היי, בת פחות מ20 זה הקהל יעד שאני מכוונת אליו! (בין השאר, כן? לא מגבילה גילאים)טוב אולי עברתי את גיל הנעורים ואולי לא, בוא נגיד במעבר (אני בת פחות מ-20)
עתון ילדים של משפחהמדהים!!
איזו אווירה!
ליגה עולמית!
גם הרעיון וגם הביצוע!
לא שביעה מלראות.
באיזה עיתון מתפרסם?
רצה להזמין מנוי!!!
תודה על המחמאות! 3> אולי תתפלאי לשמוע אבל לא בהכרח מדובר בקשת גוונים מצומצמת, אלא בשכבת צבע אחיד עם שיטת שילוב שאני מוסיפה מעל הכל כדי לתת אווירה נכונה והרמוניה בצבעים. אם יהיה לי זמן מתי שהוא- ארחיב בעז"ה על זה!באופן אישי התחברתי מאוד (מעבר לרמת הציור המעולה) לקשת הגוונים המצומצמת שאת משתמשת בה.
שיעורים פרטיים- עדיין לא זה בעתון ילדים של משפחהאת עושה לפעמים שיעורים פרטיים..?(ברצינות!)
באיזה עיתון זה?
זו החלטה של מערכת העיתון... אם את זוכרת, גם הקומיקס של שירי כהן הופיע בהתחלה פעם בשבועיים. אני מקווה ביחד אתכם שזה ישתנה. למרות שעבורי קצב העבודה נוח יותר בצורה כזו, אני רוצה שלקוראים תהיה חוויית קריאה יותר אינטנסיבית.למה זה רק פעם בשבועיים?
'בקשה!אולי תתפלאי לשמוע אבל לא בהכרח מדובר בקשת גוונים מצומצמת, אלא בשכבת צבע אחיד עם שיטת שילוב שאני מוסיפה מעל הכל כדי לתת אווירה נכונה והרמוניה בצבעים. אם יהיה לי זמן מתי שהוא- ארחיב בעז"ה על זה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: