמע יותר הגיוני...
תעדכני מה יצא!
 

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
אני גרועה מאוד בשליחת קישורים
תנסי לעשות חיפוש עוגת שוקולד עם יין
אם לא תמצאי אקליד לך

לא התכוונתי שתקלידי..
זוכרת את שם הניקית?
יש פשוט המון חומר
ומעדיפה להכין עוגה עם המלצות :)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

שרה בסר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נשמע יותר הגיוני...
תעדכני מה יצא!
טוב, אז ככה,הכנתי בייגלס' יפים ותפוחים, הכנסתי לסיר - התפרקו לגושי בצק בלתי מזוהים וספגו מים...
רציתי לנסות לאפות בכל זאת - התנור לא עובד...
בקיצור, לא היום שלי,
מחר יום חדש...
 

elis56

משתמש פעיל
5 חלבונים שנשארו מעוגת גבינה, והתערבבו עם טיפה חלמון - יש משהו לעשות איתם?
אני יודעת שיש הרבה מתכונים שמבוססים על הקצפה של חלבונים (נשיקות מרנג וכו)
אבל ההדגשה פה שהתערבב קצת חלמון ולכן אני לא בטוחה שאצליח להקציף...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
5 חלבונים שנשארו מעוגת גבינה, והתערבבו עם טיפה חלמון - יש משהו לעשות איתם?
אני יודעת שיש הרבה מתכונים שמבוססים על הקצפה של חלבונים (נשיקות מרנג וכו)
אבל ההדגשה פה שהתערבב קצת חלמון ולכן אני לא בטוחה שאצליח להקציף...
פיננסייר או עוגה מדהימה שיש לי אבל דורשת 6 חלבונים.
 

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
5 חלבונים שנשארו מעוגת גבינה, והתערבבו עם טיפה חלמון - יש משהו לעשות איתם?
אני יודעת שיש הרבה מתכונים שמבוססים על הקצפה של חלבונים (נשיקות מרנג וכו)
אבל ההדגשה פה שהתערבב קצת חלמון ולכן אני לא בטוחה שאצליח להקציף...
בעקרון אין בעיה להקציף גם ביצים שלמות לגמרי כולל החלמון
אז מאמינה שזה יקציף לך
צריך להוסיף את הסוכר על ההתחלה ולתת לזה 7 דק' על המהירות הכי גבוה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תודה!
את יכולה להעלות מתכון?
במקרר זה נשמר כמה ימים, נכון?
הנה המתכון (פורסם במקור לניצול חלבונים מהכנת אלפחורס):
שומרים במקרר 3-4 ימים או במקפיא שבועיים עם מלח וטיפת מיץ לימון- מטעמי כשרות.
לפני הכנת העוגה חובה להוציא מהמקרר ולהמתין שהחלבונים יגיעו לטמפ' החדר.
 

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
רוצה להכין מחר פלאפל, ואין לי לחם בבית (וגם לא פירורי לחם). רק פיתות :rolleyes:
יש תחליף?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
רוצה להכין מחר פלאפל, ואין לי לחם בבית (וגם לא פירורי לחם). רק פיתות :rolleyes:
יש תחליף?
אין שום בעיה לעשות עם פיתות.
תטחני לפירורים ותוסיפי לעיסה.
אם את עושה תמיד עם לחם רטוב תוסיפי לעיסה רבע עד חצי כוס מים לפי הצורך.
 

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אין שום בעיה לעשות עם פיתות.
תטחני לפירורים ותוסיפי לעיסה.
אם את עושה תמיד עם לחם רטוב תוסיפי לעיסה רבע עד חצי כוס מים לפי הצורך.
אין "תמיד", זו פעם ראשונה שלי :eek:
(שוקלת ברצינות ללכת על המתכון שלך, פיתות טחונות ילכו?)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  1  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה