נשמע מצויןלמה שלא תכיני צלי ואת הרוטב תאכסני בקופסא/בקבוק,
וכשתבואי לשם תאחדי את הבשר הפרוס עם הרוטב?
לבשל בבית או במקום? או לבשל בבית ולאחסן את הרוטב בנפרד?
איך את מכינה צלי - בסיר או בתנור? איזה תיבול/רוטב לדוגמא (לא צריכה מתכון רק רעיון)
נשמע מצויןלמה שלא תכיני צלי ואת הרוטב תאכסני בקופסא/בקבוק,
וכשתבואי לשם תאחדי את הבשר הפרוס עם הרוטב?
קוצצים את הסלרי הלוף והבצלים (הלוף צריך לשטוף עלה עלה)
מאדים כמה דק' שהם מתרככים קצת,
ממלאים כל שוק עם 2-3 כפות של הירק
את כל החומרים של הרוטב מועכים עם המקל בלנדר
טבלים כל שוק ברוטב או משחים עם מברשת ביצה, מניחים צפוף בתבנית, שופכים את מה שנשאר מהרוטב
מפזרים מעל את הגרגרים של הרימון ואופים בתנור כ40 דק' עד שמשחים.
אני לא מקפיאה כלום, אולי אחת החכמות כאן תדע לומר אם זה נראה מנה שאפשר להקפיא.האם זו מנה שאפשר להכין מראש ולהקפיא ?
אולי זה מה שאת מחפשת?ממש רוצה את המתכון
אפשר?
ראיתי את זה וזה נשמע מעניין..מה הכוונה פטה כבד? אשמח למתכון.
מצטרפת לשאלה הזאתבלתק
מחפשת מתכון לכרעיים עוף בתנור או בבישול
שאפשר לבשל היום ולהקפיא עד לחג.
יש?
מענין מאד.אני הכנתי פשטידת קרא,
מענין אותך?
מקפיאה באופן קבוע עוף עם בטטות, אבל לא חתיכות גדולות אלא קוביות קטנות, שעם הבישול נמעכות ונהיות למעין רוטב עם חתיכות.ועוף אפוי בתנור עם בטטות?
מקפיאה לפני הבישול?מקפיאה באופן קבוע עוף עם בטטות, אבל לא חתיכות גדולות אלא קוביות קטנות, שעם הבישול נמעכות ונהיות למעין רוטב עם חתיכות.
לא, מה פתאום. מבשלת כרגיל ומקפיאה בתבניות אלומיניום.מקפיאה לפני הבישול?
תפו"א זה הדבר הכמעט יחיד שאסור להקפיא!כאחת שלא נוהגת להקפיא כמעט כלום ...
אל תחזרו על הטעות שלי שהקפאתי תבשיל עם תפוחי אדמה
זה יוצא בלתי אכיל משנה את המרקם למשהו פירורי ...
גם בימים חמים? נראה שעדיף להפשיר במקרר, לא?מוציאה בצהרים לשיש,
אני אוטמת במכסה קרטון ומעליו נייר אלומיניום ולבסוף נילון נצמד.גם בימים חמים? נראה שעדיף להפשיר במקרר, לא?
ואיך לאטום א התבנית היטב? נילון נצמד? כי מכסי קרטון נהיים לחים וזזים..
לוקח לזה המון זמן להפשיר במקרר.גם בימים חמים? נראה שעדיף להפשיר במקרר, לא?
ואיך לאטום א התבנית היטב? נילון נצמד? כי מכסי קרטון נהיים לחים וזזים..
בשלי בבית כל סוג של בשר, לאחר בישול אחסני את הרוטב והבשר בכלים נפרדים אטמי היטב, ולא תיהיה לך בעיה בשינוע.נשמע מצוין
לבשל בבית או במקום? או לבשל בבית ולאחסן את הרוטב בנפרד?
איך את מכינה צלי - בסיר או בתנור? איזה תיבול/רוטב לדוגמא (לא צריכה מתכון רק רעיון)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: