עניתי לך באשכול שפתחת.אני מחפשת את המתכון לרוטב חרדל דבש של @java
משהו נדפק בחיפוש פה בפרוג, וגם בחיפוש גוגל לא עולה לי התוצאות.
אם יש למשהי קישור לאשכול או את המתכון, אשמח מאד!
עניתי לך באשכול שפתחת.אני מחפשת את המתכון לרוטב חרדל דבש של @java
משהו נדפק בחיפוש פה בפרוג, וגם בחיפוש גוגל לא עולה לי התוצאות.
אם יש למשהי קישור לאשכול או את המתכון, אשמח מאד!
שלום לכולם!
אני רוצה להכין קובה למרק (לראשונה בחיי, תאחלו לי בהצלחה)
נראה לי מוגזם להכניס אותם למרק מעכשיו, האם אפשר להכין את הכדורים, לשמור במקרר ולהכניס למרק לפני שבת? זה יישמר טוב?
תודה מראש על העזרה!
קובה סולת, כן?הקפצה קלה
תודה!!!קובה סולת, כן?
לדעתי אפשר אבל תעטפי בניילון נצמד או בשקית מהודקת כדי שלא יתייבש.
אפית לא מכוסה?תפוחים אפויים ממולאים באגוזים וצימוקים-כל החלק העליון השחיר ונשרף ואפיתי בסך חצי שעה בחום בינוני-איך אופים אותם כמו שצריך?
כן. אם לא מכסים קורים 2 דברים:כן
לא כיסיתי
צריך לכסות?
כיסוי הרמטי הדוק או רק להניח נייר אפיה \כסף?כן. אם לא מכסים קורים 2 דברים:
1. החלק העליון נשרף, וזה בגלל הדבר השני שהוא-
2. זמן האפיה מתארך כשהתפוחים לא מכוסים כי חלק מתהליך הריכוך נעשה על ידי האדים שנכלאים מתוך התבנית שמכוסה
נכון. הדוקלדעתי הדוק אחרת איך ייכלאו האדים?
באלו נוזלים את אופה אותם?נכון. הדוק
רק מוסיפה כי שכחתי לציין
בסוף האפיה אני מסירה את ניר הכסף לדקות האפיה האחרונות כדי לחזק את הצבע מלמעלה
אני אישית (סליחה שהתערבתי)באלו נוזלים את אופה אותם?
אני מנסה כל פעם משהו אחר-יין אדום\לבן..-זה אחד הקינוחים החורפיים האהובים עלינו ועוד לא מצאתי את הטופ.
יין אדום חצי מתוק + מעט סוכר + קינמון + מעט ציפורן טחוןבאלו נוזלים את אופה אותם?
אני מנסה כל פעם משהו אחר-יין אדום\לבן..-זה אחד הקינוחים החורפיים האהובים עלינו ועוד לא מצאתי את הטופ.
כתוב פהמישהי כאן עכשיו לענות לי?
כמה כוסות קמח זה חצי קילו (בכוס חד"פ)
כמה ימים קודם. שימי לב שפסטו יכול להשחיר קצת.כמה זמן מראש אפשר להכין מטבלים/ סלטים. כגון פסטו, זיתים טחונים,וכדומה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: