אתה אזרח אמריקאי?שלום וברכה!!
יש לנו כמאתיים אלף שקל הון עצמי
היכן כדאי לקנות? להשקיע??
אשמח לשמוע יותר פרטיםיש יזם ירושלמי מאוד גדול שמחזיק בעשרות נכסים מסחריים, משקיעים אצלו סכומים כאלה, לא תראו עליו שום מודעות פרסום, וגם כשהוא רוכש נכסים ממש גדולים הוא עושה הכל בלי פרסום, ובלי כותרות בעיתונים, אם תרצו אוכל לחבר ביניכם.
מכיר אותו מקרוב,אשמח לשמוע יותר פרטים
אתם מכירים מקרוב איך הוא מחשבן כמה רווחים
איך זה עובד אצלו?
הוא עושה זאת עם הסכם חתום מול עוד וכד' או משהו פיראטימכיר אותו מקרוב,
הוא נותן באזור 8 אחוז לשנה, הכסף נכנס כל רבעון לחשבון הבנק שלכם,
אם מפקידים מעל שלוש שנים, מקבלים גם עליית ערך הנכס.
אם זה אכן רלוונטי, אני ישאל אותו אם הוא מכניס כרגע משקיעים, נכון ללפני חודשיים הוא לא רצה להכניס.
הסכם חתום עם עו"ד,הוא עושה זאת עם הסכם חתום מול עוד וכד' או משהו פיראטי
ומה שהוא מכניס כל רבעון זה את האחוזים או שהוא מחזיר גם את כל הקרן?
או שאת הקרן מחזיר בסוף מתי שמבקשים ממנו
וכן אני חד משמעית מעוניין שתבררו מולו
ותקשרו בינינו אשמח לשמוע עוד פרטים
מותר לשאול אם שם משפחתו מתחיל ב ש?הסכם חתום עם עו"ד,
מכניס כל רבעון את הריבית,
את הקרן מחזיר בסוף,
אין בעייה, אני פונה אליו כעת.
תיזהרו מאוד מאודהוא עושה זאת עם הסכם חתום מול עוד וכד' או משהו פיראטי
ומה שהוא מכניס כל רבעון זה את האחוזים או שהוא מחזיר גם את כל הקרן?
או שאת הקרן מחזיר בסוף מתי שמבקשים ממנו
וכן אני חד משמעית מעוניין שתבררו מולו
ותקשרו בינינו אשמח לשמוע עוד פרטים
לאמותר לשאול אם שם משפחתו מתחיל ב ש?
מה שמעת, דברים רעים או טובים ?שמעתי עליו לא מזמן ומענין אם זה אותו אחד
אכן,תיזהרו מאוד מאוד
המקרים בהם אנשים הפסידו את כל הכסף בהשקעות כאלה רבים מספור.
כל השקעה שלא רשומה על שימכם היא בעייתית.
ובכל מקרה אם החלטתם ללכת על זה, חובה שיהיה עורך דין משלכם ולא לסמוך על העורך דין שלו!
אני לא מכיר אותו באופן אישי ולכן אני לא מדבר עליו ספציפיתאם זה אכן רלוונטי, אני ישאל אותו אם הוא מכניס כרגע משקיעים, נכון ללפני חודשיים הוא לא רצה להכניס.
זה משפט שאני כתבתי, פניתי אליו לפני חודשיים בקשר למשקיע רציני, והוא אמר לי שהוא לא מכניס משקיעים, אם הוא היה נוכל, הוא היה רץ על שמונה לקבל את הכסף, אין לי פה שום אינטרס, אנשים שאלו על השקעות, אז עניתי.אני לא מכיר אותו באופן אישי ולכן אני לא מדבר עליו ספציפית
אבל זה משפט קלאסי לנוכלים הגדולים של השקעות הבלון לדורותם
בדיוק אבל ממש בדיוק כך נהג אדון ברני מיידוףזה משפט שאני כתבתי, פניתי אליו לפני חודשיים בקשר למשקיע רציני, והוא אמר לי שהוא לא מכניס משקיעים, אם הוא היה נוכל, הוא היה רץ על שמונה לקבל את הכסף, אין לי פה שום אינטרס, אנשים שאלו על השקעות, אז עניתי.
הרב שפרן ענה פעם לשאלה בנוגע לעסקאות כל שהן שאין בהם שאלה של ריבית כי גם הקרן לא חוזרת ודוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: