בטח בכיףאפשר מתכון?
העליתי היום באשכול "מה לעשות עם כוסברה"אשמח למתכון,
תודה!
גם אני מכינה במקום טשולנט,אז במקום צולנט אני מכינה יאפצי'ק (קוגל תפו"א עם בשר) מעדן ממש..
נשמח למתכון. תודה.אז במקום צולנט אני מכינה יאפצי'ק (קוגל תפו"א עם בשר) מעדן ממש..
מטגנים בצל בסיר,נשמח למתכון. תודה.
אה, זה מבושל? חשבתי אפוי...מטגנים בצל בסיר,
ומוסיפים לטגן קוביות בקר.
בינתיים מכינים עיסה לקוגל תפו"א:
6 תפוא גדולים
3 ביצים 1.5 כוס שמן
מלח, פלפל
מערבבים היטב
ושופכים מעל הבשר
מבשלים , ומניחים על הפלטה מערב שבת.
מעדן, באמת!!
מצטערתאה, זה מבושל? חשבתי אפוי...
נגיד שעה וחצי לפני שבת, ואז על הפלטה כמה שיותר. משתבח וטוב לוכמה זמן מבשלים?
אפשרצריך לערבב מידי פעם?
קוביות קטנותלהשאיר קוביות
מצטערת
יווו,גם אני השבת רציתי לגוון. (בכל אופן קורונה.. כבר המון שבתות בבית והחגים וכו' רוצים גיוון)
אז במקום צולנט אני מכינה יאפצי'ק (קוגל תפו"א עם בשר) מעדן ממש..
וסלטים שלא כתבו כבר..
פסטו,
גזר ובצל מגורד עם טבעות זיתים (מטוגן עם רסק עגבניות וכו' משהו טעים.. אם רוצים מתכון..)
ילך אם בשר טחון?מטגנים בצל בסיר,
ומוסיפים לטגן קוביות בקר.
בינתיים מכינים עיסה לקוגל תפו"א:
6 תפוא גדולים
3 ביצים 1.5 כוס שמן
מלח, פלפל
מערבבים היטב
ושופכים מעל הבשר
מבשלים , ומניחים על הפלטה מערב שבת.
מעדן, באמת!!
הכל הולךילך אם בשר טחון?
אבל זה לא ישרף על הפלטה מערב שבת?הכל הולך
יזכיר יותר פאי רועים, אבל סבבה
האם הציפוי נשאר לך פריך ?כרעיים עוף עם פירורים
כמה פשוט, ככה טעים
מכינה משחת תיבול לעוף - שום כתוש, פפריקה מתוקה ושמן (לפעמים מוסיפה עוד דברים כמו חרדל, רוטב סויה, רוטב צ'ילי)
מורחת את חלקי העוף (מסירה קודם את העור, כי לא אוהבים אצלנו לאכול את העור, והציפוי הוא החלק הכי טעים, מה גם שבגלל הציפוי, העוף לא מתייבש למרות העדר העור)
מניחה בתבנית, מפזרת מעל פירורית זהב ולתנור.
שעה מכוסה ועוד חצי שעה גלוי (בחום 250 מעלות)
בהצלחה
אכן. זה לא פריך כמו מיד אחרי האפיה, אבל אצלנו אוהבים את זה ככה.האם הציפוי נשאר לך פריך ?
כשאני מכינה עוף בפרורים ושמה על הפלטה, הציפוי נהיה קצת רטוב ודייסתי ולא קראנצ'י כמו מיד אחרי האפיה.
אשמח להחכים.
וסתם רציתי לשאול :
את מקבלת אורחים לשבת ?
נשמע מבטיח ביותר.....
איך ייוצא המרקם של זה? כמו קוגל, שחותכים עם סכין, או כמו תבשיל?מטגנים בצל בסיר,
ומוסיפים לטגן קוביות בקר.
בינתיים מכינים עיסה לקוגל תפו"א:
6 תפוא גדולים
3 ביצים 1.5 כוס שמן
מלח, פלפל
מערבבים היטב
ושופכים מעל הבשר
מבשלים , ומניחים על הפלטה מערב שבת.
מעדן, באמת!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: