טורטית שלימה לכל סועד? מקופל? אשמח להדרכה על צורת ההגשה תודהטורטיות ממולאות בכבדים עם בשר - מנת פתיחה
כן, מגולגל וסגור ותבול בביצה עם תבלין שניצל וככה אופים כמה דקות.טורטית שלימה לכל סועד? מקופל? אשמח להדרכה על צורת ההגשה תודה
והמילוי בצל מטוגן בשר טחון וכבדים מתובלים? יש רוטב?כן, מגולגל וסגור ותבול בביצה עם תבלין שניצל וככה אופים כמה דקות.
Matzo balls את מכירה?איך בכל זאת עושים את הצורה?
אפשר מתכון בבקשה?בוקר 2:
מאפה ממולא בבשר וירק
תודה!@elibeli ו- @BIZZARC- עשירה גם לי היה חסום ומצאתי את זה פה
לחמניות תפוח בדבש - שמרית
מתכון ללחמניות דבש בצורת תפוח, יפות ומתוקות לראש השנה. רעיון מקסים לשדרוג ארוחת החג, לחמניות אישיות בצורת תפוח מצופות דבש בריח וטעם שישגעו את האורחים. חג שמח!shimrit.co.il
לא הבנתי, למה הכבדים עוברים ניקוי ושטיפה?מוסיפה את הכבדים לאחר ניקוי ושטיפה
אני מדברת על כבדים צלויים שקונה בוואקום.לא הבנתי, למה הכבדים עוברים ניקוי ושטיפה?
זה כבדים נאים?
אם לא - למה לנקות?
אם כן אז איפה ההכשרה?
שטרי הדיוטות מחשש שיבואו למחוק מהכתב (במקור דובר על רשימה של אורחים שחוששים שבעה"ב ימחק שמות של אורחים מהרשימה).אשמח לשמוע מה הבעיה?
לא מצליחה לראות את התמונה של הלחמניות.@elibeli ו- @BIZZARC- עשירה גם לי היה חסום ומצאתי את זה פה
לחמניות תפוח בדבש - שמרית
מתכון ללחמניות דבש בצורת תפוח, יפות ומתוקות לראש השנה. רעיון מקסים לשדרוג ארוחת החג, לחמניות אישיות בצורת תפוח מצופות דבש בריח וטעם שישגעו את האורחים. חג שמח!shimrit.co.il
ממש אשמח למתכונים של:רק עכשיו ראיתי את האשכול, אצלי ממש לא מוקדם.
הכל תוכנן.
לילה 1:
יש סימנים כפתיח לסעודה, ואז מנת דגים של סלמון בעשבי תיבול,
ואח"כ פרוסות בשר ברוטב צ'ילי לצד אורז לבן ותוספת של בטטות עם בצל
בוקר 1:
טורטיות ממולאות בכבדים עם בשר - מנת פתיחה
שעועית ירוקה ברוטב אדום לצד אורז לבן וקישואים ממולאי חציל ובשר.
מנה עיקרית - עופות ברוטב פסטו
לילה 2:
סימנים לפתיח לסעודה,
קציצות דגים עם פטרוזיליה, ודג קרפיון.
אח"כ מרק בשר, עם אורז לבן, וקונכיות ממולאות בבשר לסיום מנה עיקרית
בוקר 2:
מאפה ממולא בבשר וירק
עם ירק ברוטב אדום, ואורז עם פלפלים,
מנה עיקרית - עופות ברוטב צהבהב, וקציצות ירקות
קינוחים:
עוגת דבש
עוגת שמרים
עוגת קוקוס ושוקולד
עוגת ריבה ושוקולד
קינוחים אישיים:
מוס קסטה
ושייק פירות
דג מושט ממולא
אפשר מתכון? ואם יש תמונה או קישור לתמונה?
תודה מראש!
לא טחון, קוביות כבד ברוטב צלי עם בצל וקוביות בשרוהמילוי בצל מטוגן בשר טחון וכבדים מתובלים? יש רוטב?
אפשר מתכון בבקשה? ואם יש תמונה עוד יותר טוב.לזנית בשר(בקר) מעולה, חגיגי, וקל לשינוע
מכינה לחמניות בצורת רימון וחבל שאין לי תמונה.לחמניות בצורת תפוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: