וזה התפריט השבתי שלנו:
ליל שבת:
חלות (לפעמים ביתיות, לפעמים קנויות)
סלטים:
חסה עם תוספות ורוטב טעים
כרוב עם שמיר ושקדים
שרי עם בצל ירוק וצנוברים
טחינה
(חציל עם עליו טחינה)
חציל עם מיונז
חצילים בתנור עם בצל ופלפלים
בטטה ופטריות בצ'ילי
בייצים עם בצל שחום
סלט תפו"א עם אבוקדו
סלט תירס
סלט זייתים
סלט פלפלים קלויים
ירקות בתחמיץ.
(כל שבת 6-7 מתוך הסלטים שהזכרתי כאן)
דגים: דג חריף ברוטב טעים, סלמון עם פלפלים בתנור, סלמון עם חרדל ודבש, סול מטוגן ואפוי עם ירקות.
מרק: טעים טעים עם המון עצמות, גם בשיא הקיץ.
עוף: כמעט תמיד עוף בסיר מיוחד לבידול ארוך, מעדן, לפעמים שניצלים או שניצלים מגולגלים,
תוספת - פתיתים עם בצל, לפעמים תפו"א אפויים עם בצל ופטריות.
קינוח: סופלה, עוגת גלידה, קורנפלקס עם שוקולד.
סעודת הבוקר:
גפילטע פיש, או שניצל - מושט, או קציצות טונה, או סלמון עם תבלינים.
טשולנט, קוגל תפו"א או אטריות, כבד.
לקינוח סלט פירות או גלידה.
ליל שבת:
חלות (לפעמים ביתיות, לפעמים קנויות)
סלטים:
חסה עם תוספות ורוטב טעים
כרוב עם שמיר ושקדים
שרי עם בצל ירוק וצנוברים
טחינה
(חציל עם עליו טחינה)
חציל עם מיונז
חצילים בתנור עם בצל ופלפלים
בטטה ופטריות בצ'ילי
בייצים עם בצל שחום
סלט תפו"א עם אבוקדו
סלט תירס
סלט זייתים
סלט פלפלים קלויים
ירקות בתחמיץ.
(כל שבת 6-7 מתוך הסלטים שהזכרתי כאן)
דגים: דג חריף ברוטב טעים, סלמון עם פלפלים בתנור, סלמון עם חרדל ודבש, סול מטוגן ואפוי עם ירקות.
מרק: טעים טעים עם המון עצמות, גם בשיא הקיץ.
עוף: כמעט תמיד עוף בסיר מיוחד לבידול ארוך, מעדן, לפעמים שניצלים או שניצלים מגולגלים,
תוספת - פתיתים עם בצל, לפעמים תפו"א אפויים עם בצל ופטריות.
קינוח: סופלה, עוגת גלידה, קורנפלקס עם שוקולד.
סעודת הבוקר:
גפילטע פיש, או שניצל - מושט, או קציצות טונה, או סלמון עם תבלינים.
טשולנט, קוגל תפו"א או אטריות, כבד.
לקינוח סלט פירות או גלידה.