אני יודעתמסטיק, באופן כללי, הוא לא מוצר מומלץ. הוא מעביר שדר למערכת העיכול שיש כאן משהו שצריך לפרק (בשל הלעיסות ומיצי העיכול שעובדים), ומונע ממנו לעבוד על פירוק האוכל. בנוסף, הוא משבש את מנגנון הרעב.
סתם לידיעה
ד"א מסטיק זה הייצור שהכי לא בריא ואני מדברת על כל סוגי המסטיקים גם עם 'הללא תוספת סוכר'( מלא בממתיקים אחרים יותר לא בריאים), יש בזה חומרים מסוכנים של"ע מסרטנים....יודעים אם אפשר? במסטיק יש ממתיקים.
אני גם חושבת.
קטניות.יש לי כמה שאלות:
למי יש עיצה לחלבונים שלא כוללים ביצים, דגים, בשרים, וגבינות.
מה אפשר לאכול במקום זה?
שמתי לב שאני בכלל לא אוכלת חלבונים, וזה ממש לא בריא, אז אשמח לעצות ממבינים בעניין.
והאם מותר 'בצום' לשתות תה/מים ולימון כמובן ללא סוכר?
כמו חומוס, אפונה?קטניות.
זה לא חלבון טהור, כי הוא מכיל גם אחוזי פחמימה, אבל יש בו הרבה חלבון.
תירס פחמימהכמו חומוס, אפונה?
גם את זה אני לא אוהבת.
מה עוד יש?
שעועית ירוקה נחשב? תירס?
פחות אוהבת שעועית לבנה.תירס פחמימה
שעועית ירוקה יותר טוב, אבל לא מספיק. מה עם שעועית לבנה? קינואה (הכי טובה, בעיקרון)
חלקיתפחות אוהבת שעועית לבנה.
שעועית ירוקה נחשב לחלבון?
מאיפה כל הידע?חלקית
שאלה ספציפית?אשמח שתסביר
שעועית ירוקה נחשבת כירק.פחות אוהבת שעועית לבנה.
שעועית ירוקה נחשב לחלבון?
אין לי שאלה ספציפית אלא על כל הנושא בכללישאלה ספציפית?
שקדים וטחינה הם מקבוצת השומנים. על אף שהם גם מכילים חלבון.מה יכול להיות תחליף לחלבונים?
חוץ משקדים וטחינה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: