לדעתי בגלל שיעור הידרציהבאופן כללי למה חלק מעוגות הגבינה עוברות הקפאה מצוין וחלקן יוצאות מימיות אחרי הפשרה?
יותר נוזלים=יותר מימי
כמו שאני מבינה העוגות הכי מומלצות להקפאה מהז'אנר הזה הן דווקא אלו שלא אפויות. מה שאנחנו מכנים "עוגת גבינה קרה".
לדעתי בגלל שיעור הידרציהבאופן כללי למה חלק מעוגות הגבינה עוברות הקפאה מצוין וחלקן יוצאות מימיות אחרי הפשרה?
באופן כללי למה חלק מעוגות הגבינה עוברות הקפאה מצוין וחלקן יוצאות מימיות אחרי הפשרה?
מטבעות קפוצ'ינו יותר יציבות משוקולד לבן?לוטוס
גנאש מריר
גנאש שוקולד לבן- רק אם תייצבי אותו במסת ג'לטין
אפשר במקרר מכוסה במים.נשארו לי כמה תפו"א מקולפים מיותרים,
יש איך לשמור אותם ליום ראשון?
או יש מה לעשות איתם עכשיו? משהו מהיר אבל,
לפתוח ולבדוק אם מריח מקולקל או לא נראה טוב,צנצנת חלב מרוכז סגורה שהיתה בארון.
כתוב עליה: לשימוש עד 21/11/21.
להשתמש או לזרוק?
(הארון סגור ומוצל, אבל ממוקם מעל הכיריים).
שוקולדאיך אפשר לעשות מספר גדול לעוגה שיעמוד? מאיזה חומרים ואיך עושים את זה??
צריך לתייג כך- @ה. בקר @shira bira , בלי ה@ לפני לא נשלחת התראה.ה. בקר
shira bira
מטבעות קפוצ'ינו יותר יציבות משוקולד לבן?
מה ההבדל בשביל גנאש רגיל / מוקצף לעומת מריר / צמקאו?
אה , תודה, אבל איך בכלל מתייגים?צריך לתייג כך- @ה. בקר @shira bira , בלי ה@ לפני לא נשלחת התראה.
תודה!!!! אני מתכוונת לעוגה רגילה, זה לא מלא שוקולד?? וחוץ מזה אם לא מטמפררים השוקולד נמס ונהיה לו צבע לא יפה.שוקולד
בהנחה שאתם מתכוונים למספר לקישוט עוגה ולא עוגת מספרים
תלו איזה גודל ספרה את מכינהתודה!!!! אני מתכוונת לעוגה רגילה, זה לא מלא שוקולד?? וחוץ מזה אם לא מטמפררים השוקולד נמס ונהיה לו צבע לא יפה.
אשמח לתגובה מהמנוסותקצפת צמחית מוקצפת
נשאר ממנה מלא במקרר
כמה זמן מחזיקה ?
מה אפשר לעשות איתה?
תודה
שאלתי את זה לפני תקופה פהאשמח לתגובה מהמנוסות
אני רוצה ממש גדול ואין לי כח לטמפרר, הבנתי שאפשר לעשות מבצק סוכר אבל אני רוצה שלא ישבר לי,תלו איזה גודל ספרה את מכינה
טמפרור מייצב את השוקולד ושומר עליו מ"הזעות, וכתמי אצבעות וכתמים אחרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: