יש לי כבר "שריר הזרוע"צלי כתף שפורסים בהגשה יכול להתאים לשינוע.
אשמח לקבל מתכונים למאפינסתוספות:
קיש סילקא
מאפינס גזר
מאפינס ברוקולי
אפשרוירקות מוקפצים?
הפטה כבד גם מעניין אותי, אם זה בסדר לבקש...
מה הכוונה פטה כבד? אשמח למתכון.
אשמח לקבל מתכונים למאפינס
תודה
מאפינס גזר:
4 גזרים גדולים מקולפים
כוס קמח
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כוס שמן
2 ביצים
כפית תמצית וניל
לבשל לסנן ולמעוך את הגזר עם מקל בלנדר, להוסיף את הבייצים, סוכר ושמן ולערבב עם המקל בלנדר
להוסיף את שאר הרכיבים, לערבב ולצקת למנגטים
לאפות ב180 עד שקיסם יוצא די יבש.
מאפינס ברוקולי
לבצק קלתית:
1.5 כוסות קמח
כף סוכר
חצי כפית מלח
חלמון של ביצה
5 כפות מים קרים
לערבב את החומרים היבשים, להוסיף את הביצים והשמן ואז את המים הקרים לערבב ולשים במקרר לנוח חצי שעה.
מלית:
שקית של ברוקולי לבשל ולמעוך
2 חלבונים
4 ביצים
4-6 כפות קמח
כוס שמן
מלח, פלפל שחור ואבקת בצל
לשטח בכל מאפינס קצת בצק ולעלות איתו למעלה לשוליים של התבנית, למלא במלית גובה 3/4 תבנית
לאפות על 180עד שמזהיב.
ירקות מוקפצים אפשר להכין מראש ולהקפיא?
ועוף אפוי בתנור עם בטטות?
עם הידיים, כאילו זה פליידו בשקית.איך את לשה? עם מערוך על השקית?
אני לא יודעת, בטוח יומיים. אולי מישהי אחרת פה תדע לומרוכמה זמן אפשר לשמור במקרר מההכנה ועד להגשה?
בשמחה.תודה רבה לך!
כמה יוצא בערך?
נכון.כן, כי זה עם עוד מרכיבים
אבל הכבד עצמו - קצוץ קצוץ
אגב, אפשר עם בלנדר מקל טוב וכבד טרי ובצל נימוח להגיע למרקם חמאתי ממש גם בכבד הרגיל של שבת
סלט עגבניותאפשר גם מתכונים ללא סוכר?
אם מפשירים לילה במקרר זה נהיה עם מרקם חלק וקרמי. לכל הפחות מנסיון במתכון שלי(חשוב! כבד קפוא נותן מרקם של פרורים)
ההבדל בין פטה לכבד קצוץ זה החומרים והמרקם הסופינכון.
אני לא שמה ולו ביצה אחת רק כבד טרי (חשוב! כבד קפוא נותן מרקם של פרורים) בצל מטוגן וכף מיונז בערך ומלח לפל כמובן. טעים!!
יצא 28 מאפינס קטנים.כמה יוצא בערך?
לזנית בשר(בקר) מעולה, חגיגי, וקל לשינועמחפשת רעיון למנה עיקרית של בשר, ולא עוף, שהוא קל לשינוע.
בד"כ אני מכינה גולש בשר ותפו"א/בטטה, אבל עלול להשפך בדרך
פתוחה לרעיונות!
כולם, מדי "יום-חולי", דברים שאני מכינה לארח"צלזנית בשר(בקר) מעולה, חגיגי, וקל לשינוע
פאי רועים עם בשר טחון או עם חתיכות בקר קטנות בפנים.
בורקס פילו/טורטיות ממולאות בשר טחון.
למה שלא תכיני צלי ואת הרוטב תאכסני בקופסא/בקבוק,כולם, מדי "יום-חולי", דברים שאני מכינה לארח"צ
וגם, יש כבר את שריר הזרוע בבית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: