1/3 כוס בצל מטוגן פריך של
מה במקום? אין לי.. ולמען האמת לא השתמשתי בזה מעולם...
מה זה נותן? טעם? פריכות?
1/3 כוס בצל מטוגן פריך של
ח"פ גדולה של עוגה.איזה גודל התבנית?
אני מכינה מ-3 משולשים, וכוס וחצי אורז+תפוא ובטטות
שווה גם את המחיר?
מאד התחשק לי לגוןן את הסלמון שלנו, בחנות הדגים הבנתי שמנת דניס אמורה לעלות לכל הפחות עשרים ש"ת (ק"ג דניס לא מפולט ב49 ש"ח, המוכר אמר לי שיוציא ממנו שתי מנות) בהתחשב בעובדה שסועדים אצלנו יותר מעשר ולפעמים קרוב לעשרים סועדים כ"י זה נשמע לי תקציב קצת הזוי (נתח סלמון הגון עולה בערל 120 ש"ח וגם זה המון.)
זה באמת המחיר? או שאתן מכינות דגים שלמים?
רך ומתפרקהבשר מתקבל רך רך או פחות?
מחפשת מתכון מוצלח לבריסקט
אשמח למתכוןרך ומתפרק
מאמינה שבצל מטוגן ביתי ייתן את התשובה בטעםמה במקום? אין לי.. ולמען האמת לא השתמשתי בזה מעולם...
מה זה נותן? טעם? פריכות?
תודה! ננסה, בעז”ה.מאמינה שבצל מטוגן ביתי ייתן את התשובה בטעם
מן הסתם התערובת תהיה יותר רכה ופחות קראנצ'ית, אבל עם טעם דומה.
בכיףאשמח למתכון של הסופריטו.
תודה!
איפה היית את?@חני גרינשטיין , ממש לא התכוונתי להתבשר על עוף עם אורז, אבל לא יכולתי לעמוד בריח!!!
יצא אליפות אליפות. איפה הייתי עד היום?!
הוא אשר כתבתי, איפה אני הייתי, ראיתי בשעתו את ההודעה וגם ראיתי את התגובות, לא מבינה למה לא ניסיתי...איפה היית את?
כתבתי את ההודעה הזו לפני שלוש שנים וחצי...
שמחה שיצא טעים.
ותודה שחזרת לעדכן.
קיבלתי חשק להכין את העוף עם האורז.עוף עם אורז וירקות
זה מתכון ישן של אמא שלי, וכל פעם שאני מכינה, אני שואלת את עצמי למה אני לא מכינה יותר.
שימו לב - הוא דורש זמן תנור ארוך.
שמים בתבנית
2 כוסות אורז לבן
מעליהם - 1 בצל חתוך לקוביות, 1 פלפל ירוק כהה חתוך לקוביות ו- 1 פלפל אדום ג''כ קוביות (אפשר להוסיף עוד צבעים, תורם למראה, לא כ''כ לטעם)
מכסים ב3 כוסות מים שמעורבב בהם מלח ואבקת מרק עוף (קצת קשה כאן לוותר על האבקת מרק כי היא מוסיפה הרבה טעם, אבל אפשר לוותר אם אתם מתעקשים)
מכינים משחת תיבול לעוף מ- שום כתוש, פפריקה ושמן, מורחים את חלקי העוף מכל הצדדים ומניחים על האורז המכוסה במים.
מכסים את התבנית בנייר כסף.
עד כאן אפשר ורצוי להכין יום מראש כך העוף והאורז סופגים את הטעמים.
מכניסים לתנור מחומם בחום בינוני גבוה (220 מעלות).
אופים שעתיים ואפילו 3 שעות מכוסה ועוד כשלושת רבעי שעה גלוי עד שהעוף מקבל צבע יפה (אני אופה עם העור כך העוף לא מתייבש)
מדי פעם צריך לבדוק שיש מספיק מים באורז, אם חסר - תוסיפו.
רק לקראת הסוף כל המים צריכים להיספג באורז.
האורז יוצא רך רך ומלא טעם
והבית מלא ניחוחות.
חציל בטחינה
זה לא ממש מתכון
קולים חציל על האש (עטוף בכמה שכבות של נייר כסף, כך הכיריים לא מתלכלכות)
מקלפים ומשתדלים להשאיר אותו שלם.
שופכים מעליו טחינה מוכנה, מקשטים בפפריקה ועלה פטרוזיליה.
להגשה יותר אלגנטית, אבל פחות נוחה, לא מקלפים את החציל, אלא חוצים אותו לאורכו, רק למעלה הוא נשאר מחובר עם העלה, ומפצלים אותו לשני הצדדים, באמצע שמים טחינה ומקשטים כנ''ל.
במעדניות מוכרים חציל בטחינה שהוא טחון (אצלי פחות אוהבים את הגירסא הזאת)
מקלפים את החציל הקלוי
מוסיפים טחינה מוכנה וקצת מיונז
מרסקים בבלנדר מקל.
אם תשימי מספיק נוזלים זה לא יתייבש.קיבלתי חשק להכין את העוף עם האורז.
לא מתייבש על הפלטה? נשאר עסיסי?
חחחחהוא אשר כתבתי, איפה אני הייתי, ראיתי בשעתו את ההודעה וגם ראיתי את התגובות, לא מבינה למה לא ניסיתי...
בעלי עכשיו גם החליט להתבשר וטוען שמהיום אין גיוונים, פשוט מעדן.
איזה נס שאת עוד כאן!אם תשימי מספיק נוזלים זה לא יתייבש.
(אשר להוסיף קצת מים לפני שאת מניחה על הפלטה)
אני באמת בדרך למיטה....איזה נס שאת עוד כאן!
חשבתי שפרשת לישון, איך, איך למען ד' יהיה לך כוח ללמד מחר מתמתיקה??!
מה פרוש מספיק נוזלים?
כמה מנות בערך יש לך מהכמות הזו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: