טורטיה ממולאת בכבד ובשר:
מבשלים קוביות בשר במשך שעתיים על להבה בינונית,
עם מלח ומעט פפריקה מתוקה.
מטגנים פרוסות בצל,
מוסיפים אבקת רוטב צלי עם מים כנדרש, מעט פלפל שחור וכף יין אדום מתוק
כשהכל מבעבע ומסמיך להוסיף כבד ובשר.
לצנן מעט.
להניח כמות של מילוי במרכז טורטיה,
לגלגל חצי גלגול, ומיד לקפל מהצדדים למרכז,
לסיים לגלגל, במקום הסגירה למרוח מעט ביצה להדבקה.
לטבול כל טורטיה בביצה ואח"כ בתבלין לשניצל - פירורי לחם מוזהבים.
ולאפות כ - 15-20 דק' בחום 180, להתקשות והזהבה.
מבשלים קוביות בשר במשך שעתיים על להבה בינונית,
עם מלח ומעט פפריקה מתוקה.
מטגנים פרוסות בצל,
מוסיפים אבקת רוטב צלי עם מים כנדרש, מעט פלפל שחור וכף יין אדום מתוק
כשהכל מבעבע ומסמיך להוסיף כבד ובשר.
לצנן מעט.
להניח כמות של מילוי במרכז טורטיה,
לגלגל חצי גלגול, ומיד לקפל מהצדדים למרכז,
לסיים לגלגל, במקום הסגירה למרוח מעט ביצה להדבקה.
לטבול כל טורטיה בביצה ואח"כ בתבלין לשניצל - פירורי לחם מוזהבים.
ולאפות כ - 15-20 דק' בחום 180, להתקשות והזהבה.