קצינלנבויגן
משתמש צעיר
כבר אוחז ב3.3 ירידה ממש ממש דרסטית
אין שום פאניקה, פשוט אנשים שלא מבינים מפחדים ואנשים שמבינים אוהבים שיש על מה לדבר...מכל המבינים בתחום!!
שאלה לי אליכם..
בתור 'תמים' שכמעט ולא מבין כלום בנושא זה - אני קורא הודעות ושם מופיע מה שגם הסביר לי הסוכן ביטוח - שזה לא משנה בכלל.
כי מסתכלים על... וכו' ושגר ושכח... וכו'
אז למה יש תחושה של פאניקה? אני טיפה נלחץ...
זה בגלל שהדולר עלה במקביל לירידת המדד כך שבשקלים יוצא שאין כמעט ירידה.שאלה נוספת: אני לא יודע איפה אתם בודקים (ברור לי שזה יותר אמין מאשר - ) אני בודק דרך הקופת גמל להשקעה שלי בהראל שעל המסלול הזה ומראה לי כמעט שלא ירד הסכום של הרווחים, נגיד על היום מופיע לי כמעט אותו סכום (של הרווח) שהיה לפני כחודשיים, משהו כזה.. יכול להיות?!
גם על קופת גמל חדשה שנפתחה רק כשלושה חודשים אחורה - מופיע לי רווח (במקום הפסד..)
זה ירד הירידות של היום היו ירידות גבוהות שאתה תראה אותםמכל המבינים בתחום!!
שאלה לי אליכם..
בתור 'תמים' שכמעט ולא מבין כלום בנושא זה - אני קורא הודעות ושם מופיע מה שגם הסביר לי הסוכן ביטוח - שזה לא משנה בכלל.
כי מסתכלים על... וכו' ושגר ושכח... וכו'
אז למה יש תחושה של פאניקה? אני טיפה נלחץ...
שאלה נוספת: אני לא יודע איפה אתם בודקים (ברור לי שזה יותר אמין מאשר - ) אני בודק דרך הקופת גמל להשקעה שלי בהראל שעל המסלול הזה ומראה לי כמעט שלא ירד הסכום של הרווחים, נגיד על היום מופיע לי כמעט אותו סכום (של הרווח) שהיה לפני כחודשיים, משהו כזה.. יכול להיות?!
גם על קופת גמל חדשה שנפתחה רק כשלושה חודשים אחורה - מופיע לי רווח (במקום הפסד..)
שאלה מעניינת - אם כן אני תאורטית יכול 'לברוח' היום? אחרי שהראל מראים לי תשואה נכבדה?מחר או מחרתיים,מתי שזה מתעדכן
מהשיא זה ירד ב6 אחוז
קופות הגמל בד"כ לא מעדכנות און ליין את המצב אלא אחת לתקופהאני בודק דרך הקופת גמל להשקעה שלי בהראל שעל המסלול הזה ומראה לי כמעט שלא ירד הסכום של הרווחים
זה בערך כמו שהיית מנסה לברוח מהבורסה היום לפני פתיחת המסחרשאלה מעניינת - אם כן אני תאורטית יכול 'לברוח' היום? אחרי שהראל מראים לי תשואה נכבדה?
!!!מדד הפחד טס ב-61%
אני משער שזו בדיחה למבינים בלבד..זה בערך כמו שהיית מנסה לברוח מהבורסה היום לפני פתיחת המסחר
היום רובין הוד חסמו את המסחר המוקדם כשעה לפני תחילת המסחר המוקדם הרשמי, כלומר בסביבות השעה 10:00 לפי שעון ישראל.זה בערך כמו שהיית מנסה לברוח מהבורסה היום לפני פתיחת המסחר
לא אין דבר כזה הקרן של הראל עוקבת במדיוק אחרי האס אנד פי בכל רגע נתון והמחיר כשאתה יוצא נקבע כמו המחיר בקרן באותו רגע מה שכתוב לך בהראל הוא נכון ללפני לחודש והכסף שישאר לך הוא 0אני משער שזו בדיחה למבינים בלבד..
אני אחדד: במקרה שאתם מדווחים שמסלול S&P הגיע לסופו ורק הפסדים צפויים ל 100 שנים הבאות - ובהראל מופע לי כמו שבוע שעבר - רווח של 50,000. ואני יגיש מיד בקשה ליציאה והוצאת הכסף במלואו - יחשבנו לי את זה לפי המדד שקיים כרגע - כלומר 0.
נכון?
הראל זה מתעדכן כל יוםקופות הגמל בד"כ לא מעדכנות און ליין את המצב אלא אחת לתקופה
לא נכון.הראל זה מתעדכן כל יום
וההסבר האמיתי שלא רואים ירידה זה מכיון שהדולר זינק מעל לממוצע
אשמח לקישור איפה ניתן לראות את המפה הזובורסות ניו יורק ננעלו בירידות חדות בתום מסחר תנודתי: מדד נאסד"ק נפל ב-3.4%, S&P 500 נחלש ב-3% ביום הגרוע שלו מספטמבר 2022, דאו ג'ונס ירד ב-2.6%, מדד הפחד טס ב-61%. אנבידיה נפלה ב-6.4%, גוגל ב-4.6%, אפל ב-4.8%, טסלה ב-4.2%, אינטל ב-6.4%.
צפה בקובץ המצורף 1730978
צפה בקובץ המצורף 1730979
צפה בקובץ המצורף 1730981
אשמח לקישור איפה ניתן לראות את המפה הזו
לא.שאלה מעניינת - אם כן אני תאורטית יכול 'לברוח' היום? אחרי שהראל מראים לי תשואה נכבדה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: