דרוש מתכון תנו רעיונות מה אתן מכינות במיני קיטשן

tova l

משתמש רשום
אני מכינה
פיצה
פסטה מוקרמת
ציפס
דגים
כמעט הכל....
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
המתכון של הבצק מהאתר "נשואה למאפיה"
אני לא השתמשתי במיקסר,
היה קצת קשה ללוש בתחילה.

וראיתי שכשרידדתי בלי להתעסק עם הבצק יצא עם פתח,
וכשיותר התעסקתי איתו יצא בלי.
 

tova l

משתמש רשום
אני בעקרון חורשת עליו בהכנת דג סלומון עם ירקות,
טיגון מהיר של נקניקיות,
ניסיתי גם ציפס - אבל לא כזה הולך כי ציפס מצריך חום רציף.
שניצלים - רק למי שאוהב אותם רכים ולא קרנצ'ים.
עוף לא ניסית, אבל חברה מכינה קבוע.
פרוסות תפו"א ובטטה.
ירקות מוקפצים.
פעם אחת הכנתי בזה פרוסות דקות של אנטריקות - יצא שלמות!!
וכמובן הכל עם נייר אפיה למטה ולמעלה.
ואם נשאר קצת אני מרתיחה בזה מים רותחים ומנגבת בנייר סופג.
(אפשרי בלי ולנקות עם חומר ונייר סופג אבל לא מומלץ -
כי אחרי הרבה שימושים נשאר סימן קצת, והחומר לא מתנקה לגמרי, לא בריא!)
דווקא לי הציפס יוצא פצצה טעים וקריספי..
 

tova l

משתמש רשום
איך מכינים קוגל תפוחי אדמה? כמה זמן? כמה תפוחי אדמה מומלץ כדי שיצא מספיק עבה.........
המתכון הרגיל שלך
אני הכנתי מחוסר ברירה, אותו כמות כמו תבנית גדולה, אבל אחרי שגירדתי את התופ"א הוצאתי את המים מהתופ"א (יוצא הרבה) ואח"כ הוספתי את הביצים שמן וכו'.
אחרת הכל גולש החוצה. גם ככה צריך להכין נייר מגבת מסביב לכל מכשיר.
זה אחד הדברים שאני כן ממליצה להכין בתנור אם אפשר.
לומדים עם הזמן תכמויות אני מכינה ולא גולש החוצה..
 

tova l

משתמש רשום
פיצהtable for two)
שימו לב חשוב: המדידה זה לפי מדידה אמריקאית
בצק:

כפית שמרים יבשים
חצי כוס מים חמימים
כוס ורבע קמח
חצי כפית מלח
כפית וחצי שמן זית
(-כפית וחצי קורנפלור- לפיזור מתחת לבצק)
מערבבים מים ושמרים ומוסיפים את השאר
מרדדת דק כדי שיהיה קריספי
בשביל הרוטב:
אני מדללת במים רסק עגבניות מוסיפה תבלינים אורגנו ,שום ,וכל תבלין אחר
שופכת מעל את הרסק
, מפזרת גבינה
וכל תוספת שהוא!
יוצא טעיםםם
בתאבוןן
 
נערך לאחרונה ב:

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
יש תבנית עגולה חד פעמית מתאימה בדיוק למיני קיטשן
השתמשתי לפשטידה ויצא מעולה
גודל C10
קוטר 29 ס"מ גובה 4 ס"מ (כנראה יש גם יותר נמוך)
כמובן נייר אפיה מעל ואפשר גם מתחת למקרה של גלישה

1697538438795.png
 

Take it Easy

משתמש פעיל
צילום מקצועי
הי, מוכרת מכשיר מיני קיטשן חדש באריזה, (קיבלתי מתנה 2)
ב250.
בפרטי
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מותר לשים תבנית אלומיניום (אינגליש) במכשיר?
 

Supercalifragalistic

משתמש פעיל
מותר לשים תבנית אלומיניום (אינגליש) במכשיר?
מותר, השאלה אם יכנס
אני משתמשת בזה
יש תבנית עגולה חד פעמית מתאימה בדיוק למיני קיטשן
השתמשתי לפשטידה ויצא מעולה
גודל C10
קוטר 29 ס"מ גובה 4 ס"מ (כנראה יש גם יותר נמוך)
כמובן נייר אפיה מעל ואפשר גם מתחת למקרה של גלישה

צפה בקובץ המצורף 1477613
 

מתענינית

משתמש רשום
מצרכים למתכון:

4.5 כוסות (630 גר') קמח לבן רגיל

כף שמרים יבשים

כף סוכר לבן

כף גדושה מלח דק

2 כפות שמן זית

200-250 מ״ל מי ברז

1 גביעי יוגורט לא משנה איזה (200 גרם)
אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרים יבשים, מוסיפים לקערה סוכר, מלח,

שמן זית וממשיכים לערבל מוסיפים יוגורט, ובמזיגה איטית את המים.

ייתכן ולא תצטרכו את כל כמות המים, תתחילו מ 150 מ״ל ולאט לאט תוסיפו.

ממשיכים לערבל וללוש עוד כ 10 דק', עד שמתקבל בצק רך וגמיש.

מניחים את הבצק לנוח בקערה כ 40 דק'.

מחלקים את הבצק לכדורים שווים בגודלם, כל אחד במשקל 100 גר',

ומניחים אותם על מגש מקומח, מכסים אותם במגבת ונותנים להם מנוחה של 10 דקות .
יש מצב להפוך את המתכון לפרווה ?
 

הפולניה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יוצרי ai
מי שמכינה חביתה במיני קיטשן,
איך את מכינה אותה? עם נייר אפייה? כמה שמן?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה