דרוש מתכון תנו רעיונות מה אתן מכינות במיני קיטשן

לא ידוע

משתמש פעיל
זה מה שהמכשיר עשה אצלנו כמעט כל הפסח:)

טעים במיוחד!
שמים נייר אפיה למטה ושופכים מהחומר על הכל, מכסים מלמעלה בנייר אפיה.
אחרי רבע שעה בערך צריך לראות שהחלק למטה כבר יציב ואפוי,
מוציאים מהמכשיר והופכים לצד השני,
אחרי שמוכן חותכים כמו פיצה...

המכשיר יוצא נקי לגמרי
אפשר את המתכון שלך?
תודה
 

.A.B.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יוצרי ai
אני בעקרון חורשת עליו בהכנת דג סלומון עם ירקות,
טיגון מהיר של נקניקיות,
ניסיתי גם ציפס - אבל לא כזה הולך כי ציפס מצריך חום רציף.
שניצלים - רק למי שאוהב אותם רכים ולא קרנצ'ים.
עוף לא ניסית, אבל חברה מכינה קבוע.
פרוסות תפו"א ובטטה.
ירקות מוקפצים.
פעם אחת הכנתי בזה פרוסות דקות של אנטריקות - יצא שלמות!!
וכמובן הכל עם נייר אפיה למטה ולמעלה.
ואם נשאר קצת אני מרתיחה בזה מים רותחים ומנגבת בנייר סופג.
(אפשרי בלי ולנקות עם חומר ונייר סופג אבל לא מומלץ -
כי אחרי הרבה שימושים נשאר סימן קצת, והחומר לא מתנקה לגמרי, לא בריא!)
 

.A.B.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יוצרי ai
יש מצב למתכון?
תודה
זה דג סגנון שבת יותר:
לנקות את הדג,
למלוח אותו מלמעלה לחצי שעה בערך במלח גס.
להכין קערה עם:
(לא כותבת כמות כי זה תלוי בדג, ובטעם)
כורכום
פפריקה
מלח
מעט פלפל שחור
שמן זית - הרבה
להספיג את הדג בתבלינים

לחתוך לפרוסות גמבה אדומה
שום
וטיפה עגבניה.

לטגן טיגון קצר במיני את הירקות,
להניח את הדג מעל הירקות,
קצת ירק קצוץ מלמעלה (לא חובה)
ולשפוך את הרוטב שנשאר.
בערך 20 דקות וזה מוכן.
אני אישית אוהבת באמצע לפתוח ולקחת מהרוטב שבצדדים על הדג.

בהצלחה
צירפתי תמונה מתוך מצלמה...
זה מה שהיה...
(כשעוד לא שמעתי על הרעיון של הנייר אפיה)
 

קבצים מצורפים

  • WIN_20231001_02_46_22_Pro.jpg
    WIN_20231001_02_46_22_Pro.jpg
    KB 156.4 · צפיות: 112
נערך לאחרונה ב:

(: אני :)

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ואוו, מכשיר מהמם!
מכינה בזה הכל, עשיתי אותו בשרי.
הכנתי בזה גם לאפות, יצא מושלם!
 

לא ידוע

משתמש פעיל
זה דג סגנון שבת יותר:
לנקות את הדג,
למלוח אותו מלמעלה לחצי שעה בערך במלח גס.
להכין קערה עם:
(לא כותבת כמות כי זה תלוי בדג, ובטעם)
כורכום
פפריקה
מלח
מעט פלפל שחור
שמן זית - הרבה
להספיג את הדג בתבלינים

לחתוך לפרוסות גמבה אדומה
שום
וטיפה עגבניה.

לטגן טיגון קצר במיני את הירקות,
להניח את הדג מעל הירקות,
קצת ירק קצוץ מלמעלה (לא חובה)
ולשפוך את הרוטב שנשאר.
בערך 20 דקות וזה מוכן.
אני אישית אוהבת באמצע לפתוח ולקחת מהרוטב שבצדדים על הדג.

בהצלחה
צירפתי תמונה מתוך מצלמה...
זה מה שהיה...
(כשעוד לא שמעתי על הרעיון של הנייר אפיה)
תודה נראה מצוין!
 

.A.B.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יוצרי ai
אני בעקרון חורשת עליו בהכנת דג סלומון עם ירקות,
טיגון מהיר של נקניקיות,
ניסיתי גם ציפס - אבל לא כזה הולך כי ציפס מצריך חום רציף.
שניצלים - רק למי שאוהב אותם רכים ולא קרנצ'ים.
עוף לא ניסית, אבל חברה מכינה קבוע.
פרוסות תפו"א ובטטה.
ירקות מוקפצים.
פעם אחת הכנתי בזה פרוסות דקות של אנטריקות - יצא שלמות!!
וכמובן הכל עם נייר אפיה למטה ולמעלה.
ואם נשאר קצת אני מרתיחה בזה מים רותחים ומנגבת בנייר סופג.
(אפשרי בלי ולנקות עם חומר ונייר סופג אבל לא מומלץ -
כי אחרי הרבה שימושים נשאר סימן קצת, והחומר לא מתנקה לגמרי, לא בריא!)
אה הכנתי בזה גם המבורגר - טעיםם (אין לי את המתכון, אבל בשר טחון וכו...)
אפשרי גם חזה עוף דק כמו על פלנצ'ה. (כמה שיותר דק)
 

.A.B.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יוצרי ai
תצחקו, אבל למי שמתחשק טוסט (חלבי/בשרי)
אפשר להכין בזה גם, ופשוט להפוך לפי הצורך.
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איך מכינים קוגל תפוחי אדמה? כמה זמן? כמה תפוחי אדמה מומלץ כדי שיצא מספיק עבה.........
 

ברכלה

משתמש מקצוען
תוספות גם אפשר להכין
אני חדשה עם המני קיטשן רוצה לדעת מה עוד מכינים בו
תודה חנה חיה
שעועית קפואה
כמה דקות
ואז להוסיף שומשום ורוטב סויה
מעדן
יצא מהמם בתבנית חפ עגולה(הילדים אמרו שיותר טעים מרגיל!)
משהיא יודעת אם אפשר לטגן חצילים ואיך יוצא??
אני רוצה לטגן במיני קיטשן שהוא סגור כדי למנוע כמה שפחות משמן להשפריץ..
וגם כמה שמן שמים? וגם נייר אפיה?
מהמם!!! יוצא מושלםםם
יוצא טעם מטוגן
עם שפריץ אחד של שמן(ספריי שמן-לי יש שפריצר)

ניסיתי גם ציפס - אבל לא כזה הולך כי ציפס מצריך חום רציף.
ציפס קפוא יוצא מהמם!! ממש טעם מטוגן!
שניצלים - רק למי שאוהב אותם רכים ולא קרנצ'ים.
ממש לא!!!!!!!
יוצאים לי קראנציים אחד אחד
(כנראה תלוי איך את מכינה)
הרבה יותר טעים מבמחבת!!!!!!!!!
 

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
איך מכינים קוגל תפוחי אדמה? כמה זמן? כמה תפוחי אדמה מומלץ כדי שיצא מספיק עבה.........
אני הכנתי מחוסר ברירה, אותו כמות כמו תבנית גדולה, אבל אחרי שגירדתי את התופ"א הוצאתי את המים מהתופ"א (יוצא הרבה) ואח"כ הוספתי את הביצים שמן וכו'.
אחרת הכל גולש החוצה. גם ככה צריך להכין נייר מגבת מסביב לכל מכשיר.
זה אחד הדברים שאני כן ממליצה להכין בתנור אם אפשר.
 

בן עמרם

משתמש פעיל
כמה זמן יש לכן את המכשיר?
לי המכשיר הפסיק לעבוד אחרי חודש וחצי בערך...
הגיוני?
יש אחריות?
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
אפשר מתכון?
מצרכים למתכון:

4.5 כוסות (630 גר') קמח לבן רגיל

כף שמרים יבשים

כף סוכר לבן

כף גדושה מלח דק

2 כפות שמן זית

200-250 מ״ל מי ברז

1 גביעי יוגורט לא משנה איזה (200 גרם)
אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרים יבשים, מוסיפים לקערה סוכר, מלח,

שמן זית וממשיכים לערבל מוסיפים יוגורט, ובמזיגה איטית את המים.

ייתכן ולא תצטרכו את כל כמות המים, תתחילו מ 150 מ״ל ולאט לאט תוסיפו.

ממשיכים לערבל וללוש עוד כ 10 דק', עד שמתקבל בצק רך וגמיש.

מניחים את הבצק לנוח בקערה כ 40 דק'.

מחלקים את הבצק לכדורים שווים בגודלם, כל אחד במשקל 100 גר',

ומניחים אותם על מגש מקומח, מכסים אותם במגבת ונותנים להם מנוחה של 10 דקות .
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה