@BIZZARC- עשירה
איזה עושר של תפריט.
מעניינים אותי מאד מתכוני הבשרים. אם לא קשה לך להעלות, אשמח מאד.
תודה רבה.
איזה עושר של תפריט.
מעניינים אותי מאד מתכוני הבשרים. אם לא קשה לך להעלות, אשמח מאד.
תודה רבה.
אפשר מתכונים?קציצה של קארע קציצה של סילקא וקציצה של כרתי
אפשר מתכונים?את הסימנים שבאים בצורת קציצות (כרתי, סילקא, קרא)
אני מכינה מראש בתבניות שקעים (היום הכנתי!! כפיים בבקשה...)
איך ממלאים שוקיים?שוקיים ממולאים בסלרי, לוף ובצל ברוטב חמוץ מתוק עם רימון.- מנה ממש חגיגית.
@Kings hwy- המתכון של העוף, שאר המתכונים אעלה בהמשך בע"ה.איך ממלאים שוקיים?
אני מכינה את זה בתבניות של פטיפוריםאפשר מתכונים?
בבקשה
אפשר מתכונים?
פליז
ומה זה תבנית שקעים?
איזה גודל?
סיליקון או אלומניום?
והעצם לא יוצאת עם הרבה "עוף" מסביב?אז העצם מופרדת מהעוף עצמו ואפשר לשלוף אותה, לפעמים צריך לחתוך קצת באמצע עם יש איזה חיבור של העצם לעוף עם גיד.
העצם נקיה לגמרי, בפנים השוק היא בכלל לא מוצמדת לעוף רק לפעמים עם איזה גיד או משהו כזה.והעצם לא יוצאת עם הרבה "עוף" מסביב?
לא יודעת.ואם כבר, למה לא לחתוך את השוק עם המשולש לפרגית, לא קל יותר?
תודה רבה על ההסבר, ממש ממש התלהבתי!! מקווה לעשות בהקדם, אולי כבר לר"ה.@Kings hwy- המתכון של העוף, שאר המתכונים אעלה בהמשך בע"ה.
מנסה להסביר:
שמים את העוף בקצה השיש שהרגל נמצאת באויר ושוברים את העצם עם פטיש שניצל.
ככה-
צפה בקובץ המצורף 956450
עם סכין חותכים מסביב לעצם כאילו נועצים את הסכין בדחיפה לתוך העוף ועושים ככה לכל המסגרת של העצם- פה:
צפה בקובץ המצורף 956454
אז העצם מופרדת מהעוף עצמו ואפשר לשלוף אותה, לפעמים צריך לחתוך קצת באמצע עם יש איזה חיבור של העצם לעוף עם גיד.
נשאר עוף ועור תלוי על הקצה שלו (הוא נראה מוזנחי כזה) ואז ממלאים עד שמקבל צורה יפה שוב, אם ממלאים עם אורז או קוסקוס צריך להשאיר קצת מקום להתנפחות בגלל הנוזלים של העוף.
הפעמים הראשונות שמכינים א
המתכון של העוף הספציפי לר"ה:
לעוף הממולא:
כ6 שוקיים
3 גבעולי סלרי
2 גבעולי לוף
1 בצל גדול
רוטב (קוראים לזה duck sauce ):
4 כפות גדושות ריבת משמש איכותית
2/3 כוס מים חמים
שזיף מיובש
כפית רוטב סויה
2 כפיות חומץ (אפשר להמיר למיץ לימון)
3 שיני שום
כוס גרגרי רימון
קוצצים את הסלרי הלוף והבצלים (הלוף צריך לשטוף עלה עלה)
מאדים כמה דק' שהם מתרככים קצת,
ממלאים כל שוק עם 2-3 כפות של הירק
את כל החומרים של הרוטב מועכים עם המקל בלנדר
טבלים כל שוק ברוטב או משחים עם מברשת ביצה, מניחים צפוף בתבנית, שופכים את מה שנשאר מהרוטב
מפזרים מעל את הגרגרים של הרימון ואופים בתנור כ40 דק' עד שמשחים.
בשמחה. זה באמת מנה ששווה לעשות.תודה רבה על ההסבר, ממש ממש התלהבתי!! מקווה לעשות בהקדם, אולי כבר לר"ה.
איזה עוד מילויים מתאימים לזה?
זה מעניין אותי. יש מתכון? כמויות והוראות?וסוג של מילוי מקמח, גזר וביצים עם רוטב ברביקיו.
אפשר קישור?איזה כיף לי...
אשמח לקבל מתכונים בהקדם, תודהאפשר לקבל מתכוננים??
נשמע מושלם@Kings hwy- המתכון של העוף, שאר המתכונים אעלה בהמשך בע"ה.
מנסה להסביר:
שמים את העוף בקצה השיש שהרגל נמצאת באויר ושוברים את העצם עם פטיש שניצל.
ככה-
צפה בקובץ המצורף 956450
עם סכין חותכים מסביב לעצם כאילו נועצים את הסכין בדחיפה לתוך העוף ועושים ככה לכל המסגרת של העצם- פה:
צפה בקובץ המצורף 956454
אז העצם מופרדת מהעוף עצמו ואפשר לשלוף אותה, לפעמים צריך לחתוך קצת באמצע עם יש איזה חיבור של העצם לעוף עם גיד.
נשאר עוף ועור תלוי על הקצה שלו (הוא נראה מוזנחי כזה) ואז ממלאים עד שמקבל צורה יפה שוב, אם ממלאים עם אורז או קוסקוס צריך להשאיר קצת מקום להתנפחות בגלל הנוזלים של העוף.
הפעמים הראשונות שמכינים א
המתכון של העוף הספציפי לר"ה:
לעוף הממולא:
כ6 שוקיים
3 גבעולי סלרי
2 גבעולי לוף
1 בצל גדול
רוטב (קוראים לזה duck sauce ):
4 כפות גדושות ריבת משמש איכותית
2/3 כוס מים חמים
שזיף מיובש
כפית רוטב סויה
2 כפיות חומץ (אפשר להמיר למיץ לימון)
3 שיני שום
כוס גרגרי רימון
קוצצים את הסלרי הלוף והבצלים (הלוף צריך לשטוף עלה עלה)
מאדים כמה דק' שהם מתרככים קצת,
ממלאים כל שוק עם 2-3 כפות של הירק
את כל החומרים של הרוטב מועכים עם המקל בלנדר
טבלים כל שוק ברוטב או משחים עם מברשת ביצה, מניחים צפוף בתבנית, שופכים את מה שנשאר מהרוטב
מפזרים מעל את הגרגרים של הרימון ואופים בתנור כ40 דק' עד שמשחים.
את רוצה רק את הבשר או גם הפאי והפטה כבד?@BIZZARC- עשירה
איזה עושר של תפריט.
מעניינים אותי מאד מתכוני הבשרים. אם לא קשה לך להעלות, אשמח מאד.
תודה רבה.
מחר בע"ה אשאל את אמא שלי את המתכון. (אולי סוף סוף יהיה לי גם שמור )זה מעניין אותי. יש מתכון? כמויות והוראות?
נשמע מתכון מעולהשמים בתבנית (כאילו שהבשר שלם אבל קצת משטחים אותו, שהפרוסות אחד על השני) ושופכים את הרוטב מעליו, מוסיפים עוד כוס יין ושמים על הפלטה/ בתנור לחימום.
לא הבנתי מה את מתכוונת.לא כדאי לשלוק ואז לבשל פרוס עם הרוטב המקסים הזה למשך שעה?
הפירות הופכים לרוטב סמיך, הם לא אמורים להישאר בצורה המקורית.הפירות היבשים נראה לי מאבדים צורה וצבע בצורה הזו.
לא זוכרת את הצבע שנשאר אחרי 4 שעות בישול, אבל אחרי שאת פורסת ומעבירה לתבנית עם הרוטב בחימום זה נהיה ממש חום. מבחינת הטעם אחרי החיתוך בחימום על הפלטה (אצלי זה מתחמם כשעתיים על הפלטה עד שאוכלים את זה) לא טעמתי אמנם אבל לפי התגובות הוא מתקתק ומעולה.ובנוסף - הפנים של הבשר נשאר ורדרד ולא מספיק מקבל את הטעם המתקתק
הכוונה לשלוק (לבשל בישול ארוך ללא תיבול חזק מידי) עם חלק מהרכיביםלא הבנתי מה את מתכוונת.
הפירות הופכים לרוטב סמיך, הם לא אמורים להישאר בצורה המקורית.
אולי אפשר להוסיף אח"כ לקישוט עוד פירות.
לא זוכרת את הצבע שנשאר אחרי 4 שעות בישול, אבל אחרי שאת פורסת ומעבירה לתבנית עם הרוטב בחימום זה נהיה ממש חום. מבחינת הטעם אחרי החיתוך בחימום על הפלטה (אצלי זה מתחמם כשעתיים על הפלטה עד שאוכלים את זה) לא טעמתי אמנם אבל לפי התגובות הוא מתקתק ומעולה.
תודה, מחכה...מחר בע"ה אשאל את אמא שלי את המתכון. (אולי סוף סוף יהיה לי גם שמור )
מאמינה שאפשר, לא ניסיתי אבל כנראה יצא קצת שונההכוונה לשלוק (לבשל בישול ארוך ללא תיבול חזק מידי) עם חלק מהרכיבים
ואז פורסים ומבשלים שוב עם שאר נותני הטעם.
את הפירות אוכלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: