נכתב ע"י שוצי;1006398:
כן למה לא, תביאי נזרום עם זה
תודה!
הנה מצאתי משהו שנראה מוצלח דווקא עם עיזים...
אמנם לא ניסיתי, אבל זה מהאתר של ניקי ואפשר לסמוך עליה, מה שאני מנסה מהאתר שלה, מצליח!! ולא נראה שיש פה מה להסתבך, בהצלחה!!
חצילים ממולאים גבינת עיזים, חצילים פרוסים דק (אני מתה על חצילים) עם עגבניות אדומות יפות גבינה טובה שאוהבים לא צריך יותר כלום וזה טעים טעים.
חצילים ממולאים גבינת עיזים
מספר מנות: 6
מצרכים:
בצל קטן קצוץ
קופסת עגבניות מרוסקות 800 ג'
2 חצילים מאורכים פרוסים דק (מנדולינה)
200 ג' פטה עיזים חתוכה למקלות
150 ג' גבינת פרמזן
כפית שום כתוש
סוכר לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
אופן ההכנה:
1. קליית חצילים: לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הפרוסות ולהבריש בשמן. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 30 דקות, להבריש מידי פעם בשמן, כשצד אחד מזהיב להפוך. לוודא בעזרת מזלג שהפרוסות רכות. לשמור בצד.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות, שום, תבלינים ופטרוזיליה, לבשל כמה דקות ולהוריד מהאש.
3. בחלק הצר של החציל להניח מקל גבינה ולגלגל לכיוון החלק הרחב. להניח את החצילים כשהם צמודים אחד לשני ברוטב העגבניות, לפזר פרמזן בנדיבות על כל חציל. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות