כל יועץ משכנתאות יכול להוציא 70% על דירה שניה, ואני מכיר אופציה להוציא גם על דירה שלישיתדבר שני -אשמח לטלפון של היועצת משכנתאות שלכם
כל יועץ משכנתאות יכול להוציא 70% על דירה שניה, ואני מכיר אופציה להוציא גם על דירה שלישיתדבר שני -אשמח לטלפון של היועצת משכנתאות שלכם
אפשר פרטים?דירה באזור מותאם לנופש עם תשואה יפה!! יש לי הצעה אם מעוניין לשמוע
@אזרח ותיק מה בנוגע לכשרות (ריביות) על מדד s&p 500?
או לחילופין להיכנס לאתר שלי ולראות את כל המידע.אין בעיה! גם בקרנות פנסיה וקרנות השתלמות יש הרבה חברות ביטוח שיש להם מסלול s&p 500 ויש להם הכשר - תעשו חיפוש על זה בגוגל.
טעות: מורווח כ15%.1. אין דבר כזה סיכוי אפסי! מי שהשקיע לפני שנה כרגע מופסד, אי אפשר לדעת כמה שנים יקח עד שיהיה רווחי, להיפך אחרי כל כך הרבה שנים של עלייה, הסיכוי שהיוצא מן הכלל יגיע עולה.
הרשה לי לחלוק עליך. נכון שמקובל לומר שאין דבר כזה אין סיכון, אין כסף קל וכו'. אבל הבאתי נתונים מוצקים של 50 שנות קיומו של s&p 500, הראתי בעליל שלא הייתה קונסטלציה של 11 שנים ומעלה שיצאת מופסד, כולל כששנת 2008 בתוך ה11 שנים. למי שלא יודע, הייתה אז לא "נפילה" אלא "קריסה" של כלכלת ארה"ב, אנשים חשבו שהעולם נגמר. אז כבר כתבתי, תמיד אפשר לחשוש לחששות רחוקים כל אחד כיד הדימיון הטובה עליו, אבל אומר בזהירות -1. אין דבר כזה סיכוי אפסי! מי שהשקיע לפני שנה כרגע מופסד, אי אפשר לדעת כמה שנים יקח עד שיהיה רווחי, להיפך אחרי כל כך הרבה שנים של עלייה, הסיכוי שהיוצא מן הכלל יגיע עולה.
2. למרות שמדברים על עצירת עליות הריבית אף אחד עוד לא מדבר על הורדת הריבית, מה שמשאיר סיכוי שהדשדוש פה להישאר (מלבד הצרות האחרות: רוסיה-אוקראינה, ואין לך יום שאין קללתה)
3. דעתי האישית: אנחנו בתקופה שרחוקה מאוד מלהסתיים, תקופת משבר עמוקה מאוד, אף אחד לא יודע לאן מועדות פני השוק, כרגע לא להכניס סנט אחד לבורסה לטווח ארוך, עד שהמצב העולמי יתייצב.
בפועל זה הבדל של שקלים בודדים, אלא אם אתה מושקע במיליונים רבים...VOO עם דמי ניהול 0.03%
טעות! איך הגעת?טעות: מורווח כ15%
לא חישבת את הדולר שקל.טעות! איך הגעת?
מלפני 12 חודשים עד עכשיו עלה ב1.14%
מזה? איפה זה?בפרוייקט בשל בניין !! הכי שווה!
ואוואני אחסוך את העמלה שלה...
כשקונים דירה שנייה ורוצים 70 אחוז משכנתא, אפשר פשוט להצהיר שמוכרים את הדירה הראשונה, ולקבל מימון כדירה יחידה, אם אחרי שנה וחצי לא מכרתם את הדירה הנוספת, אף אחד לא מרביץ לכם, פשוט רשות המיסים לוקחים את המיסים וזהו.
מה שגורם לכם להישאר עם אחוזי המימון של 70 אחוז על הדירה.
בהצלחה
האמת שהתעייפתי קצת מהדיוןאין מקום להשוואה הזאת מכמה סיבות
אבל אם אתה משווה
יותר מתאים להשוות דירה בבני ברק
למניית מיקרוסופט>>>
או שנסכים שזה לא עומד להשוואה.
תעיינו פההאם יש סיכונים בהפקדה לפיקדון בבנק?
מה יש לכם להציע ?אתה אזרח אמריקאי?
אתה רוצה לשים לטווח ארוך?
חברת השקעות שקונה מניות לטווח ארוך של חברות שנסחרות מתחת לשווין האמיתי,מה יש לכם להציע ?
ממש לא נכון!!!!רוב מוחץ של ההשקעות האלטרנטביות זה סוג של עוקץ במידה כזאת או אחרת.
השקעה במניה אחת היא בשום אופן לא נקראת השקעה פסיבית.אני אברך, לא מבין גדול, והשקעתי בבורסה (כסף שהיה לי בצד). בניגוד למקובל לחשוב, השקעה פאסיבית (שמשקיעים במנייה מסויימת לטווח ארוך, ולא מוכרים וקונים כל הזמן) היא לא תורה גדולה, ואפשר לעשות זאת בעצמך - בלי תיווך של אף חברה שרוצה להצטרף לרווחים שלך...
יש לך מושג מה היו אז הריביות על המשכנתאות?מי שקנה דירת 4 חדרים בבני ברק לפני 30 שנה המחירים היו בערך 50 אלף דולר עם משכנתא של 50 אחוז יצא שההשקעה הייתה 25 אלף דולר,
אמנם ערך הכסף יורד עם השנים, אבל בשום אופן אי אפשר לכתוב שהמחירים של הדירות לא עלו אלא שמחיר הכסף ירד.אם תקרא קצת על השווי האמיתי של הכסף אתה תבין שלא שהדירות עלו אלא ששווי הכסף ירד ולכן לעניות דעתי עדיין לא ראינו את הסוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: