לעבעדיקייט
משתמש מקצוען
אז יש הסכמה עם הדברים או לא?צודק לגמרי!!!
אני בטוחה שבחתונות הקורונה , הרבה לא הוציאו כספים מיותרים ורק בגלל שאין קהל
אז יש הסכמה עם הדברים או לא?צודק לגמרי!!!
אני בטוחה שבחתונות הקורונה , הרבה לא הוציאו כספים מיותרים ורק בגלל שאין קהל
אבל מהציטוט שלכם יש תקנות ששם לא מוזמנים.מהציטוט שלכם מובן שכשמחותנים באים לחתונה זה לא נגמר בלאחל מזל טוב אלא בכרטיס עם ארוחת ערב זוגית (מעבר למחיצה כמובן). המהדרין מזמינים גם את הגיסים והגיסות. המהדרין מן המהדרין גם את ילדיהם.
הוציאו מחשבון, וחשבנו כמה זה יוצא למשפחה שכבר חיתנה 5-7 מילדיהם.
את התוצאה, אתם מוזמנים כמובן להעלות כאן.
יש גם ישאז יש הסכמה עם הדברים או לא?
חלילה. ואני מתנצל אם זה קצת בוטה. העייפות שולטת.אבל מהציטוט שלכם יש תקנות ששם לא מוזמנים.
ואני כאבתי על הניסוח!!!!
לא מהניסוח שלך, את הציניות אני אוהבת, גם לי לא חסרחלילה. ואני מתנצל אם זה קצת בוטה. העייפות שולטת.
גם לי זה תפס את העיניים, במיוחד ההסבר שזה גורם להוצאות גבוהות ומיותרות. מוזר מאיפה הם השיגו סוכריות כל כך יקרות?הכי אהבתי את זה
גם לי זה תפס את העיניים, במיוחד ההסבר שזה גורם להוצאות גבוהות ומיותרות. מוזר מאיפה הם השיגו סוכריות כל כך יקרות?
אל תצחקי
אחיין שלי כשהתארס ביקש מבעלי שיקנה לו שוקולדים וכו' לחברים
הקניה הסתכמה ביותר מ1500 ש"ח
סוג של (טורינו, שמרלינג וגם פסק זמן ומקופלת )
הוא הדריך בדיוק את בעלי מה לקנות וכמה מכל סוג....
זה התימה? סוכריות, לא שוקולדים. בזבוז כספים? מביא לזילות בכסף?לא יחלקו סוכריות לאחר אירוסיהם (בגור לא מחלקים סיגריות מזה שנים רבות), זאת לאחר שהורים רבים ביקשו לבטל את הנוהג, שלדבריהם גורם לבזבוז כספים מיותר ולזילות ערך הכסף
תחשבו על ישיבה של... עם מאות בחורים ומתארסים שם כל יום ומעשנים מלא סיגריות, אתם יודעים כמה כסף צריך להוציא אחרי זה על השתלות ריאה?תחשבו ישיבה של גור עם מיאות בחורים ומיתארסים שם כל יום ואוכלים מלא סוכריות אתם יודעים כמה כסף צריך להוציא אחרי זה על טיפולי שיניים?
עכשיו הבנתי. אולי ה המשך לליצמן עם ההצלחה בעניין רפואת השינייםתחשבו ישיבה של גור עם מיאות בחורים ומיתארסים שם כל יום ואוכלים מלא סוכריות אתם יודעים כמה כסף צריך להוציא אחרי זה על טיפולי שיניים?
תחשבו ישיבה של גור עם מיאות בחורים ומיתארסים שם כל יום ואוכלים מלא סוכריות אתם יודעים כמה כסף צריך להוציא אחרי זה על טיפולי שיניים?
וכחלק מהתקנות החדשות אחרי שהם כבר לא יואכלו סוכריות ויתעסקו רק עם דירות אז צריך מעכשיו שיהיה שר שיכון...[בבדיחותא אינני מיתכוון לזלזל חלילה בעדת הקודש חסידות גור המפוארת]עכשיו הבנתי. אולי ה המשך לליצמן עם ההצלחה בעניין רפואת השיניים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: