חגים תפריט לראש השנה הבעל"ט

  • פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך

שוקו ציפס

משתמש מקצוען
D I G I T A L
למה שלא תכיני צלי ואת הרוטב תאכסני בקופסא/בקבוק,
וכשתבואי לשם תאחדי את הבשר הפרוס עם הרוטב?
נשמע מצוין
לבשל בבית או במקום? או לבשל בבית ולאחסן את הרוטב בנפרד?

איך את מכינה צלי - בסיר או בתנור? איזה תיבול/רוטב לדוגמא (לא צריכה מתכון רק רעיון)
 

050412

משתמש פעיל
קוצצים את הסלרי הלוף והבצלים (הלוף צריך לשטוף עלה עלה)
מאדים כמה דק' שהם מתרככים קצת,
ממלאים כל שוק עם 2-3 כפות של הירק
את כל החומרים של הרוטב מועכים עם המקל בלנדר
טבלים כל שוק ברוטב או משחים עם מברשת ביצה, מניחים צפוף בתבנית, שופכים את מה שנשאר מהרוטב
מפזרים מעל את הגרגרים של הרימון ואופים בתנור כ40 דק' עד שמשחים.

האם זו מנה שאפשר להכין מראש ולהקפיא ?
 

אמיליה

משתמש מקצוען
בלתק
מחפשת מתכון לכרעיים עוף בתנור או בבישול
שאפשר לבשל היום ולהקפיא עד לחג.
יש?
 

בדוח

משתמש מקצוען
ממש רוצה את המתכון
אפשר?
אולי זה מה שאת מחפשת?
 

בדוח

משתמש מקצוען
מה הכוונה פטה כבד? אשמח למתכון.
ראיתי את זה וזה נשמע מעניין..
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
כאחת שלא נוהגת להקפיא כמעט כלום ...
אל תחזרו על הטעות שלי שהקפאתי תבשיל עם תפוחי אדמה :eek:
זה יוצא בלתי אכיל משנה את המרקם למשהו פירורי ...
 

saryk

משתמש מקצוען
כאחת שלא נוהגת להקפיא כמעט כלום ...
אל תחזרו על הטעות שלי שהקפאתי תבשיל עם תפוחי אדמה :eek:
זה יוצא בלתי אכיל משנה את המרקם למשהו פירורי ...
תפו"א זה הדבר הכמעט יחיד שאסור להקפיא!
 
D

Deleted 66182

אורח
מוציאה בצהרים לשיש,
גם בימים חמים? נראה שעדיף להפשיר במקרר, לא?
ואיך לאטום א התבנית היטב? נילון נצמד? כי מכסי קרטון נהיים לחים וזזים..
 

saryk

משתמש מקצוען
גם בימים חמים? נראה שעדיף להפשיר במקרר, לא?
ואיך לאטום א התבנית היטב? נילון נצמד? כי מכסי קרטון נהיים לחים וזזים..
לוקח לזה המון זמן להפשיר במקרר.
אם אני זוכרת בלילה- אני מוציאה למקרר כבר בלילה.
 

ציפי H

מתכנתת JAVA בכירה ומעצבת תכשיטים יחודיים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
נשמע מצוין
לבשל בבית או במקום? או לבשל בבית ולאחסן את הרוטב בנפרד?

איך את מכינה צלי - בסיר או בתנור? איזה תיבול/רוטב לדוגמא (לא צריכה מתכון רק רעיון)
בשלי בבית כל סוג של בשר, לאחר בישול אחסני את הרוטב והבשר בכלים נפרדים אטמי היטב, ולא תיהיה לך בעיה בשינוע.
יש הרבה מתכונים ששולקים את הבשר בנפרד ורק לאחר קרור ופריסה.ומוסיפים את הרוטב ויהיו מצויינים.

בשר עם ירקות שורש.
בשר עם פטריות.
בשר עם פרות יבשים.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה