כן זה יוצא קצת שונה אבל ממש טעים מנסיון...קוגל תפו"א ילך?
דווקא לי הציפס יוצא פצצה טעים וקריספי..אני בעקרון חורשת עליו בהכנת דג סלומון עם ירקות,
טיגון מהיר של נקניקיות,
ניסיתי גם ציפס - אבל לא כזה הולך כי ציפס מצריך חום רציף.
שניצלים - רק למי שאוהב אותם רכים ולא קרנצ'ים.
עוף לא ניסית, אבל חברה מכינה קבוע.
פרוסות תפו"א ובטטה.
ירקות מוקפצים.
פעם אחת הכנתי בזה פרוסות דקות של אנטריקות - יצא שלמות!!
וכמובן הכל עם נייר אפיה למטה ולמעלה.
ואם נשאר קצת אני מרתיחה בזה מים רותחים ומנגבת בנייר סופג.
(אפשרי בלי ולנקות עם חומר ונייר סופג אבל לא מומלץ -
כי אחרי הרבה שימושים נשאר סימן קצת, והחומר לא מתנקה לגמרי, לא בריא!)
גם לי כנ"ל.דווקא לי הציפס יוצא פצצה טעים וקריספי..
המתכון הרגיל שלךאיך מכינים קוגל תפוחי אדמה? כמה זמן? כמה תפוחי אדמה מומלץ כדי שיצא מספיק עבה.........
לומדים עם הזמן תכמויות אני מכינה ולא גולש החוצה..אני הכנתי מחוסר ברירה, אותו כמות כמו תבנית גדולה, אבל אחרי שגירדתי את התופ"א הוצאתי את המים מהתופ"א (יוצא הרבה) ואח"כ הוספתי את הביצים שמן וכו'.
אחרת הכל גולש החוצה. גם ככה צריך להכין נייר מגבת מסביב לכל מכשיר.
זה אחד הדברים שאני כן ממליצה להכין בתנור אם אפשר.
אשמח למתכוןפיצה בזה זה אחד הדברים !!!!!!!
איך עושה?דווקא לי הציפס יוצא פצצה טעים וקריספי..
שמה ציפס ותבלינים אם את רוצה קצת שמן וזהו יוצא מושלםאיך עושה?
אה בלי שמן?שמה ציפס ותבלינים אם את רוצה קצת שמן וזהו יוצא מושלם
מותר, השאלה אם יכנסמותר לשים תבנית אלומיניום (אינגליש) במכשיר?
יש תבנית עגולה חד פעמית מתאימה בדיוק למיני קיטשן
השתמשתי לפשטידה ויצא מעולה
גודל C10
קוטר 29 ס"מ גובה 4 ס"מ (כנראה יש גם יותר נמוך)
כמובן נייר אפיה מעל ואפשר גם מתחת למקרה של גלישה
צפה בקובץ המצורף 1477613
עדיין רלוונטי?הי, מוכרת מכשיר מיני קיטשן חדש באריזה, (קיבלתי מתנה 2)
ב250.
בפרטי
יש מצב להפוך את המתכון לפרווה ?מצרכים למתכון:
4.5 כוסות (630 גר') קמח לבן רגיל
כף שמרים יבשים
כף סוכר לבן
כף גדושה מלח דק
2 כפות שמן זית
200-250 מ״ל מי ברז
1 גביעי יוגורט לא משנה איזה (200 גרם)
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרים יבשים, מוסיפים לקערה סוכר, מלח,
שמן זית וממשיכים לערבל מוסיפים יוגורט, ובמזיגה איטית את המים.
ייתכן ולא תצטרכו את כל כמות המים, תתחילו מ 150 מ״ל ולאט לאט תוסיפו.
ממשיכים לערבל וללוש עוד כ 10 דק', עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
מניחים את הבצק לנוח בקערה כ 40 דק'.
מחלקים את הבצק לכדורים שווים בגודלם, כל אחד במשקל 100 גר',
ומניחים אותם על מגש מקומח, מכסים אותם במגבת ונותנים להם מנוחה של 10 דקות .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: