הנה המתכון:נכתב ע"י blueberry;1007006:נשמע מעולה, אפשר לקבל מתכון?
עשיתי את זה שנה שעברה ויצא טעיםםםםםםםםםםםםםםםם
הנה המתכון:נכתב ע"י blueberry;1007006:נשמע מעולה, אפשר לקבל מתכון?
איפה שאלת?נכתב ע"י רותי12;1006791:דוקא שאלתי בחנות ביתית למוצרי אפיה ואמרו שלא הביאו קדאיף מאחרי פסח.
אבל איזה עוגה אתן מתכוונות לאפות עם קדאיף? אפשר תמונה?
נכתב ע"י חנון;1007091:הנה המתכון:
עשיתי את זה שנה שעברה ויצא טעיםםםםםםםםםםםםםםםם
תארי לך שאני בעצמי שכחתי בכלל מעוגה זו עד שביקשו פה את המתכון, והיות שכבר תיכננתי קודם את התפריט לא אפיתי את זה...נכתב ע"י mig;1007246:חבל שלא העלית קודם
הסורק שלי בשביתה.
נכתב ע"י נוי;1007439:תשואות חן, חן, למי שהעלתה את הטריקולדה ולכל מי שנתנה עצות יעילות על הדרך.
יצא נאה ונלבב וטעים ומתוק!
בברכה שתמיד תערב עליכם ועל צאצאיכם התורה כמו שאומר הכתוב:"דבש וחלב תחת לשונך"
לא.נכתב ע"י pessi&chani;1008347:רק כמה מילים לסיום,
לא נראה לכן שזה קצת אלילות כל האשכול הזה?????
נכתב ע"י pessi&chani;1008374:הנקודה היא שלא הגברים ולא הילדים (אצלי בכ"א, וידוע לי על עוד הרבה) אוהבים את שלל הקישים והפשטידות הגרנדיוזיות כמו הטריקולדים והלזניות למיניהם, אז עם מה יצאנו?
לא אמרתי לא להשקיע ולא להכין אדרבה, תכינו משהו מיוחד שהם אוהבים נורא, תכינו עוגת גבינה טובה ועוד מעט התקשקשויות, אבל מהמתכונים הגרנדיוזיים ועד למתיקות התורה (לפחות לעניות דעתי), הדרך רחוקה...
נכתב ע"י pessi&chani;1008374:הנקודה היא שלא הגברים ולא הילדים (אצלי בכ"א, וידוע לי על עוד הרבה) אוהבים את שלל הקישים והפשטידות הגרנדיוזיות כמו הטריקולדים והלזניות למיניהם, אז עם מה יצאנו?
לא אמרתי לא להשקיע ולא להכין אדרבה, תכינו משהו מיוחד שהם אוהבים נורא, תכינו עוגת גבינה טובה ועוד מעט התקשקשויות, אבל מהמתכונים הגרנדיוזיים ועד למתיקות התורה (לפחות לעניות דעתי), הדרך רחוקה...
זה לא כל כך נעים כשמחליטים פה באופן גורף על הכוונות של כולם.נכתב ע"י mig;1008377:הכל תלוי בכוונת הלב,
ואין מה להוסיף.
נכתב ע"י סתם;1006154:אל תזוזי מהמסורת
כל פעם משתלם למשהו אחר
הונגרים נשארים הונגרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: