יש לי גם אזרחות אמריקאי. הבנתי שזה מחייב אותי לקנות בIB ,אפשר לקנות אותה בשקלים
מספרה: 1186063
עדיין אפשר לקנות אותה בשקלים?
יש לי גם אזרחות אמריקאי. הבנתי שזה מחייב אותי לקנות בIB ,אפשר לקנות אותה בשקלים
מספרה: 1186063
אם אתה אזרח ישראלי אי אפשר.עדיין אפשר לקנות אותה בשקלים?
חוזה החלפה זה בערך כך:אפשר להסביר. מה זה השקעה דרך חוזה, ואיך הוא משפיע הלכתית?
אפשר להרחיב?
אז מי שיש לו אזרחות כפולה, אין לו שום דרך להנצל ממיסוי נומינלי? הוא קירח מכאן ומכאן?אם אתה אזרח ישראלי אי אפשר.
ז"א שבית ההשקעות בעצם מלוה להבנק בריבית, ואני מסייע בכך? הבנק ישראלי או זר?חוזה החלפה זה בערך כך:
בית ההשקעות לא מחזיק במניות
אלא נותן את הכסף לבנקים
ובתמורה מקבל מהבנקים התחייבות לשלם את תשואת המדד
יש בשניהם.ממה שהביא המנהל באשכול אחר, נראה שיש בשניהם.
למי כן מתאים? אולי אני בכלל המיעוט.יש בשניהם.
ובבנק לרוב הלקוחות יותר יקר.
שווה לנסות יכול להיות בהחלט.למי כן מתאים? אולי אני בכלל המיעוט.
מלווה ללא ריביתז"א שבית ההשקעות בעצם מלוה להבנק בריבית, ואני מסייע בכך?
יש בעלות משמעותית של יהודים.הבנק ישראלי או זר?
מי שחבר מועדון הייטקזון יש לו הטבות בחלק מהבנקים.למי כן מתאים? אולי אני בכלל המיעוט.
המיסוי תמיד ריאליאז מי שיש לו אזרחות כפולה, אין לו שום דרך להנצל ממיסוי נומינלי? הוא קירח מכאן ומכאן?
אין מי שאוסר בקרנות כאלה.אבל לדעת רבנים רבים זה כשר.
יש אמנת מס, ומשלמים לפי היקר מביניהם.אז מי שיש לו אזרחות כפולה, אין לו שום דרך להנצל ממיסוי נומינלי? הוא קירח מכאן ומכאן?
נכון ולא נכוןאין מי שאוסר בקרנות כאלה.
המשקיע בפועל לא בעלים על אף מניה.
עכשיו ראיתי את האשכול, אל תקנה קרנות איריות זה PFIC. ראה פה:יש לי גם אזרחות אמריקאי. הבנתי שזה מחייב אותי לקנות בIB ,
כמה זמן קדימה השוק יכול להיות מתומחר? האם זה שעוד 10 שנים זה יכול להשיא 400% במקום 300% במדד אחר האם המחיר יעלה כבר עכשיו ב 25% וימחוק את הפער? גם אם כן, עד מתי? 50 שנה? 100 שנה? הרי העליה הקבועה במניות ערך זה משהו שלא ניתן לתמחר?? להבנתי הדלה..הבעייה היא שבגלל שכולם ככה חושבים זה כבר מתומחר.
יש מכפיל רווח.כמה זמן קדימה השוק יכול להיות מתומחר? האם זה שעוד 10 שנים זה יכול להשיא 400% במקום 300% במדד אחר האם המחיר יעלה כבר עכשיו ב 25% וימחוק את הפער? גם אם כן, עד מתי? 50 שנה? 100 שנה? הרי העליה הקבועה במניות ערך זה משהו שלא ניתן לתמחר?? להבנתי הדלה..
נניח שיש לי 2 מניות האחת עולה מאה והרויחה 10% = 10 ש"ח מכפיל הרווח שלה הוא 10, השניה הרויחה 15% מכפיל הרווח שלה הוא 7.5 גם אם היא תעלה עקב כך ל150 ומכפיל הרווח יחזור ל 10 עדיין אני ארויח יותר לטווח הארוך, בגלל שאני מחזיק בה לטווח ארוך, אז איך השוק מתמחר את הטווח הארוך?יש מכפיל רווח.
היא תעלה יותר מ150 ש"ח עם מכפיל רווח גבוה יותר.נניח שיש לי 2 מניות האחת עולה מאה והרויחה 10% = 10 ש"ח מכפיל הרווח שלה הוא 10, השניה הרויחה 15% מכפיל הרווח שלה הוא 7.5 גם אם היא תעלה עקב כך ל150 ומכפיל הרווח יחזור ל 10 עדיין אני ארויח יותר לטווח הארוך, בגלל שאני מחזיק בה לטווח ארוך, אז איך השוק מתמחר את הטווח הארוך?
עכשיו תסביר מדוע השקעת ערך בסקטור שוה יותר כדוגמת טכנולוגיה, או בשוק טוב יותר, כדוגמת השוק האמריקאי, הניבה יותר תשואה, גם לאחר שהיה ידוע לכל המשקיעים התועלת בהשקעה זו, איפה טעו המשקיעים? והאם הם אמורים להמשיך לתמחר בצורה שגויה?היא תעלה יותר מ150 ש"ח עם מכפיל רווח גבוה יותר.
תראה בויקיפדיה שיש 3 ההגדרות לשוק יעיל.עכשיו תסביר מדוע השקעת ערך בסקטור שוה יותר כדוגמת טכנולוגיה, או בשוק טוב יותר, כדוגמת השוק האמריקאי, הניבה יותר תשואה, גם לאחר שהיה ידוע לכל המשקיעים התועלת בהשקעה זו, איפה טעו המשקיעים? והאם הם אמורים להמשיך לתמחר בצורה שגויה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: