בטח!מתאים לך סלמון על שיפודים בגריל?
ואם מעניין יכולה לתת את שלי, הוא מושלם אבל אחרי שנתיים(!) נמאס לנו
בטח!מתאים לך סלמון על שיפודים בגריל?
זה מעניין אותי מאוד, תודה רבה!והכי הכי - אם מתחשק להשקיע- דג מושלם עם אננס צרוב ופטריות ברוטב חריף-חמוץ מתוק (סגנון סיני) מתכון של חוי לב
פשוט מתכון אחר, אנחנו כבר שלוש שנים על אותו דברלא כל כך יודעת מה אפשר לגוון בטשלונט
אולי להוסיף לו תוספות כמו ביצים (חמינדס) יאפציק קישקע וכו
מה שמעניין אצלי בטשולנט זה שזה יוצא כל שבוע משהו אחר....פשוט מתכון אחר, אנחנו כבר שלוש שנים על אותו דבר
ומתחשק לנו קצת טעמים אחרים
יש לי מתכון מושלם אבל.... נמאס
אין לי כמויות מדויקותבטח!
ואם מעניין יכולה לתת את שלי, הוא מושלם אבל אחרי שנתיים(!) נמאס לנו
פותחת אשכול חדש,ה מעניין אותי מאוד, תודה רבה!
משרים את הסלומון במיץ לימון, שוטפים ומייבשים.אשמח להסבר ברור של הסלמון
סלמון כמובן. לי- מושט לא עובר בגרון...אשמח למתכון- ואיזה דג סלומון או מושט?
בלת"קקוביות בטטה בדבש ושום
אני מחפשת מתכון לטורט קליל, נראה לי שיתאים לי!!עוגה בחושה אחת, 10 דקות עבודה שמשתנה כל פעם לצורך הגיוון: שוקולד / שיש / מייפל / ריבת חלב ועוד....
למה להשרות סלמון במיץ לימון?משרים את הסלומון במיץ לימון, שוטפים ומייבשים.
מערבבים פרורי לחם זהובים עם פפריקה ושום גבישי. מצפים כל פרוסה מכל הכיוונים בתערובת.
לאפות 20 ד' פתוח.
לרוטב:
8 כפות חרדל
8 כפות סוכר
6 כפות חומץ
כוס שמן (אני עושה 1/2 מים 1/2 שמן)
לטחון בבלנדר.
להגשה:
שמים את הרוטב בשקית הקפאה, מחוררים את הקצה. על כל צלחת מניחים דג ומעליו מזגזגים רוטב. לצד הדג שמים צ'יפס סטיקס.
אין לי מתכון מסודרבלת"ק
אני ממש אשמח למתכון!!!
נשמע מעולה!
צודק!למה להשרות סלמון במיץ לימון?
כדי להוציא את הריח?
לסלמון איכותי טרי לא אמור להיות ריח דגים, אלא ניחוח עדין ועמוק של סלמון.
ההשריה במיץ לימון מיבשת את הדג, והיא אמורה לקרות בלית ברירה.
לכן הטיפ הנכון הוא לקנות סלמון איכותי.
יעבוד עם 100% כוסמין?אני מכינה מקמח חיטה 80% של נפלאות.
לפעמים בשילוב קמח לבן לפעמים רק קמח חיטה 80%.
מקור: אפרת ליכטנשטט
לא ניסיתי.יעבוד עם 100% כוסמין?
לא הבנתי, טוחנים את כל הכוסברה עם השמן או רק חלק??מוסיפים חמש כפות מהשמן הנ"ל וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק חלק.
מוסיפים את המלח והכוסברה הקצוצה ולשים כ-5 דקות נוספות.
את כל הכוסברה- צרור נטול גבעולים.לא הבנתי, טוחנים את כל הכוסברה עם השמן או רק חלק??
ממש תודה. המתכון המקורי פשוט נחסם לי פתאום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: