להוסיף את החלמונים ולהקציף חזק במשך 7 דק' (לא פחות ולא יותר)דחוף! אני באמצע להכין עוגת שכבות, ובטעות הוספתי לשכבת החלבונים את הסוכר מיד עם תחילת ההקצפה, כך שהקצף לא נוצר. יש מה לעשות?
להוסיף את החלמונים ולהקציף חזק במשך 7 דק' (לא פחות ולא יותר)דחוף! אני באמצע להכין עוגת שכבות, ובטעות הוספתי לשכבת החלבונים את הסוכר מיד עם תחילת ההקצפה, כך שהקצף לא נוצר. יש מה לעשות?
הבעיה היא שהחלמונים הם בשביל שכבה אחרת...להוסיף את החלמונים ולהקציף חזק במשך 7 דק' (לא פחות ולא יותר)
וואלה אז אין לי מושגהבעיה היא שהחלמונים הם בשביל שכבה אחרת...
בכל אופן תודה על המענה המהיר!!!וואלה אז אין לי מושג
טונה אולי? פרוסות עבות ומאוד בשרניות?שאלה קצת מוזרה...
תודה מראש לעונות!
קניתי דגים בשוק ואני לא זוכרת איזה סוג דג זה!!
רק זוכרת שכל מי שהיה שם ממש המליץ עליו ודיברו על זה שיש אותו בדג לבן או אדום.
מדובר על פילה דג.
אשמח מאוד לעזרתכן!
מסתבר...טונה אולי? פרוסות עבות ומאוד בשרניות?
טונה אולי? פרוסות עבות ומאוד בשרניות?
מסתבר...
אולי פורל?
פורל גם יש בורוד ולבן אבל לא ממש אדום, טונה זה כן אדום.
לפני התפחה רק אם אינני טועה לא יותר משמונה שעות.אם אני מכינה בצק לחלות היום ורוצה לאפות מחר -
להכניס למקרר מיד לפני התפחה?
כן, ואפשר לילה שלם, מניסיוני.אם אני מכינה בצק לחלות היום ורוצה לאפות מחר -
להכניס למקרר מיד לפני התפחה?
יש רעיונות?מה אפשר להכין עם כמות גדולה של לבנים שהוקפאו ואחרי הפשרה נהיו מימיים מאד ולא טעימים לאכילה
נשמע לי המון 4 כפיות סודה לשתיה לעוגה אחתעוגת שוקולד פשוטה, ברכיבים יש 4 כפיות סודה לשתיה ואין לי
אפשר להחליף באבקת אפיה?
אם כן- כמה?
תודה!
לחתן היום הולדת לא היתה סבלנות לחכות (כן, הוא עדיין ער )נשמע לי המון 4 כפיות סודה לשתיה לעוגה אחת
מעניין כמה ביצים זה
בכל אופו אם זה עד 6 ביצים / 4 כוסות קמח הייתי ממירה לשקית אחת של אבקת אפיה
א. אפיה אחת מספיקה ל 4 כוסות קמח ו 4 ביציםלחתן היום הולדת לא היתה סבלנות לחכות (כן, הוא עדיין ער )
אז לפי חיפוש באינטרנט המרתי את זה ל-2 אבקת אפיה,
ובאמת העוגה נראית כמו אחרי רעידת אדמה
יכול להיות שזה הסיבה?
או אולי בגלל שאפיתי שתי תבניות יחד בטורבו?
יש בעוגה 4 כוסות קמח ו-4 ביצים (כמות של תבנית תנור)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: