כמה זמן לשת?הכנתי את הבצק ללחמניות מהקישור הזה
מאפים - לחמניות כוסמין ליומיום מעלפות
לקחתי אותן מהקישור הזה והן פשוט הצלחה... אני עשיתי כמה שינויים, וכן שדרגתי בחצי מהכמות - ובמקום ביצה ושומשום, שמתי תערובת של שמן זית, מלח, שום גבישי ופטרוזיליה קצוצה. יצא במרקם באגטי כזה, באמת אחד המתכונים הטובים. ממש מוצלח! והבצק מעולה - מאד נוח לעבודה ולא מדי דביק. כמו כן השתמשתי ב-70% ולא...www.prog.co.il
והבצק יצא מאד דביק ולא מתגבש מספיק, השתמשתי בקמח כוסמין 80%
אשמח לשמוע מהבינות בקמח כוסמין האם זה תקין? להוסיף משהו?
בסוף הכנתי עם שמן על הידיים, היה קשה לעבוד אבל יצא טעים ורךכמה זמן לשת?
הבצק יכול לצאת דביק אחרי ההתפחה הוא פחות דביק, ומקסימום עובדים ידיים משומנות. דביק זה אומר בצק רך וטעים
אבל לא מתגבש זה בעיה, וזה בדכ עניין של לישה
רוטב מתקתק יהיה מצוין למרות התיבולאני מכינה רולדה פעם ראשונה
איזה רוטב מתאים? האם מתאים רוטב מתקתק כמו שאני מכינה לבשר רגיל( קטשופ, חומץ וכו') או בגלל שהיא מתובלת זה יהרוס ועדיף משהו עדין יותר?
פליזזז אני באמצע..
למה בישול? א"א להקציף ריץ מבושל.אני רוצה להכין מוס מגנאש מוקצץ
יש לי ריצ' מרוכזסז האם להוסיף לו מים בבישול או שאין צורך?
את הריצ' מרתיחים ע"מ לקבל גנאש לא?למה בישול? א"א להקציף ריץ מבושל.
מחממים. מכבים לפני רתיחה.את הריצ' מרתיחים ע"מ לקבל גנאש לא?
לכאורה היא אבודה להקצפה. תשתמשי למתכון שצריך אותה נוזלית.מה אפשר לעשות עם שמנת מתוקה שלא הצליחה ההקצפה?
היחס הידוע לי הואישנה אפשרות להמיר שמן במרגרינה, בלחמניות/חלות?
ובאיזה יחס?
(נגמר לי השמן...)
משהו אחר לגמרי.בפסטה מוקרמת, האם ניתן להמיר שמנת מתוקה בשמנת חמוצה?
המתכון (מפרוג):
1 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
שום ואבקת מרק
אני באה להכין ואין לי שמנת מתוקה.
יש לי שמנת חמוצה (וגם חמאה, אולי יעזור?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: