כן כן בבקשה!!אבל לא בהכרח מדובר בקשת גוונים מצומצמת, אלא בשכבת צבע אחיד עם שיטת שילוב שאני מוסיפה מעל הכל כדי לתת אווירה נכונה והרמוניה בצבעים. אם יהיה לי זמן מתי שהוא- ארחיב בעז"ה על זה!
סופי תקראי את כל התגובות, ותראי שזה משהו אחר.היא כנראה לא מזהה שזו אמא שלה.
הוו היי! הנה כמה מילים שאני מזדהה איתם.זו החלטה של מערכת העיתון... אם את זוכרת, גם הקומיקס של שירי כהן הופיע בהתחלה פעם בשבועיים. אני מקווה ביחד אתכם שזה ישתנה. למרות שעבורי קצב העבודה נוח יותר בצורה כזו, אני רוצה שלקוראים תהיה חוויית קריאה יותר אינטנסיבית.
בעצם זה נכון אבל אני מעדיפה פעם בשבועיים 2 דפים ולא פעם בשבוע דף בודד..הוו היי! הנה כמה מילים שאני מזדהה איתם.
לא ראיתי את כל הפרקים , לא אוחזת כל כך מה הסיפור על מה מי ולמה אבל אני אגלה שאני מאלה שלא אוהבים שמותחים אותם מדיייייי (ומורחים אותם מדי...)
עכשיו— את לא אשמה @מרים יעל (חמודה מתוקה מתוקית קטנה וחמודה!-לא אשמה )
כי את כותבת ספר. וספר, בסופו של דבר, אחרי שקנית אותו אתה יכול לקרוא אותו איך שאתה רוצה מתי שאתה רוצה ובקצב שלך.
(והקצב שלי לא עומד בשלום עם ההגבלה ל2 עמודים פעם בשבועיים. לא.)
ואוכל לחיות בשלום גם עם בסוף הספר השאירו אותי במתח ובסקרנות מה יקרה בספר הבא- כל עוד האכילו אותי טוב בספר הראשון ולא יצאתי רעבה וכואבת כמובן..
אבל ״פעם בשבועיים ״ .
כאילו... חברים (תרתי משמע...חה חה חה.איך אני אוהבת!)
בחיייכם...אפשר לעשות עם זה משהו? רחמנות.
( אבל זו רק אני. נראה שזה לא כל כך מפריע לקוראים אחרים.. )
ואת מרים יעל , שוב, — מהממת. !
המשיכי לעשות חיל ולכבוש את העולם.
הצלוחעס.
תעלי ונראה במה מדוברשלום וזו שוב אני בפינתנו הקבועה 'אכילת ראש':
אחרי שהתפרסם פרק חמש,
האם נפתרו (חלק מ) שאלותיכם?
אני רוצה דווקא את החוות דעת של אלו שקראו את הסיפור מתחילתו בעתוןתעלי ונראה במה מדובר
אני התכוונתי ל2 עמודים , כל שבוע.בעצם זה נכון אבל אני מעדיפה פעם בשבועיים 2 דפים ולא פעם בשבוע דף בודד..
אולי אני מוזרה נורא.
מהפה שלך לאיפה שצריךאני התכוונתי ל2 עמודים , כל שבוע.
קומיקס מדהים. מבוצע באומנות. אנחנו חבורה של בנות עשרה במשפחה וכולנו דבר ראשון מחפשות בעיתון את הקומיקס.אני התכוונתי ל2 עמודים , כל שבוע.
אוקי, זו ההצעה המועדפת עלי בינתייםהחלטנו שהקומיקס צריך להופיע לפחות על 3 עמודים כל פעם(עמוד כפול. כן?. כאילו 6)
זה נכון.הייתי מכניסה לפחות יותר פריימים, אם לא מאיצה את הקצב.
מצטרפת לשירי!את מסקרנת ביותר!
ביצועים אלופים!
אגב למרות הפיתוי, אני משתדלת בעיתון כן לתת 'בשר',
למרות שבספר הייתי מותחת כל סצנה על הרבה יותר פריימים..
כי איכשהו זה נראה לי קצת טו מאצ' לילדים, לנשום כל כך עמוק וארוך.
אני כיוצרת מאד נהנית מזה, כי זו אומנות וזה 'זז' לי טוב מול העיניים,
אבל לילדים אני רק מציעה - כדאי לשקול כן קצת לצופף את הלו"ז
על הפעם בשבועיים אין לך שליטה, אבל על קצב הפרק - כן,
הייתי מכניסה לפחות יותר פריימים, אם לא מאיצה את הקצב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: