יש לי במקרר קילו בשר טחון טרי ואיכותי
בתוכניתי היה להכין את הקציצות בתנור האלופות שהעלתה פעם @shira bira
לצערי, אין בחנויות שבסביבתי פטרוזילה/כוסברה כבר יומיים.
הקציצות תהיינה טעימות גם בלי,
או האם יש תחליף כלשהו שימלא את מקום עלי התיבול?
או שכדאי להקפיא את הבקר ולחכות להזדמנות אחרת שתהיה?
בתוכניתי היה להכין את הקציצות בתנור האלופות שהעלתה פעם @shira bira
לצערי, אין בחנויות שבסביבתי פטרוזילה/כוסברה כבר יומיים.
הקציצות תהיינה טעימות גם בלי,
או האם יש תחליף כלשהו שימלא את מקום עלי התיבול?
או שכדאי להקפיא את הבקר ולחכות להזדמנות אחרת שתהיה?