SOS מטבח

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ: עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה: דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ: בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ: כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:

אילה ג

משתמש פעיל
להבא תשימי את השמנת 10 דקות לפני ההקצפה במקפיא
שמתי במקפיא.
שמנת מתוקה חייבים להקציף עם מייצב כלשהו. פודינג למשל
בלעדיו היא פשוט לא תתייצב לזמן ארוך
כמו כן היא חייבת להיות קרה מאד
משך ההקצפה קצר למדי וצריך להשגיח על המיקסר עד שרואים שיש פסגות יציבות.
בתחילה לא היה לי פודינג, שמתי א. סוכר, ולא התייצב הרבה זמן.
מה זה פסגות יציבות?
כל פעם שהרמתי את המקצף, השמנת נזלה חזרה.
אחרי שהוספתי פודינג היה יותר יציב, אבל השפיץ ממש התנדנד ולא ידעתי אם זה מספיק אז הקצפתי עוד,
אולי בסוף זה יצא חמאה...לא יודעת. איך מזהים בדיוק?
אפשר להקצייף עם אבקת סוכר והיא מתקצפת יפה
(לא כמו ריצ', אבל בהחלט קצפת.

מה שכן - אם לא משתמשים בה מידית היא נשברת.
מה הכוונה מתקצפת יפה? זה לא היה יציב.
תודה לכולם!!
 

מיכל הולנד

משתמש פעיל
לא תפח לי הבצק.
לא יודעת למה, זה אף פעם לא קרה לי.
יכול להיות שזה בגלל שהוספתי את השמרים אחרי שהתחלתי לערבל את הבצק?

ולעיקר השאלה- יש אפשרות לשקם את הבצק או שמקומו בפח, והיום אין פיצות?

נא עזרתכן.
תודה מראש!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא תפח לי הבצק.
לא יודעת למה, זה אף פעם לא קרה לי.
יכול להיות שזה בגלל שהוספתי את השמרים אחרי שהתחלתי לערבל את הבצק?

ולעיקר השאלה- יש אפשרות לשקם את הבצק או שמקומו בפח, והיום אין פיצות?

נא עזרתכן.
תודה מראש!
יתכן שהם פגי תוקף?
אם הם לא נטמעו בבצק את אמורה לראות את זה כנקודות.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

saryk

משתמש מקצוען

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני רוצה להכין עוגיות גרנולה
אבל
אף פעם לא הכנתי
תמיד הכנתי עוגת קוואקר עם קוואקר שמוסיפים דבש וכד'
ועכשיו יש לי חבילה של גרנולה מוכנה כזאת עם שקדים ואגוזים
אין לי שמץ מה ההבדל בין זה לקואקר
העיקר להכין עוגיות
איזה מתכון מתאים לזה?
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
נראה לי שבדכ כשאומרים עוגיות גרנולה הכוונה לעוגיות קוואקר, לא?
סה"כ גרנולה זה קוואקר קלוי עם סוכר ושמן

לא נתקלתי במתכון שדורש גרנולה מוכנה
 

אפונה וגזר

משתמש פעיל
הי
האם שמנת לבישול (צמחית) ביחד עם שוקולד מריר יעשו לי גנאש טוב לעוגת יומולדת?
רציתי לקחת שמנת צמחית להקצפה והתבלבלתי..
 

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נראה לי שבדכ כשאומרים עוגיות גרנולה הכוונה לעוגיות קוואקר, לא?
סה"כ גרנולה זה קוואקר קלוי עם סוכר ושמן

לא נתקלתי במתכון שדורש גרנולה מוכנה
נכון
אבל לי יש גרנולה מוכנה
אפשר להכין איתה עוגיות? זה בסדר לשים בתנור?
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
להכנת שוקולד בצורה מסויימת בתבנית אני רוצה להשתמש בצימקאו
צריך להוסיף שמן בהמסה או שצמקאו ממיסים לבד?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

SA MA

משתמש צעיר
שאלה דחופה!!!
שוקולד מריר פרה מתאים לטמפרור בשיטת הזרעה??????
אשמח מאד למענה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

תחל שנה וברכותיה • אתגר 117

לוח מודעות

למעלה